Цитатаа) його б було перекладено;ну, для мене це не актуально Цитатав) його б не викинули з Ubuntu.коли його викинули з Убунту? я маю на увазі функціональність і зручність. Мовчу вже про численні плагіни.
а) його б було перекладено;
в) його б не викинули з Ubuntu.
Але любителів серед користувачів Ubuntu не багато: вони їстимуть те, що дадуть
yurchor-е, так не лякайте тоді. кого цікавлять типові програми після встановлення? хай замінюють що завгодно.ЦитатаАле любителів серед користувачів Ubuntu не багато: вони їстимуть те, що дадутьрозумію вашу ненависть до Убунту, але це ж неправда.
Вам дати посилання на статистику опитувань? ~70% (якщо не більше) користуються саме тим, що встановлюється з компакт-диска. Ви ж знаєте, чому таким популярним є IE...
ЦитатаВам дати посилання на статистику опитувань? ~70% (якщо не більше) користуються саме тим, що встановлюється з компакт-диска. Ви ж знаєте, чому таким популярним є IE...чому ж тоді у цих 70% людей так популярний плеєр Winamp, а не типовий Windows Media Player? Або чому частка фаєрфокса зростає, а IE — падає? Не все так просто: зазвичай недосвіченим користувачам встановлює увесь софт знайомий гуру, а він встановить не лише те, що йде з коробки.
ЦитатаСмішно. Якби в мові не було логіки, то й мови як єдиного явища не було б. І ми просто не могли б спілкуватися. Hint: Ви хоча б частини мови розрізняєте?hint: я вчився в школі, саме тому і розрізняю. якби не вчився і не вмів читати, не розрізняв би. якось малі діти вміють спілкуватися, не знаючи правил граматики. guess, why?
Смішно. Якби в мові не було логіки, то й мови як єдиного явища не було б. І ми просто не могли б спілкуватися. Hint: Ви хоча б частини мови розрізняєте?
І вони якраз і утворюють логіку мови, за рахунок якої ми й розуміємо одне одного.
у нього ідуть на вибори, де будуть обирати; вибирають напрям, але обирають галузь — маразм, однозначно
тому лінгвісти-теоретики складають замкнену утаємничену касту серед мовознавців.
яка логіка? мова — не математика, логіки не існує
Капець. Жодної зв’язної думки. Буквально ні про що говорити.
вибранець
Цитата: Campana від 2009-08-23 01:53:03Капець. Жодної зв’язної думки. Буквально ні про що говорити. Було спроба створити міжнародну мову, яка матиме логіку і не матиме винятки та й узагалі мрія кожного носія, проте вона загнулась, не підкажете логічного пояснення причини цього?