Автор Гілка: Re: Pidgin 2.6  (Прочитано 5371 раз)

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Re: Pidgin 2.6
« Відповідей #15 : 2009-08-21 12:24:17 »
Цитата
а) його б було перекладено;
ну, для мене це не актуально :)

Цитата
в) його б не викинули з Ubuntu.
коли його викинули з Убунту?  :o

я маю на увазі функціональність і зручність. Мовчу вже про численні плагіни.
https://blueprints.launchpad.net/ubuntu/+spec/desktop-karmic-messaging-and-communication-selection
(перед переглядом з’єднайте посилання).

У Karmic його не буде за типових параметрів встановлення. Empathy замінить Pidgin та Ekiga. Любителі зможуть встановити його з додаткових сховищ. Але любителів серед користувачів Ubuntu не багато: вони їстимуть те, що дадуть (сирий Quassel замість Konversation, Arora замість Konqueror). Karmic буде дуже веселим випуском.  ;)
« Змінено: 2009-08-21 12:26:30 від yurchor »
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній case0lc

• Графоман
  • дописів: 310
« Відповідей #16 : 2009-08-21 12:46:01 »
Цитата
Але любителів серед користувачів Ubuntu не багато: вони їстимуть те, що дадуть
Тобто там поновлення дистрибутиву працювати не буде?

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #17 : 2009-08-21 13:21:04 »
yurchor-е, так не лякайте тоді. кого цікавлять типові програми після встановлення? хай замінюють що завгодно.

Цитата
розумію вашу ненависть до Убунту, але це ж неправда.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #18 : 2009-08-21 14:08:23 »
yurchor-е, так не лякайте тоді. кого цікавлять типові програми після встановлення? хай замінюють що завгодно.

Цитата
розумію вашу ненависть до Убунту, але це ж неправда.
Вам дати посилання на статистику опитувань? ~70% (якщо не більше) користуються саме тим, що встановлюється з компакт-диска. Ви ж знаєте, чому таким популярним є IE...

Ви та інші досвідчені користувач — ажніяк не показник. Виключення з типового Ubuntu — це майже смертельний вирок для такої програми.
You're not alone
All used up

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #19 : 2009-08-21 14:29:30 »
Цитата
Вам дати посилання на статистику опитувань? ~70% (якщо не більше) користуються саме тим, що встановлюється з компакт-диска. Ви ж знаєте, чому таким популярним є IE...
чому ж тоді у цих 70% людей так популярний плеєр Winamp, а не типовий Windows Media Player? Або чому частка фаєрфокса зростає, а IE — падає? Не все так просто: зазвичай недосвіченим користувачам встановлює увесь софт знайомий гуру, а він встановить не лише те, що йде з коробки.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #20 : 2009-08-21 14:36:10 »
Цитата
чому ж тоді у цих 70% людей так популярний плеєр Winamp, а не типовий Windows Media Player? Або чому частка фаєрфокса зростає, а IE — падає? Не все так просто: зазвичай недосвіченим користувачам встановлює увесь софт знайомий гуру, а він встановить не лише те, що йде з коробки.
Хоча я думаю, що тут ми маємо справу зі зворотним процесом (подібним до виключення IE з типових програм, що встановлюються разом з Windows у ЄС), можливо, ви теж маєте рацію. Поживемо, побачимо...
You're not alone
All used up

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #21 : 2009-08-22 00:14:21 »
Цитата
Смішно. Якби в мові не було логіки, то й мови як єдиного явища не було б. І ми просто не могли б спілкуватися. Hint: Ви хоча б частини мови розрізняєте?
hint: я вчився в школі, саме тому і розрізняю. якби не вчився і не вмів читати, не розрізняв би. якось малі діти вміють спілкуватися, не знаючи правил граматики. guess, why?
Ні, не розрізняєте. Інакше розуміли б, що граматичні категорії: частини мови, типи відмінювання, узгодження в реченні і т. д. — існують об’єктивно в мові, незалежно від того, чи пробуватиме хто-небудь підводити їх під дискурсивні правила, чи ні. І вони якраз і утворюють логіку мови, за рахунок якої ми й розуміємо одне одного.

Філологів, на жаль, логіку в мові шукати не вчать; тому лінгвісти-теоретики складають замкнену утаємничену касту серед мовознавців. Але на технічному форумі смішно читати откровення про відсутність де-небудь регулярних структур і нормальність нехтування логікою викладу.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #22 : 2009-08-22 00:19:25 »
Цитата
І вони якраз і утворюють логіку мови, за рахунок якої ми й розуміємо одне одного.
тобто, по-вашому, ми розуміємо один одного за рахунок того, що кожен думає, що:
Цитата
у нього ідуть на вибори, де будуть обирати; вибирають напрям, але обирають галузь — маразм, однозначно

чи радше людина не задумується над тим, хто там що вибирає, а що — обирає? Вам хотілося, щоб було перше, а насправді — друге. Авжеж, електрони в атомі розташовуються згідно з принципом Паулі, але самі електрони про це не підозрюють. Вони не задумуються над цим.

Отож, чому це БАД неправий, коли він теж не хоче задумуватись над (сумнівною) логікою, а просто наводить приклад з живої чи письмової мови?

Цитата
тому лінгвісти-теоретики складають замкнену утаємничену касту серед мовознавців.
це ми з вами сперечалися про «о першій годині»? Ну тоді Боже збав українську мову від тієї касти. Якось самі розберемось. Я не знаю, як я можу вас переконати, що мова — не математика (і не фізика). Але: мова — не математика.
« Змінено: 2009-08-22 00:21:46 від noddeat »

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #23 : 2009-08-23 01:53:03 »
Капець. Жодної зв’язної думки. Буквально ні про що говорити.  :(

romi

• Гість
« Відповідей #24 : 2009-08-23 09:49:55 »
яка логіка? мова — не математика, логіки не існує
Не можу не погодитись  ;D інколи це дійсно так. Помітьте, я ні на кого конкретно не вказував.
« Змінено: 2009-08-23 09:52:43 від romi »

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #25 : 2009-08-25 18:17:33 »
Було спроба створити міжнародну мову, яка матиме логіку і не матиме винятки та й узагалі мрія кожного носія, проте вона загнулась, не підкажете логічного пояснення причини цього?

Якщо йти за Вашою логікою, то наш президент не обранець народу, а вибранець? :-/

romi

• Гість
« Відповідей #26 : 2009-08-25 18:26:33 »
вибранець
олігархів

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #27 : 2009-08-25 22:27:32 »
Було спроба створити міжнародну мову, яка матиме логіку і не матиме винятки та й узагалі мрія кожного носія, проте вона загнулась, не підкажете логічного пояснення причини цього?
о, до речі так. і не одна така штучна мова загнулася.