Віднедавна у всіх дистрибутивах з першої десятки почали забирати Ctrl-Alt-Backspace. З’явилися повідомлення (о, жах!), що домогосподарки помилково замість Ctrl-Alt-= натискають саме цю комбінацію.Апофеозом цього стало повідомлення про ваду у xorg. У відповідь добрий Сергій Удальцов все виправив! Тепер Ctrl-Alt-Backspace просто типово не буде! Взагалі.
Якщо у вас повисла (вмерзла) гра у Windows, що ви зробите? Правильно, натиснете на Reset. Немає Reset? Натисніть Power і потримайте 5 секунд. Це типова модель поведінки користувача.
Оскільки ми всі все одно майже росіяни, а у російській розкладці вже типово winkeys, нас можуть «ощасливити». У нас теж буде winkeys замість unicode (але JackYF про unicode не знає, він наш «унилий» сайт не читає).
Напишуть код для зміни розкладки OnRelease?
Апофеозом цього стало повідомлення про ваду у xorg. У відповідь добрий Сергій Удальцов все виправив! Тепер Ctrl-Alt-Backspace просто типово не буде! Взагалі.
дик там в коментах вказали про unicode, ні? це той випадок, коли треба не скиглити, а діяти.
перебільшуєте. Ctrl-alt-Del я натискаю, а потім вбиваю потрібні процеси, і дуже рідко воно не спрацьовує (якщо не сказати — ніколи)
в лінуксі якраз не вистачає комбінації клавіш, яка б викликала термінал, та ще й гарантовано виділяла на нього ресурси. що ви зробите, якщо якийсь процес забив вам всю вільну пам’ять
Ctrl-Alt-Backspace - це вже дійсно анахронізм. Його обов'язково треба відключати. xorg просто так не "висить", він дуже стабільний. В будь-якому випадку Ctrl-Alt-F1 працює завжди
Чому без зміни ядра не працюють драйвери карток Intel?
Такого бути не може. Якщо процесу не вистачає пам'яті, то ядро в принципі повинно починати "вбивати" інші процеси
Ви байдуже ставитеся до XML в конфігах
Хтось мені з рештою пояснить чим поганий XML у конфігах ?Openbox використовує XML у своєму конфізі і я за це на нього не нарікаю. Чи може вже Xorg за-XML-ився?
Хтось на LOU на це нарікав - по моєму сам yurchor.
Цитата: Owl від 2009-04-24 09:07:30Ви байдуже ставитеся до XML в конфігахХтось мені з рештою пояснить чим поганий XML у конфігах ?Openbox використовує XML у своєму конфізі і я за це на нього не нарікаю. Чи може вже Xorg за-XML-ився?
Ось стаття розробника йона на цю тему із прикладами різних форматів та аргументацією:http://modeemi.fi/~tuomov/b//archives/2007/01/20/T11_58_29/
Код: [Вибрати]<mount> <device>/dev/hda1</device> <point>/</point> <type>ext3</type> <errors>remount-ro</errors> <dump>0</dump> <pass>1</pass></mount>
<mount> <device>/dev/hda1</device> <point>/</point> <type>ext3</type> <errors>remount-ro</errors> <dump>0</dump> <pass>1</pass></mount>
/me накоїв лиха - спровокував суперечку XML vs non_XML.ЦитатаКод: [Вибрати]<mount> <device>/dev/hda1</device> <point>/</point> <type>ext3</type> <errors>remount-ro</errors> <dump>0</dump> <pass>1</pass></mount>Ги. Тепер конфіги можна буде правити за допомогою Quanta+ чи Bluefish. А то і в OOo.