Plone? Хіба що він заважкий, через потребу у Zope. Але дуже зручно - є WYSIWYG редактор....
Цитата: prapor від 2009-10-09 19:07:56Plone? Хіба що він заважкий, через потребу у Zope. Але дуже зручно - є WYSIWYG редактор....майже всі популярні cms мають редактор WYSIWYG, так що це не є перевагою (а от його відсутність є суттєвим недоліком)
чим же відрізняється блог від сайту з точки зору дизайну??? Хмарою тегів, чи що?
Задача: потрібно прикрутити CMS для досить статичного сайту, щоб обмежене коло (пересічних) користувачів могло редагувати (як правило вже наявні) сторінки. Поки що наворотів ніяких не треба, може згодом. Оскільки редактори в html ні бум-бум, WYSIWYG обов’язковий. Український переклад бажаний але не критичний.Після багатогодинного лазання, порівняння (на www.cmsmatrix.org) і пробування на зуб (на opensourcecms.com) схоже пошук звузився до:* CMS Made Simple* MODx* Joomla!* Drupal
Цитата: noddeat від 2009-10-09 17:36:48чим же відрізняється блог від сайту з точки зору дизайну??? Хмарою тегів, чи що?Сайт з розділами має в нормі організовуватися як набір сторінок, до яких доступ іде через меню і посилання. А блог орієнтований на представлення у вигляді єдиної довгої стрічки. Різниця та сама, що й між стосом та рулоном паперу.
невелика за розміром бажано до 1 Мб
Цитата: Campana від 2009-10-10 01:10:56Цитата: noddeat від 2009-10-09 17:36:48чим же відрізняється блог від сайту з точки зору дизайну??? Хмарою тегів, чи що?Сайт з розділами має в нормі організовуватися як набір сторінок, до яких доступ іде через меню і посилання. А блог орієнтований на представлення у вигляді єдиної довгої стрічки. Різниця та сама, що й між стосом та рулоном паперу.гм, але ж можна зробити меню, і виставити кількість повідомлень на сторінкурулон робиться сторінкою - загалом це не суть важливо - дизайн можна зробити свій.а як щодо Цитатаневелика за розміром бажано до 1 Мб - мій хостер мені заломить ціну - якщо сайт стане більше 10 мегабайт, загалом домовлялися за 20 - але це ліміт - і хочу мати хоч 10 в запасі.
Його хостер — я. У мене свої уявлення про безпеку, тому й грозився руки за WP відбити. До речі, за Joomla також.
Що то за хостер у вас такий жлобливий? Що ж до рулону чи стосу, то справді є різниця, тому зверніть увагу на адмінку, шаблони та модулі, що йдуть до ядра.
До речі у тому ж вордпресі можна і статичні сторінки робити - от вам і стос паперу
Можливо варто звернути увагу на http://[b]2z project[/b] - http://2z-project.ru/Невеличка, швидка, не сильно серв грузить...