Автор Гілка: Стосунки чи Лінукс ;)  (Прочитано 17914 раз)

Відсутній BACbOK

• Новачок
  • *
  • дописів: 29
Re: Стосунки чи Лінукс ;)
« Відповідей #75 : 2009-11-03 18:04:06 »
Хлопче, чому ти журишся? Якщо вона тебе мягко кажучи так "розводить", то подумай, чи воно тобі потрібно. І на твоєму місці я б не дуже повірив "я там поцілувалася" (чомусь я переконаний, що там були не тільки поцілунки).
Рочків так 8-9 тому була в мене ситуація дуже схожа на твою  ;D, так якби ти знав як я зараз зі сміхом згадую ті проблеми.
Все що робиться - робиться на краще (я, вже давно переконався). Знайдеш ти собі достойну нормальну дівчину, і потім ще радий будеш, що так вийшло і згадуватимеш ці приколи з посмішкою на обличчі.  :)

Відсутній Вуйко з полонини

• Кореспондент
  • дописів: 181
« Відповідей #76 : 2009-11-04 02:46:34 »
Знайдеш ти собі достойну нормальну дівчину, і потім ще радий будеш, що так вийшло і згадуватимеш ці приколи з посмішкою на обличчі.  :)
Тільки після того як перейде на дженту.
"Don't waste your time or time will waste you" Matthew Bellamy

Praporshic

• Гість
« Відповідей #77 : 2009-11-04 12:00:00 »
Тільки після того як перейде на дженту.
Якщо він це зробить, то дівчина стане йому непотрібна.

romi

• Гість
« Відповідей #78 : 2009-11-04 12:47:20 »
На що це ви натякаєте?

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #79 : 2009-11-04 16:28:38 »
десь тут була тема - секс із лінукс ::)

romi

• Гість
« Відповідей #80 : 2009-11-04 17:47:53 »
 :-X

Ігор Тарасюк

• Гість
« Відповідей #81 : 2009-11-07 16:26:45 »
 ;D
« Змінено: 2009-11-07 16:38:23 від ISBear »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #82 : 2009-11-10 12:49:38 »
Які стосунки, який лінукс?
Он в мене не виходило встановити кришку з мотором на редуктора в холоднючій лабі протягом 2-ох годин - ото вже справжній конфуз... Ще більшим конфузом є те, що в ньому (редукторі) масло перетворилось на гуму - тому і не обертався гоніометр. Проте найбільшим конфузом виявилось те, що її просто треба було повернути  ;D
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній BM

• Кореспондент
  • дописів: 162
  • SUSE Linux Products GmbH
« Відповідей #83 : 2009-11-15 13:26:15 »
Ітак лінуксоїди у мене до вас запитання, щоб ви обрали лінукс чи стосунки  з дівчиною чи хлопцем... 8-)2009-10-22 23:16:06

Так як в мене така проблема... Дівчина написала ось, що :(

Ігарьок?зая! Пробач мені,але я поцілувалась,
з Стасом,і я рахую, що я тобі ізмінила. Тому нам потрібно розійтись.Пробач, я думала,що в нас все буде ок,але я начудила,і, мені розбиратись. Цілую востаннє па :(

От і думу чи плюнути і сидіти в дома вчитись компелювати ядро лінукс  :-/чи їхати і бити морду Стасіку(якого я навіть незнаю :o) і боротись за своє кохання....
Так от я думаю мабуть кожен стикався з таким питанням і незнав що робити.........

Тю... Латвійська приповідка працює як швейцарський годинник століттями: «Якщо невістка до іншого пішла, то ще невідомо кому повезло». Я-б однозначно витер її дані з мобілки, з мейлу, з мозґів і може-б переїхав на нову квартиру, якщо орендував-би (щоби вона адреси не знала і просто психологічний рефреш). І най той Стасік тепер собі з нею париться. Морду йому бити не треба — йому її поб'є вона сама, так само його кинувши.

І ще кажуть, що коли людина тупо пише то й тупо думає. От що то за дівчина, що робить в одному реченні купу грубих помилок і ліпить масу русизмів? — невже треба віддавати себе такій бездарній дубині? Дівок (розумних і гарних і не вусатих, як ця) в Україні значно більше ніж хлопців, так що хлопці тут на вагу золота. :-)

А от Linux — зовсім інша справа: сидиш вдома, нікого не чіпаєш, ніхто тебе не чіпає. Й хакаєш. :-)

Прийшла весна, розтанув сніг,
Ти мені ізменила
Мені з общаги чуваки
Про всьо доповіли
І люта ненависть мене
Внезапно охватила
Я морду наглую твою
Розбив аж до крови

Ти моє кохання
Я твоя любов
Ти мені давала
А я тебе не грав
Арведерчі, Рома
Арведерчі, Рома
Арведерчі, Рома
Бувай здорова

Сергій Кузьминський ©, R.I.P.
« Змінено: 2009-11-15 13:32:42 від BM »

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
« Відповідей #84 : 2009-11-16 13:07:19 »
Цитата
А от Linux — зовсім інша справа: сидиш вдома, нікого не чіпаєш, ніхто тебе не чіпає. Й хакаєш. Усмішка

Ага з переходом на 9.10 убунту нехоче всановлювати мій принтер... Ну і шо --  ::)5 хвили плач і крики чого принтер неробить ,і чого я це ( вибачте за вираз, але так говорить моя мати)------- Юбунту поставив, от і сижу  і як каже мати убунтусь зцим.... убунту...
Убунту як дівчина -- щоб дала треба  -- нераз нерви поквасити... ;D

Цитата
І ще кажуть, що коли людина тупо пише то й тупо думає. От що то за дівчина, що робить в одному реченні купу грубих помилок і ліпить масу русизмів? — невже треба віддавати себе такій бездарній дубині? Дівок (розумних і гарних і не вусатих, як ця) в Україні значно більше ніж хлопців, так що хлопці тут на вагу золота.

- Е-е  [smiley=maniac.gif]

Цитата
«Якщо невістка до іншого пішла, то ще невідомо кому повезло»

Хе-хе тут ти правий ;D
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

Відсутній BM

• Кореспондент
  • дописів: 162
  • SUSE Linux Products GmbH
« Відповідей #85 : 2009-11-17 04:58:48 »
Ага з переходом на 9.10 убунту нехоче всановлювати мій принтер...

А вона (друкарка) сумісна з 9.10? Ubuntu HCL дивились? Перш ніж щось відрізати, я-б радив сім раз відміряти...

Крім того, цей ресурс пояснить що до чого: www.whylinuxsucks.org. Цей сайт не має нічого спільного з дурними тролами, а просто пояснює чому Linux ще зовсім не готовий до десктопу, якщо ви не Володимир Лісівка що встановлює Linux на PS3 або ящик з молотками, або Prapor, якого Linux просто катастрофічно боїться і налаштовується автоматом. :-) А тут відео з LinuxFest про це-ж (англійською).

Мені особисто не хочеться встановлювати dual head 30 хвилин, а «втикнув» і запрацювало. Як звичайна вінда... Також хочеться закрити кришку лаптопа щоби він заснув без попередньої хібернації на диск. А потім проснувся моментально, без kernel panic. Як звичайний MacBook...

Я до того, що замість тратити час на всяких дурних і неграмотних дівок з кривими писками, краще щось доброго зробити для людей, IMHO. :-)
« Змінено: 2009-11-17 05:10:34 від BM »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #86 : 2009-11-17 18:05:22 »
Ага з переходом на 9.10 убунту нехоче всановлювати мій принтер...

А вона (друкарка) сумісна з 9.10? Ubuntu HCL дивились? Перш ніж щось відрізати, я-б радив сім раз відміряти...
/me згадав ваш вислів, пане, про помилки у слові Debian та кохання дівчат  ::)

Prapor, якого Linux просто катастрофічно боїться і налаштовується автоматом.
Почуття власного професіоналізму розбухло та не лізе у двері.

PМені особисто не хочеться встановлювати dual head 30 хвилин, а «втикнув» і запрацювало. Як звичайна вінда... Також хочеться закрити кришку лаптопа щоби він заснув без попередньої хібернації на диск. А потім проснувся моментально, без kernel panic. Як звичайний MacBook...
М.. Дивно, мабуть воно мене таки боїться. На моєму десктопі з GF8500 GT DualHead запрацював після 2 хвилин обирання варіантів налаштування у nvidia-control. На Dell Vostro 1310 з X3100 воно запрацювало щойно заліз у systemsettings. До речі, s2ram теж працює, хіба що пояснив що при закриванні кришки треба його робити а не s2disk (через GUI робив). Мене Linux, схоже, справді  боїться.  :-/
« Змінено: 2009-11-18 01:06:07 від Praporshic »

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #87 : 2009-11-18 00:39:03 »
А тут відео з LinuxFest про це-ж (англійською).
Це Ви на відео? :)