Знайдеш ти собі достойну нормальну дівчину, і потім ще радий будеш, що так вийшло і згадуватимеш ці приколи з посмішкою на обличчі.
Тільки після того як перейде на дженту.
Ітак лінуксоїди у мене до вас запитання, щоб ви обрали лінукс чи стосунки з дівчиною чи хлопцем... 8-)2009-10-22 23:16:06Так як в мене така проблема... Дівчина написала ось, що Ігарьок?зая! Пробач мені,але я поцілувалась,з Стасом,і я рахую, що я тобі ізмінила. Тому нам потрібно розійтись.Пробач, я думала,що в нас все буде ок,але я начудила,і, мені розбиратись. Цілую востаннє па От і думу чи плюнути і сидіти в дома вчитись компелювати ядро лінукс :-/чи їхати і бити морду Стасіку(якого я навіть незнаю ) і боротись за своє кохання....Так от я думаю мабуть кожен стикався з таким питанням і незнав що робити.........
А от Linux — зовсім інша справа: сидиш вдома, нікого не чіпаєш, ніхто тебе не чіпає. Й хакаєш. Усмішка
І ще кажуть, що коли людина тупо пише то й тупо думає. От що то за дівчина, що робить в одному реченні купу грубих помилок і ліпить масу русизмів? — невже треба віддавати себе такій бездарній дубині? Дівок (розумних і гарних і не вусатих, як ця) в Україні значно більше ніж хлопців, так що хлопці тут на вагу золота.
«Якщо невістка до іншого пішла, то ще невідомо кому повезло»
Ага з переходом на 9.10 убунту нехоче всановлювати мій принтер...
Цитата: Ihor від 2009-11-16 13:07:19Ага з переходом на 9.10 убунту нехоче всановлювати мій принтер...А вона (друкарка) сумісна з 9.10? Ubuntu HCL дивились? Перш ніж щось відрізати, я-б радив сім раз відміряти...
Prapor, якого Linux просто катастрофічно боїться і налаштовується автоматом.
PМені особисто не хочеться встановлювати dual head 30 хвилин, а «втикнув» і запрацювало. Як звичайна вінда... Також хочеться закрити кришку лаптопа щоби він заснув без попередньої хібернації на диск. А потім проснувся моментально, без kernel panic. Як звичайний MacBook...
А тут відео з LinuxFest про це-ж (англійською).