Власне, копірайтний світ як він є: новели бояться проблем з владою Німеччини й превентивно вимикають з OpenSUSE технологію DHT:http://torrentfreak.com/novell-strips-bittorrent-dht-technology-from-opensuse-091122/(а саме, скомпіювали типовий торентовий клієнт Transmission без підтримки DHT)цікаво, яка країна першою заборонить торенти? з іншого боку, Європейський суд з прав людини ніхто не скасовував. Заборона DHT з цієї точки зору була б навіть корисною
“This month’s new release of their openSUSE Linux distro now ships with Transmission as the default BitTorrent client, but with DHT support removed at compile-time due to perceived German legal risks,” Transmission developer Charles Kerr told TorrentFreak.
А зараз ніхто не заважає встановити програми зі сторонніх сховищ
Фу, не люблю торенти.
Не люблю торенти за нестабільну швидкість скачування.
Я не збираюсь стояти на роздачі і віддавати комусь свій час і свій трафік.Краще вже заплатити за нормальну швидкість переглядом реклами.
У мене безлімітний інтернет і по Україні швидкість 10 мегабіт за секунду.І коли я "Зоряні війни" (6 епізодів) в російському перекладі в dvd-якосі скачав за півдня, а тепер захотілось в українському, то знайшов тільки на торентах. Так на цих торентах уже тиждень качаю і скачав тільки перші 2 епізоди.І це дуже злить.Не буду докачувати наступні 4 епізоди і взагалі мати справу з торентами.
У мене безлімітний інтернет і по Україні швидкість 10 мегабіт за секунду.І коли я "Зоряні війни" (6 епізодів) в російському перекладі в dvd-якосі скачав за півдня, а тепер захотілось в українському, то знайшов тільки на торентах. Так на цих торентах уже тиждень качаю і скачав тільки перші 2 епізоди.І це дуже злить.Не буду докачувати наступні 4 епізоди.
Khm-khm... Зазвичай то береться щось на зразок EeePC Box (у мене менший, без дискокруту), на нього ставиться Torrent Flux, забивається в нього сотня-друга торентів і через тиждень витягується улов. :-)
А що дасть Еее бокс і Торентфлюкс?