Опитування

Як ви ставитеся до алкоголю?

Не вживаю категорично
6 (13.6%)
П'ю, але дуже мало і неохоче
16 (36.4%)
П'ю по великих святах
7 (15.9%)
П'ю по святах - великих і маленьких
6 (13.6%)
А навіщо чекати свята?
8 (18.2%)
П'ю багато
1 (2.3%)

Проголосувало: 42

Автор Гілка: Як ви ставитеся до алкоголю?  (Прочитано 22479 раз)

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Re: Як ви ставитеся до алкоголю?
« Відповідей #90 : 2009-12-30 16:06:17 »
Знову починається. Пане Володимире, ви що, не читали попередні повідомлення у гілці? Ну написали ж вже, що отрута від ліків відрізняється дозуванням та гранично припустимою концентрацією.
Найчастіше так воно і буває.
Віртуальні развєтчикі виправдовбують вживання алкоголю його корисністю, коли мова йде зовсім про инші дози. А як доходить до справи, то п’ють поки не заверещать під столом.
Де ви бачили застілля де б алкоголь вживали в медичних дозах? :)

Так само і вживання наркотиків можна виправдовувати. З них теж роблять ліки. Теж допомогають стрес зняти.
« Змінено: 2009-12-30 16:18:31 від vitre »

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
« Відповідей #91 : 2009-12-30 16:12:07 »
А так можна і мишʼяком бавитися (чи якоюсь іншою отрутою в малих дозах), і казати що вмирають тільки від передозування...
Гарно сказано.

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #92 : 2009-12-30 16:58:30 »
Сонце я під впливом алкоголю - наговорюю дівчині на 200% більше компліментів - нащо ті стримування?
А тепер по темі - вживання і напивання до поросячого виску - це різні речі.
Таких людей мають лікувати, і я їх зовсім не виправдовую.

сам нещодавно пив - більше медичної дози, але цього року це було лише вп'яте. - тому не вважаю себе таким що потребує лікування ::)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #93 : 2009-12-30 17:40:26 »
Так само і вживання наркотиків можна виправдовувати.
Ви так кажете, ніби це щось погане. Скільки видатних творів мистецтва було створено під впливом різних речовин! Ясно, не всі на це здатні, але одні "Квіти Зла", чи, на худий кінець, "Жовта Субмарина", на гірку наркоманських трупів - нормальна ціна для цивілізації.

Це ж стосується і алкоголю. Почитайте автобіографічні твори Хемінгуея. В нього була звичка писати в барі - сідав з пляшкою, діставав блокнот, і переробляв віскі на геніальну прозу.

Наркотичні речовини - частина людської культури. Вона ні добра, ні погана. Вона просто є. Кожен вирішує за себе, і моралізаторство на цю тему, м'яко кажучи, недоречне.
« Змінено: 2009-12-30 17:41:07 від Cthulhu »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #94 : 2009-12-30 17:47:56 »
Але у випадку алкоголю, токсична дія алкоголю добре відома і давно доведена, і не токсична доза значно менша за ту, яка є в чарці горілки.
А вам нічого не каже той факт, що токсичну дозу завжди визначають на одиницю ваги тіла?

Кров погано розчиняється в алкоголі, дрібні мозкові судини закупорюються і клітини мозку відмирають. А потім виходять з сечею. Це якщо розглядати традиційне вживання, а не ложечку бітнера зранку.
Від ложечки бітнеру померти легше ніж від стопки якісної горілки.

Віртуальні развєтчикі виправдовбують вживання алкоголю його корисністю, коли мова йде зовсім про инші дози. А як доходить до справи, то п’ють поки не заверещать під столом.
Де ви бачили застілля де б алкоголь вживали в медичних дозах? :)
Якщо чесно, я ще жодного разу не бачив, щоб людина "верещала під столом" після вживання алкоголю. Більш того, у тій частині суспільства, з якою я спілкуюся, вважається за ганьбу після застілля проявити ознаки сп’яніння.
Власне, якщо так розсудити, я майже не бачив вживання алкоголю не у медичних дозах.

P.S. Щось мені здається, що мої опоненти зачитуються роботами професора Жданова, який приблизно ті самі аргументи використовує у своїх лекціяхпроповідях. Добряче підсиливши їх відвертою маячнею (штибу того, що дріжджі - бактерії, й таке інше).

P.P.S. Не сприйміть за образу, але спостереження (ще й не моє): найлютішими ворогами алкоголю стають люди, що раніше ним відверто зловживали.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #95 : 2009-12-30 20:55:48 »
Це ж стосується і алкоголю. Почитайте автобіографічні твори Хемінгуея. В нього була звичка писати в барі - сідав з пляшкою, діставав блокнот, і переробляв віскі на геніальну прозу.
Цікаво, в програмістів теж так - переробляють абсолют на бездоганний код?
А вам нічого не каже той факт, що токсичну дозу завжди визначають на одиницю ваги тіла?
...на одиницю ваги тіла prapor'a.
Власне, якщо так розсудити, я майже не бачив вживання алкоголю не у медичних дозах.
Невже?
P.S. Щось мені здається, що мої опоненти зачитуються роботами професора Жданова, який приблизно ті самі аргументи використовує у своїх лекціяхпроповідях. Добряче підсиливши їх відвертою маячнею (штибу того, що дріжджі - бактерії, й таке інше).
Дріжджі - бактерії? Цікаво, після якої чарки пан переглядав ті відео?
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #96 : 2009-12-30 21:00:24 »
Дріжджі - бактерії? Цікаво, після якої чарки пан переглядав ті відео?
Я був цілком тверезий. І ще злий. Бо тверезий. Тому що злий.

P.S. /me згадав випадок з власної біографії та вимушений погодитись - алкоголь вживати не можна у жодному вигляді. Колись, після прийняття за обідом чарки карловарської бехеровки, мозок не спрацював і було створено обліковий запис на "однокласниках". Потім ледь знайшов як його видалити.....

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #97 : 2009-12-30 21:05:29 »
Колись, після прийняття за обідом чарки карловарської бехеровки, мозок не спрацював і було створено обліковий запис на "однокласниках". Потім ледь знайшов як його видалити.....
/me записав карловарську бехеровку в блокнот. Взавтра треба пошукати у продажі.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #98 : 2009-12-31 10:04:50 »
Хочете в однокласники?
І я там був... ;D

З.І. Дріжді - гриби.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #99 : 2009-12-31 10:55:15 »
З.І. Дріжді - гриби.
А я про що ;)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #100 : 2009-12-31 13:31:24 »
M: погрались - і досить. Рекомендую приступити до застосування досвіду. Переможців цього змагання не оголошую. Перемогла дружба=)