Опитування

Як ви ставитеся до алкоголю?

Не вживаю категорично
6 (13.6%)
П'ю, але дуже мало і неохоче
16 (36.4%)
П'ю по великих святах
7 (15.9%)
П'ю по святах - великих і маленьких
6 (13.6%)
А навіщо чекати свята?
8 (18.2%)
П'ю багато
1 (2.3%)

Проголосувало: 42

Автор Гілка: Як ви ставитеся до алкоголю?  (Прочитано 22484 раз)

Відсутній Pablo

• Дописувач
  • **
  • дописів: 96
  • Погроміст
Re: Як ви ставитеся до алкоголю?
« Відповідей #75 : 2009-12-28 12:05:08 »
АЛКОГОЛЬ - ОТРУТА, як ви відноситесь до отрути, коли останнього разу її вживали?

Як казав один мудрий дядько, курити файку раз в день - це погана звичка, а курити тричі в день - шкідлива звичка, тому не слід бути надкто категоричним.
Тихіше їдеш -дальше будеш...
від місця призначення

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #76 : 2009-12-28 12:07:30 »
Ви вживали аспірин?
Це теж отрута ще й яка - відмовляють нирки і людина вмирає протягом 5 днів - при перевищення ГДК.
В кефірі теж є - виливати його?
У мене профільний Токсикологія - тому що таке отрута я знаю.
Ви вживаєте колу?
напівфабрикати?
Сигарети?
там теж повно отрути - навіть у майорнезі  - та власне будь-чому особливо у макдональтсах.

Ви їсте мясо з гормонами.
До речі звичайну селітру за рецептурою додають у ковбасу - все це теж отрута - але...

Ще раз вчіть мат-частину - ГДК.
До речі в звичайному хлібі є дріжді- як ви думаєте, що вони виробляють...
/me скоро обід - тре хлібчиком отруїтися

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #77 : 2009-12-28 13:43:24 »
АЛКОГОЛЬ - ОТРУТА, як ви відноситесь до отрути, коли останнього разу її вживали?
У нас повітря токсично отруєне, то що, не дихати тепер? Не робіть з мухи слона.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #78 : 2009-12-28 13:53:13 »
Етанол -- продукт метаболізму. Згодом він окислюється --- видаляється під три чорти. Так само продуктами метаболізму є білірубін, CO2 і купа іншої гиоти тобто в принципі воно не шкідливе, якщо не перевищувати природні концентрації: від чарки вина з вами нічого не станеться, а от при суттєвому перевищенні концентрацій продуктів метболізму буде погано: 300г етанолу в гроб загнати може, від високої концентрації вуглекислого газу можна вдушитись (одягніть пакетик на голову --- кисень там ще буде, а от голова закрутисься  ;) --- своєрідне сп'яніння, тільки не перестарайтесь --- біла гарячка там з косою ходить, та й не біла вона в тому випадку). З білірубіном -- взагалі весело: щоб його вжити треба їсти власний (рекомендується з етичних міркувань) кал.
При обговоренні вживання алкоголю треба конкретизувати кількість  (ложку спиртової настоянки лікарських трав нема чого прирівнювати до пляшки горілки) і якість (в прчина наявності спирту в настоянці є його здатність екстрагувати лікувальні компоненти і безпека для організму в малих кількостях, а от набіса пити горілку з міркувань доцільності пояснити взагалі еможливо). Ну і щодо лік: їх доцільно вживати коли наслідки вживання будуть кращі, ніж коли не вживати, а от коли здоровий -- набіса вони потрібні?
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #79 : 2009-12-28 15:22:43 »
там теж повно отрути - навіть у майорнезі  - та власне будь-чому особливо у макдональтсах.
Цитата
Рональд Макдональд - народный целюлитель Америки
А давайте, для пожвавлення змагань, ГМО сюди підпишемо  :)
З білірубіном -- взагалі весело: щоб його вжити треба їсти власний (рекомендується з етичних міркувань) кал.
Копрофаги повернулися!!!
« Змінено: 2009-12-28 15:23:12 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Djalin

• Письменник
« Відповідей #80 : 2009-12-28 16:03:08 »
Я протестую - тема про алкоголь!
До речі сьогодні судячи з усього буде нагода випробувати стійкість до цієї отрути.
/me читає капчу й погоджується з нею (мертвенні) :-/

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
« Відповідей #81 : 2009-12-29 13:55:00 »
Всі заспокоїлися.

Алкоголь — це отрута. Вона ефективно вбиває напр. східно-північні народи чи корінних американців.

АЛЕ

без алкоголю не було би сучасної європейської цивілізації.

Причина: сильно розвинутий головний мозок (десь після 30-ти) гальмує підкорку настільки сильно, що людина стає занадто раціональною, що погано сказується на виживанні виду (не будем вдаватися в деталі :-) ). Людина отримує дуже сильний самоконтроль в дорослому віці, який необхідний для існування сучасної цивілізації, але втрачає (соціальні) *інстинкти*, які теж потрібні для існування людського суспільства. Деколи все ж потрібно керуватися інстиктами (почуттями, покликом душі, мораллю, і т.д.) а не тільки логікою, от тут і допомагає алкоголь.

Хоча в молодому віці, алкоголь потрібен тільки для запаху...

PS.
Стародавні греки дозволяли вживати розбавлене вино чоловікам тільки після 28-ми років. ;-)
[Fedora Linux]

Praporshic

• Гість
« Відповідей #82 : 2009-12-29 14:29:01 »
Алкоголь — це отрута. Вона ефективно вбиває напр. східно-північні народи чи корінних американців.
Знову починається. Пане Володимире, ви що, не читали попередні повідомлення у гілці? Ну написали ж вже, що отрута від ліків відрізняється дозуванням та гранично припустимою концентрацією. Чи ви думаєте, якби ті самі корінні американці або східно-північні народи, вживали алкоголь помірно, вони б мали подібну проблему?

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #83 : 2009-12-29 16:36:31 »
Чи ви думаєте, якби ті самі корінні американці або східно-північні народи, вживали алкоголь помірно, вони б мали подібну проблему?

Це нагадує мені старий радянський анекдот:
Цитата
— Від чого померла ваша дружина?
— Від грипу.
— А, грип. Ну грип — це не страшно...

— Люди від алкоголю вмирають...
— А, алкоголь. Ну алкоголь — це не страшно...
[Fedora Linux]

Praporshic

• Гість
« Відповідей #84 : 2009-12-29 17:52:21 »
Вони вмирають не від алкоголю, а від його надмірного вживання. Відчуйте різницю. Якщо людину, яка ніколи не пила кави або чаю, напоїти кількома літрами цього напою - смерть гарантована. Але ж лікарі не волають про шкоду чаю або кави?

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #85 : 2009-12-29 19:22:46 »
Деколи все ж потрібно керуватися інстиктами (почуттями, покликом душі, мораллю, і т.д.) а не тільки логікою, от тут і допомагає алкоголь.
Алкоголь... Мораль... Це щось нове.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #86 : 2009-12-30 01:44:50 »
Вони вмирають не від алкоголю, а від його надмірного вживання. Відчуйте різницю. Якщо людину, яка ніколи не пила кави або чаю, напоїти кількома літрами цього напою - смерть гарантована. Але ж лікарі не волають про шкоду чаю або кави?

Можна і від води вмерти, якщо випити відро за раз і без солі, але ви помрете не від того, що вода токсична, я згоден. Але у випадку алкоголю, токсична дія алкоголю добре відома і давно доведена, і не токсична доза значно менша за ту, яка є в чарці горілки. А так можна і мишʼяком бавитися (чи якоюсь іншою отрутою в малих дозах), і казати що вмирають тільки від передозування...
[Fedora Linux]

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #87 : 2009-12-30 08:10:15 »
Можна і від води вмерти, якщо випити відро за раз
Цитата
Во время съемки рекламы сока "Домик в деревне" лопнуло три девочки.
І взагалі - моя знайома корова випивала по три відра води і нічого.  :)
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Djalin

• Письменник
« Відповідей #88 : 2009-12-30 14:36:03 »
Вона пила чисту воду?
Отож бо.
А більшість з тих, хто кричить що алкоголь отрута  - п'ють/пили "палєнку"

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
« Відповідей #89 : 2009-12-30 16:00:32 »
Алкоголь гальмує гальмівні центри мозку (це для каламбуру, насправді центри стримуючі). Сумнівно, що на цьому можна побудувати цивілізацію. :)

До 30 років мозок уже усихає. :) Хоча набуті знання і навички дозволяються 30 річній людині з таким мозком діяти ефективніше за 25річну на піку свого мозкового розвитку.

Кров погано розчиняється в алкоголі, дрібні мозкові судини закупорюються і клітини мозку відмирають. А потім виходять з сечею. Це якщо розглядати традиційне вживання, а не ложечку бітнера зранку.
« Змінено: 2009-12-30 16:15:44 від vitre »