Автор Гілка: Заклик до ITC.ua створити україномовну версію  (Прочитано 2239 раз)

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
  • дописів: 156
У блогах ITC.ua користувач Romanzzzz опублікував свій заклик до редакції створити україномовні версії веб-проектів видавництва — тобто сайтів «Комп’ютерного огляду», «Домашнього ПК», «Gameplay» та центрального порту itc.ua (а можливо і цінового довідника hotline.ua).

За бажання підтримати це звернення — можна коментувати допис у блогах ITC (щоправда, потрібна реєстрація), ретвітити тощо.
«it’s quite easy if you don’t know how» (c) douglas adams

Сергій

• Гість
Їх вже неоднаразово про це просили, але вони весь чась знаходять якісь меншовартісні відмовки. Якщо критично подивитися на ITC.ua, то він не є цікавим ресурсом. На мою думку, його реноме тримається за рахунок "Комп'ютерного обозрєнія", яке для багатьох довгий час було улюбленим виданням. Насправді "КО" вже давно має окремий сайт і це зовсім не випадково. Замість просити щось у ITC, варто спробувати створити щось власноруч.

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
> вони весь чась знаходять якісь меншовартісні відмовки

найімовірніше, знайдуть і цього разу. але вода камінь точить.

> ITC.ua, то він не є цікавим ресурсом

це дуже суб’єктивно, та я не сперечатимусь. об’єктивно — це наймасивніше українське (географічно і тематично) видавництво в галузі it. можна, звісно «спробувати створити щось власноруч» — але чомусь або ніхто не береться, або конкурентні проекти безславно згасають. я буду лише радий переключитися на читання і підтримку україномовного конкурента.

тим часом позвітував про заклик тому, що кожного разу, коли тема українізації itc поставатиме — я її підтримуватиму =)

Андрій

• Гість
Замість просити щось у ITC, варто спробувати створити щось власноруч.
Самий хєровий варіант розвитку українського сегменту.
Іноді це зветься дибілізмом
Часом - гамном
Часом - гірше...

Сила в об'єднанні, а не створенні малозначимих ресурсів з відвідуваністю в 1 особу ака власник.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
M: я все ж перенесу це в балачки. Значимість новини, та й відношення до тематики LOU в мене викликає певні сумніви.

roman-pikalyuk

• Гість
Часом - гамном
Часом - гірше...

Сила в об'єднанні, а не створенні малозначимих ресурсів з відвідуваністю в 1 особу ака власник.
Боюся, ви не праві зараз.
« Змінено: 2010-03-17 18:02:17 від roman-pikalyuk »

Андрій

• Гість
Боюся, ви не праві зараз.
Цікаво в чому я не правий...

Відсутній oleksa

• Кореспондент
  • дописів: 214
Часом - гамном
Часом - гірше...

Хтось займається об’єднанням, а хтось творенням... Без останнього не з’явиться українського Інтернету.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
ці петиції безсенсовні. якщо не влаштовує, що цей сайт не має української версії, його можна не відвідувати. власне, я ніколи і не був на цьому мегасайті.

Часом - гамном
Часом - гірше...

по-перше, дотримуйтесь українського правопису та правил поведінки в суспільстві. по-друге, ви про що говорите? об’єднання чого з чим ви пропонуєте? особливо цікавить український сегмент інтернету: де тут є сайти рівня slashdot-а або phoronix, або arstechnica? Щоб говорити про «об’єднання», спершу повинно існувати щось, що потрібно об’єднувати. Наразі є вакуум, і якнайдуже є потреба у створенні чогось нового. Власне, не завадила б ЛОУ та ДЛОУ, але її немає.

Бо для створення чогось вартісного потрібно інвестувати час, зусилля і гроші. Багато часу і зусиль, в першу чергу.  А користувачі з’являться самі. Ґуґл теж створили двоє студентів, і на той час, здавалося, ніхто не здатний був змінити монополію Яху.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
> ці петиції безсенсовні.

якщо вважатиза результат негайну вкраїнізацію itc.ua — нажаль, так, петиція залишиться безрезультатною і цього разу.

але сам факт наявності і гуртування аудиторії, котрій потрібен якісний it-ресурс українською також можна вважати результатом. або рано чи пізно цю аудиторію побачать в itc — або з’являться якісь альтернативи. і це також буде результатом.