Автор Гілка: BolgenOS  (Прочитано 3702 раз)

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
BolgenOS
« : 2010-06-09 14:33:48 »
Ой я довго сміявся ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Для тих хто не вкурсі ось:
Як починалось-
http://www.youtube.com/watch?v=KUc6QGREUIY&NR=1
Як закінчилось -
http://www.youtube.com/watch?v=77-W_KDOTLI&feature=related

Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
Re: BolgenOS
« Відповідей #1 : 2010-06-09 17:37:29 »
Сумно, сумно...

Особисто мені сумно дивитися на таких журналістів. І усвідомлювати, що подібний підхід спостерігається майже в усьому. Піду займусь чимсь корисним, а то зараз неодмінно понесе на політику та ГМО.
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #2 : 2010-06-09 23:03:49 »
Дик набіса Лінуксу антивірус?

В журналіста знання ОС йдуть не далі шпалер  ;D
« Змінено: 2010-06-09 23:05:11 від serg_ik »
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #3 : 2010-06-09 23:13:03 »
Насправді то засланник Майкрософта, поведінка ідентична - тирить розробки і ставить свої копірайти.
Якщо серйозно, то цікаво, чи він обмежився прималюванням копірайтів та сплешскрінів чи робив більш глибокий тюнінг системи.
Edit:

« Змінено: 2010-06-09 23:31:43 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
« Відповідей #4 : 2010-06-10 00:09:59 »
Цитата
Дик набіса Лінуксу антивірус?
Так цей Попов заявив - що це нова ОС (зроблена власноруч з нуля, а не Лінукс). Тут постає інше питання(гіпотетично) нафіга антивірус тій ОС, якщо її кількість 1-на штука, і як він збирався поновляти антивірусні бази? Цікавий тип. Мабуть дипломну дали по інформатиці, а він  пів року шаради ганяв, а підкінець коли терміни прижимали взяв убунту - поміняв назву і добавив шпалери. (не то одноманітне тошноття? що в хвірточках ;D)Прийшов до інформатика (цей вчитель тоже ше находка) і сказав це типу моя ОС. Ну вчитель сразу 5 і в журналістику :). От і довипендрювався чудік малий. І якщо вже попався тоб вже сидів і бубнів що це кіт в мішку (убунта в болгеносі).Так НІ я написав свій фотошот (Gimp). Свій офіс (опен офіс). Все своє, а сам навіть тему убунти не поміняв.

Допригався:
- Порушення авторських прав,
- Вчитель в лікарні,
- Сам сховався, бо стидно.
- Журналісти на ньому козла відпущення зробили (хоча самі теж в цьому винні, ні хочаб якогось програмера заурядного з собою захопити).
- Інтернет кишить ліповими блогами,сайтами офіційними болгенуса...
Цитата
Насправді то засланник Майкрософта, поведінка ідентична - тирить розробки і ставить свої копірайти.
Якщо серйозно, то цікаво, чи він обмежився прималюванням копірайтів та сплешскрінів чи робив більш глибокий тюнінг системи.
З.И. Краще зробив Bolgenus7 - Microsoft би зацінила (вони ж так само роблять історично). Яблуко від яблуні далеко не падає...
І антивірус це липа якщо придивитись то це звичайний текст в консолі вотакот ;)
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

Відсутній Code_Warrior

• Кореспондент
  • дописів: 141
  • OpenSuse 11.2
« Відповідей #5 : 2010-06-10 00:23:52 »
Цікаво, а коли з'явиться справжній(тру) розробник нової(дійсно нової) операційної системи з новими ідеями, з новими підходами до сучасних проблем ОС - як його відрізнять від породження ЛОР(яким і являється BolgenOS )? Що мене зацікавило у цій BolgenOS - це далеко не перший(десь 10 на моєму віку) подібний виріб людей які щось у силу своїх сил роблять, але не розумію - звідки такий ажіотаж з приводу якоїсь дурні? Всі як оскаженіли - всі лають, всі насміхаються... це що, якесь нове змагання у спеціальній олімпіаді?

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #6 : 2010-06-10 06:17:44 »
Цікаво, а коли з'явиться справжній(тру) розробник нової(дійсно нової) операційної системи з новими ідеями, з новими підходами до сучасних проблем ОС - як його відрізнять від породження ЛОР(яким і являється BolgenOS )?
Дуже простим фільтром з трьох слів — "покажи свій код"
dd if=/dev/zero of=/dev/null

• Літератор
« Відповідей #7 : 2010-06-11 09:58:08 »
Цікаво, а коли з'явиться справжній(тру) розробник нової(дійсно нової) операційної системи з новими ідеями, з новими підходами до сучасних проблем ОС
З'явиться коли в цьому виникне потреба. Сучасні компи не втікли далеко від фон-Нейманівської архітектури, не зважаючи на експоненційний ріст швидкості проца та об'єму пам'яті. Ідеї UNIX виявились настільки зручними, що під них і підлаштовуються. Гарну нову ідею легше притулити до вже існуючого проекту (Linux, Hurd, *BSD), ніж створювати новий.

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
« Відповідей #8 : 2010-06-11 10:23:17 »
це далеко не перший(десь 10 на моєму віку) подібний виріб людей які щось у силу своїх сил роблять, але не розумію - звідки такий ажіотаж з приводу якоїсь дурні? Всі як оскаженіли - всі лають, всі насміхаються... це що, якесь нове змагання у спеціальній олімпіаді?

http://www.crunchgear.com/wp-content/uploads/2010/03/TROLL-BANK-GR1.jpeg

• Літератор
« Відповідей #9 : 2010-06-11 10:39:16 »
Убунтійці злі:
https://answers.launchpad.net/ubuntu/+question/113505
думають відкопіраститити його чи не треба.