Не зрозумів. Навіщо перевіряти і що?
Сам студент(к-ка днів залишилось), але невже важко загнати кількох "грамотних", як приклад для інших?
То бцув тонкий жарт: якщо вінсервер не впав - значить він став локалхостом (інакше- не встоїть).
/me уявив вінь на термінальному сервері: пуск->ігри->косинка застигла картинка на терміналі і весь офіс гучно англійською кричить "твій кролик написав!!!"
повернемось до подій 10-річної давності, коли SKYNET здуріла від якогось паршивого віруса та влаштувала масове бомбометання. Очевидно це сталось через те, що пентагон не подумав про небезпеку кота в мішку на стратегічних об'єктах. Отже, якби не та бісова вінда - не довелося б шмалити, ліпити до магніту та плющити дверима бомбосховища симпатичну кібер-бабу
Багата уява, одначе. А я не уявляв. Я в рідному унівєрі на кафедрі інформатики працював за таким і нормально.
Нормальні студенти в КНУ одним експлорером примудряються вінду відправити в непробудний нокаут Flame:В червоному корпусі це хіміки робили. Юристи та ін. гуманітарії надто тупі для цього
Цитата: piktor від 2010-05-20 19:42:15Не зрозумів. Навіщо перевіряти і що?То бцув тонкий жарт: якщо вінсервер не впав - значить він став локалхостом (інакше- не встоїть).
Тому проблема не в самій вінді. Проблема в хлопчиках за 50$. Якщо вінду налаштує спеціаліст то вона й працювати буде не менш стабільно як і Лінукс. А якщо цьому "хлопчику" дати доступ до лінуксової консолі з правами рута, то він і за декілька хвилин завалить.
Цитата: Soft від 2010-06-16 03:14:52Тому проблема не в самій вінді. Проблема в хлопчиках за 50$. Якщо вінду налаштує спеціаліст то вона й працювати буде не менш стабільно як і Лінукс. А якщо цьому "хлопчику" дати доступ до лінуксової консолі з правами рута, то він і за декілька хвилин завалить.Во! З цього робимо висновок, що холівари на цю тему беззмістовні.Єдине, що мені у вінді не влаштовує - реалізація smb протоколу, тобто штатні шари для файлі та принтерів, через що підняв на своєму робочому компі FileZilla FTP Server як заміну. Не влаштовує тому, що у нашій мережі бігають цікаві звірі, що радісно ломляться через цей smb на комп'ютер. Якщо там стоїть Zillya (і таке в нас є) - вона їх гостинно приймає. Якщо нормальний антивірус - лається кожних декілька хвилин.
А чи не має для Windows ніякого менеджера підключень а-ля NetworkManager чи wicd?
Ставте Avira.
А з приводу "занадто тупих юристів" - мій знайомий, що вчився у червоному корпусі, нині отримує пару кілобаксів (точно не скажу, але не менше), катається у відпустку за кордон, в Англію підвищувати кваліфікацію, і, взагалі, почуває себе добре. І все, до речі, своїми знаннями добивався. А ми з вами і двох кілогривень не отримуємо, влітку максимум на Азов, якщо поталанить. То хто тупий?
Ну, в загальному випадку, ви десь маєте рацію, якщо тато-мама-дядя-тьотя влаштували пропхали своє чадо кудись в офіс. У випадку мого знайомого, тато-мама - прості сільські вчителі.