В мене APC BackUPS ES 700. ..... Дії, що виконуються при виникненні подій (зникнення живлення, відновлення живлення) ....
Але ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте присутність можливості з'єднання з ПК.
Цитата: zz від 2010-06-13 14:33:33Але ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте присутність можливості з'єднання з ПК.Якого в молодших моделей немає.
В мене APC BackUPS ES 700. Політ нормальний. 8 розеток (4 з них можуть живитися від акумулятора), тому можна в нього окрім компа і модем підключити, і ще багато чого. Підключається до компа за допомогою USB.
якими скриптами??? що саме запрограмувати??
Безперебійник, не підключений до комп'ютера, - абсолютно марна річ. Такий комп відрізняється від звичайного (без БП) тільки тим, що, при відключенні електроживлення, вимикається він на 5 хвилин пізніше, ніж світло в кімнаті, Від себе можу додати, що не варто звертати увагу на powercom та інші noname. Тобто вибір виробників залишається невеликим)) Але ОБОВ'ЯЗКОВО перевіряйте присутність можливості з'єднання з ПК.
Цитата: noddeat від 2010-06-13 00:13:16якими скриптами??? що саме запрограмувати?? Наприклад, запрограмувати дії, які повинен виконати комп коли заряду акумулятора залишилося лише, наприклад, на 5 хвилин.В мене на цю подію запрограмований hibernate. Хтось захоче запрограмувати розсилання листів адміну, відправлення СМС або щось більш екзотичне
ціна близько 110-130$ на 600 ватний.
якийсь APC Back на ті ж гроші.
Маю таку систему:AMD x2 6000+, 4 Gb, GeForce 9600GT 512, HD WD 500 Gb. Блок живлення 460 ват.Набридло постійне вибивання пробок та перепади напруги. Вирішив, нарешті, придбати безперебійник. Який можете порадити? Бажано щоб софт був під лінукс.