Автор Гілка: Робота = хоббі - пекло чи рай?  (Прочитано 1226 раз)

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
(ПРО СЕБЕ: Ну молодий зелений/боробатий по фагу інженер (блін кого дурю електрик), і маю таке от хоббі як ремонтувати чи складати компютери і всякого такого роду ахінеєю (ну мені це подобається так я провожу свій вільний час туди так сказати вгрохую свою молодість і сексуальну енергію...)

Недавно стикнувся з такою ось  проблемкою. Після довгого колядування на біржі всежтаки знайшов роботу. І на радісь вона співпадала з з моєю улюбленою справою. Тобто мене підіслали на фірму яка займалась ремотом компутерів/принтері/комплектуючих.

Ну спочатку була глазурь...паяльна станція/ роболінг/термовузли/віруси...  Але ось вчім проблема. Прихожу на роботу ремонтую компутери і тд., прихожу додому ремонтую компютери... тобто замкнутий круг. І того я весь час на роботі  скажете і шо стого? я може втомлююсь? Хочу відпочити, а як?.

Колишня робота була просто жах це зеки/віруючі/макарани/ночні зміни. Але я знав що прийду додому і почну займатись любою справою.

Іншими словами кажучи - який козел сказав, що коли робота співпадає з улубленою справою це круто >:(.  

Допоможіть що роботи роботу лишати нехочеться самі розумієте :), а переключитись на шось потрібно, але на що? Так є дівчина, так дає, але вихідний субота/неділя і вона живе від мене 40 км...  І часу тих 2 дня... Приїхав поцілувався прогулялись , час на автобус допобачення.

А ІНШІ ДНІ ТИЖНЯ ?
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Re: Робота = хоббі - пекло чи рай?
« Відповідей #1 : 2011-02-06 06:31:39 »
Оберіть собі роботу по душі, і вам не прийдеться працювати жодного дня у своєму житті. © Конфуцій.

Може, знайти роботу ближче до неї? ;)