(ПРО СЕБЕ: Ну молодий зелений/боробатий по фагу інженер (блін кого дурю електрик), і маю таке от хоббі як ремонтувати чи складати компютери і всякого такого роду ахінеєю (ну мені це подобається так я провожу свій вільний час туди так сказати вгрохую свою молодість і сексуальну енергію...)
Недавно стикнувся з такою ось проблемкою. Після довгого колядування на біржі всежтаки знайшов роботу. І на радісь вона співпадала з з моєю улюбленою справою. Тобто мене підіслали на фірму яка займалась ремотом компутерів/принтері/комплектуючих.
Ну спочатку була глазурь...паяльна станція/ роболінг/термовузли/віруси... Але ось вчім проблема. Прихожу на роботу ремонтую компутери і тд., прихожу додому ремонтую компютери... тобто замкнутий круг. І того я весь час на роботі скажете і шо стого? я може втомлююсь? Хочу відпочити, а як?.
Колишня робота була просто жах це зеки/віруючі/макарани/ночні зміни. Але я знав що прийду додому і почну займатись любою справою.
Іншими словами кажучи - який козел сказав, що коли робота співпадає з улубленою справою це круто
.
Допоможіть що роботи роботу лишати нехочеться самі розумієте
, а переключитись на шось потрібно, але на що? Так є дівчина, так дає, але вихідний субота/неділя і вона живе від мене 40 км... І часу тих 2 дня... Приїхав поцілувався прогулялись , час на автобус допобачення.
А ІНШІ ДНІ ТИЖНЯ ?