А ви пробували Request an invitation to Google Wave? Там на головній сторінці проекту є. Для організація та для індивідуального використання.
Усі запрошення вичерпались.
Цитата: Re. від 2009-10-27 22:38:15Усі запрошення вичерпались.Здогадуюся, хто її вичерпав. Бо я відправив вчора реквест для цікавості.
Про це. Ну, набрали, так набрали. В лоба не дадуть за те, що я реквест подав.
так тепер сиджу у цьому вейві один, як дурень
це не gmail, яким можна було повноцінно користуватися одразу =)
gmail теж колись був на стадії розробки.
Цитата: Owl від 2009-10-28 20:04:13gmail теж колись був на стадії розробки.я, власне, якраз про це й мовлю: gmail і в беті був просто онлайновим поштариком: пошта приходила і пошта виходила... wave --- соціальний інструмент, де важливий розмір спільноти таких само ощасливлених випробувальними запрошеннями =)
Цитата: tivasyk від 2009-10-29 16:32:20Цитата: Owl від 2009-10-28 20:04:13gmail теж колись був на стадії розробки.я, власне, якраз про це й мовлю: gmail і в беті був просто онлайновим поштариком: пошта приходила і пошта виходила... wave --- соціальний інструмент, де важливий розмір спільноти таких само ощасливлених випробувальними запрошеннями =)gmail і досі в беті:)
Цитата: sigito від 2009-11-20 16:58:24Цитата: tivasyk від 2009-10-29 16:32:20Цитата: Owl від 2009-10-28 20:04:13gmail теж колись був на стадії розробки.я, власне, якраз про це й мовлю: gmail і в беті був просто онлайновим поштариком: пошта приходила і пошта виходила... wave --- соціальний інструмент, де важливий розмір спільноти таких само ощасливлених випробувальними запрошеннями =)gmail і досі в беті:)ви відстали від життя, ГМейл вийшов з бети.