Автор Гілка: METACITY для Mandrake 10.0  (Прочитано 1364 раз)

Відсутній vasilay

• Новачок
  • *
  • дописів: 9
  • Що новенького?
METACITY для Mandrake 10.0
« : 2004-05-10 12:24:59 »
Люди! Така ситуація. Захотів подивитися, що вонотаке за Менеджер вікон - Метасіті, в моєму дистрі - наче за дефолтом все встановлено, а у вікні Логону - ніц схожого нема! А я от думаю, аж раптом хороша оболонка. Якщо не важко, пліз, порадьте, куди шо писати....
Ехх, молодьожжж!

Відсутній UA_Igor

• Кореспондент
  • дописів: 106
Re: METACITY для Mandrake 10.0
« Відповідей #1 : 2004-05-10 13:45:06 »
Краще переінсталюй лінукс, бо як назад його оживити я не знаю.
                                    Щасти Тобі!!!

Відсутній diligent

• Кореспондент
  • дописів: 201
« Відповідей #2 : 2004-05-10 15:08:15 »
Я так розумію ти користуєшся GDM. Просто додай файлик до /usr/share/xsessions.
Software is like sex: it's better when it's free.  (c) Linus Torvalds

Відсутній vasilay

• Новачок
  • *
  • Що новенького?
« Відповідей #3 : 2004-05-10 15:48:19 »
Я так розумію ти користуєшся GDM. Просто додай файлик до /usr/share/xsessions.

Дякую за пораду, друже, та xsessions я в себе не знайшов. Я ще, звичайно, спробую перевірити, чи ГДМом я користуюся...
Ехх, молодьожжж!

Відсутній vasilay

• Новачок
  • *
  • Що новенького?
« Відповідей #4 : 2004-05-10 15:50:49 »
Краще переінсталюй лінукс, бо як назад його оживити я не знаю.

Дякую дуже, я наразі вже Н-ний раз ЛІнюх свій переінстальовую (ясно, що не через Метасіті), - а от шось не катить
Ехх, молодьожжж!

Відсутній diligent

• Кореспондент
  • дописів: 201
« Відповідей #5 : 2004-05-10 21:18:06 »
Дякую за пораду, друже, та xsessions я в себе не знайшов. Я ще, звичайно, спробую перевірити, чи ГДМом я користуюся...
Може він в тебе просто в іншому місці знаходиться, бо в мене не Mandrake. Та й взагалі в тебе може допоможить додовання файлику навіть до /etc/X11/xinit...
Software is like sex: it's better when it's free.  (c) Linus Torvalds

Відсутній Satan

• Кореспондент
  • дописів: 141
  • C++ Guru
« Відповідей #6 : 2004-05-11 08:08:25 »
Я тут недавно купив на DVD Mandrakelinux 10.0 Official Release (Download Edition). І хотів узнати, чи в мене одного він так глючить, чи французи справді напартачили так, що під КДЕ XMMS не працює, а під Гномом працює тільки з непідключеним інтернетом. K3B чомусь завжди каже, що писати СD-RW на 12x то дуже швидко, а от 0x то в самий раз, хоча все одно пише на 12. Одним словом майже Windows98. Все куплю, мабуть, собі Федору, або якийсь наший Linux (Black Cat, Alt Linux).
Ubuntu 8.04

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3857
  • Програміст
« Відповідей #7 : 2004-05-11 17:47:24 »
Metacity - чистий менеджер вікон. Запускати його окремо від менеджера стільниці немає сенсу. Metacity використовується як менеджер вікон за замовчуванням у Ґномі, там на нього й дивіться (це те, що малює рамку навколо вікон й розташовує та рухає вікна).
[Fedora Linux]

Відсутній vasilay

• Новачок
  • *
  • Що новенького?
« Відповідей #8 : 2004-05-11 19:39:05 »
Metacity - чистий менеджер вікон. Запускати його окремо від менеджера стільниці немає сенсу. Metacity використовується як менеджер вікон за замовчуванням у Ґномі, там на нього й дивіться (це те, що малює рамку навколо вікон й розташовує та рухає вікна).

Дякую за цю корисну інфу, на жаль я й сам уже допер... все-таки розібравшись із KDM, встановивши опцію Метасіті - і коли відкрився АйсВм...

Всім дуже дякою за допомогу і співчуття

А от про Мандрейк 10.0 - принаймні, то є краще, ніж Альт, принаймні, той, що в мене був, був на старому глібсі і ядрі -  а ж не старенький!!!
Глючить він у мене помірно, просто раз на раз не припадає, коли встановлюєш. От як вибрати хороший день (по гороскопу не раджу) - мабуть буде працювати....
« Змінено: 2004-05-11 19:44:03 від vasilay »
Ехх, молодьожжж!

Відсутній Misha

• Кореспондент
  • дописів: 191
  • Насправді все не так, як у реальності
« Відповідей #9 : 2004-05-12 14:21:46 »
Я тут недавно купив на DVD Mandrakelinux 10.0 Official Release (Download Edition). І хотів узнати, чи в мене одного він так глючить, чи французи справді напартачили так, що під КДЕ XMMS не працює, а під Гномом працює тільки з непідключеним інтернетом. K3B чомусь завжди каже, що писати СD-RW на 12x то дуже швидко, а от 0x то в самий раз, хоча все одно пише на 12. Одним словом майже Windows98. Все куплю, мабуть, собі Федору, або якийсь наший Linux (Black Cat, Alt Linux).
Якщо не помиляюся, на DVD Мандрейк релізу не випускав. Мабуть, з Лафокса?
А взагалі, спробуй перевстановити. У мене 9.2 десь так з 5-го разу нормально став, до того навіть встановлення запускалося через раз... Місяць впливає, чи що?

Відсутній UA_Igor

• Кореспондент
  • дописів: 106
« Відповідей #10 : 2004-05-17 01:30:49 »
Щодо Мандрака 10 мені теж він не подобається, купа глюків, недоробок. Вирішив зупинитись на SUSE i RedHat.

Відсутній Sirko

• Графоман
  • дописів: 299
  • Що новенького?
« Відповідей #11 : 2004-05-20 16:56:29 »
MDK10 - нормальний дистрибутив, глюків (крім xmms) не помітив. А от шапка з федорою - не сильно... IMHO
[Kubuntu User]