Автор Гілка: Зіпсувався блок живлення на монітор 12В 4,15А  (Прочитано 3908 раз)

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Зіпсувався зовнішний блок живлення, який був у комплекті до монітора Asus. FSP050-1AD101C
Перед цим встиг зіпсувати УПС, БЖ компа і порадувати глюками з мережею.

Чи є інет магазини де можна купити БЖ на 12В 4,15А 60+вт?

Все, що мені портапляло на очі було для ноутів, а там 19В.
« Змінено: 2011-03-21 20:33:49 від vitre »

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
Є три способи:
- ремонт зламаного БЖ
- купівля нового (в магазинах нема, потрібно шукати на кладовищах (тобто в сервісних центрах, в фірмах по ремонту орг/комп техніки, інтернеті на крайняк)).
- 12 Вольт можна вивести з БЖ компутера. Це звісно вандалізм, але теж вихід.
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
Є БЖ найшов...  на 12V 5.83A. Повинен підійти але одне  но розєм 4-х контактний на виході. Залишилось одне питання чи Монітор живий.
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Монітор живий.

Знайшов універсальний Mt54ch
http://miotex.com/index.php?mod=products&cmd=showDetails&id=11

сподіваюся роз’єм підійде.

Мені подобається варіянт від шлейфа компутерного БЖ.
Але десь читав, що просте підключення проводів до потрібного гнізда не підходить, щось туди між ними треба ще впаювати.
« Змінено: 2011-03-22 19:16:50 від vitre »

Pablo

• Гість
Була  подібна ситуація. Пішов в перший найближчий радіоелектроніки, де мені любязно підібрали сумсного китайця. Вже пів року політ нормльний.