Автор Гілка: Балада про Робін Гуда...  (Прочитано 5446 раз)

Відсутній unknown

• Графоман
  • дописів: 256
  • Tux файний хлопака
...Але не про того Робін Гуда, що забирав гроші в багатих і кровожерливих і віддавав бідним, ну і не зовсім балада. А про тих Робін Гудів, що забирали хліб-чик у Біла Гейтса, тобто крали, та ще й на цьому (краденому в багатого) заробляли на бідних, наївних початківцях.
Біла Гейтса мені не шкода, бо для мене він антигерой у всіх значеннях, а от бідних наївних юзверів трохи шкода.

Далі буде пісна їжа, зате оригінал, але з якого ви зрозумієте, що ці Робін Гуди не тільки крадуть і заробляють на краденому, та ще й не обізнані в стрільбі із лука, верховій їзді, фехтуванні і т.д. Але самі себе вони позиціонують не інакше як професіоналами.
Все переписувати не буду, бо його там навалом, тільки дещо. Гасла Робін Гудів страшні в бою, серйозні і авторитетні, головне, щоб юзвер проковтнув:

"Комп’ютерна реанімація" - відновлення систем, налаштування, оптимізація, апгрейд, виклик майстра додому тощо, можливий виїзд в район.
Ну і багато оголошень починаються в такому дусі (оригінал):
"Комп’ютерна реанімація", "Комп’ютерна екстренна допомога", "Комп’ютерна швидка допомога"
"Швидка допомога вашому комп’ютеру"
- тобто, Робін Гуди бачать що їх багато (конкуренція між ними) і мусять якось викручуватись, змінюючи свої переможні "гасла". Рибка різноманітна, значить і наживка має бути в асортименті.

Далі краще. В наступному оголошенні яке я скопіпастив (було прибите стрілою на дубі в Шервудському лісі), я не буду описувати які в мене виникають асоціації, може зрозумієте самі, або в кожного виникнуть свої.
Встановлення Windows БЕЗ ВТРАТИ ІНФОРМАЦІЇ, налаштування комп’ютера, антивірусна допомога, БУДЬ-ЯКЕ ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ.Ну і на кінець, десерту трохи:
Антивірус, встановлення та налаштування Windows, лінОкс, відновлення систем, Інтернет, виїзд до замовника.Мені стає зрозуміло, що про LinUx він мабуть поганенько чув, або від лінукса в нього геморой діарея, тому він бігав по аптеках і там порекомендували нищити троянів Linex’ом. Після чого у нього все в голові перемішалось і вийшло ось таке:[/size]
cat /dev/ass > /dev/head

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Балада про Робін Гуда...
« Відповідей #1 : 2011-06-01 13:01:07 »
Ну, так вони скрізь такі оголошення. І будуть висіти, доки юзери не захочуть хоч трохи вчитися.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Re: Балада про Робін Гуда...
« Відповідей #2 : 2011-06-01 15:38:03 »
Цитата
Потомственный системный администратор Сергей.Очное и заочное лечение компьютеров (по IP-адресу).Гадание по портам(COM,LPT,USB).Верну утраченную ОС,сниму порчу и венец безинтернетия.Снимаю с программ сглаз правообладателей,выполню отворот RIAA, поиск потеряных файлов по имиджу жесткого диска.