Автор Гілка: ваше ставлення до W7  (Прочитано 7129 раз)

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
What can you say about W7(8)?
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Re: ваше ставлення до W7
« Відповідей #1 : 2011-06-28 11:38:13 »
WTF?

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #2 : 2011-06-28 11:39:51 »
Цитата
Eutelsat W7 — французский тяжёлый спутник, старт которого состоялся с космодрома Байконур (изначально планировался запуск по программе «Морской старт»[3][4], что не состоялось ввиду банкротства проекта) 24 ноября 2009 г. Космический аппарат создан для двукратного усиления ресурса Eutelsat в точке 36°E, а также чтобы принять на себя нагрузку спутника Sesat 1, коммерческое использование которого запланировано в другой орбитальной позиции.[3]

Та як я до нього ставлюсь... Доволі неоднозначно. Українські супутники звісно краще - але їх не так вже багато.

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #3 : 2011-06-28 11:40:49 »
Чи ви про W7, an object-capability subset of the Scheme programming language developed by Jonathan Rees
Чи про London Buses route W7, a London bus route
??????????

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
« Відповідей #4 : 2011-06-28 13:57:11 »
Windows 7.
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #5 : 2011-06-28 14:34:20 »
Ну я не знаю.
А ви в євреїв не питали ставлення до Гітлера???

Відсутній James

• Кореспондент
  • дописів: 205
« Відповідей #6 : 2011-06-28 15:06:32 »
позитивне ставлення...
зручна, проста і стабільна система...
працювати в ній одне задоволення...

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #7 : 2011-06-28 15:22:50 »
І мені дуже подобається. Тільки в ній я можу використовувати свій улюблений антивірус Аваст. Під лінукс його не портували, мабуть тому що лінукс якась погана ОС. Ще там є мій улюблений браузер ІЕ. Він дуже чудовий. Багато критиків говорить, що він не привильно відображає сайти. Але я вірю, що він і тільки він істинно вірно їх відображає, хоча і не так як хотіли того верстальщик з дизайнером.
А ще в нього є чудна властивість онолюватися 2-3 години. При цьому раз в 20 хвилин перезавантажуватись, жодного разу так і не довантажившись. Я не достойний працювати із своїм ПК, доки великий віндовс оновлюється. І розумію, що його  потреби важливіші моїх.
Там є така чудова річ, як аеро (чи як там його), але віндовс говорить, що мій комп’ютер заслабкий для нього. Приходиться користуватися компізом в, не побоюся цього слова, лінуксі, який пречудово працює при всих ефектах стільниці.
Я перейшов з лінукс на віндовс після того, як зрозумів настільки просто там шукати й встановлювати нові драйвери (всього 2-3 години, замість 5 хвилин в лінукс).
Також не можу промовчати про простоту цієї ОС. Як віртуозно запихнули налаштування мережі, для того, щоб я тварь в світлі цієї ОС, не зміг там нічого змінити. Клацати по пів години по всіляким кнопочкам-менюшкам, от для чого потрібна справжня ОС, а не для роботи як того стверджують підлі лінуксоїди, бажаючи перетягнути нас хороших віндузятників на свою темну сторону.
Який же я спеціаліст, якщо налаштую мережу за 1хвилину а не за годину???
І, на по слідок пару слів про стабільність.
В мене ліцензійна ОС Windows 7. Оновлююся регулярно ( і як показала практика - зря). Довше пів години в ігри грати не можу, ібо вилітає з якоюсь помилкою, яку віндовс за кожним разом хоче вправити і все не може.
В лінуксі я що в фаллоут(вайн), що в урбан-террор, що в Саваж2 може не боятися про те, що гра вилетить.
Тому я дуже вдячний віндовсу, що турбується про мене і не дає подовгу грати  в гру.

P. S. Пару раз він мене так своїми глюками доводив, що я форматував розділ з алгоритмом проти відновлення даних і перевстановлював заново.

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!
« Відповідей #8 : 2011-06-28 20:27:51 »
Windows 7.

Аааа, цей. А я вже думав описувати своє ставлення до http://www.sony.ua/product/dsc-w-series/dsc-w7 який в мене пропрацював декілька років...
Linux. The future is open.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #9 : 2011-06-28 21:48:17 »
А ви в євреїв не питали ставлення до Гітлера???
Коли був у Кам’янці-Подільському, екскурсовод, серед іншого, показав будинок, в якому колись давно жила стара єврейка на прізвище Гітлер.  :)
Як віртуозно запихнули налаштування мережі, для того, щоб я тварь в світлі цієї ОС, не зміг там нічого змінити.
Є таке — вони позакопували налаштування куди подалі.
В мене ліцензійна ОС Windows 7. Оновлююся регулярно ( і як показала практика - зря). Довше пів години в ігри грати не можу, ібо вилітає з якоюсь помилкою, яку віндовс за кожним разом хоче вправити і все не може.
Як показує практика, піратки часто працюють стабільніше за ліцензію.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #10 : 2011-06-28 21:51:32 »
Цитата
Коли був у Кам’янці-Подільському, екскурсовод, серед іншого, показав будинок, в якому колись давно жила стара єврейка на прізвище Гітлер.  Посмішка

Шелдон, зайди під своїм аккаунтом.
Я мав на увазі рейхсканцлера Німеччини з 1933 по 1945 рік.
Суть в тому, що ставлення людей на форумі про лінукс очевидне.

Відсутній crchemist

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #11 : 2011-06-28 22:16:44 »
позитивне ставлення...
зручна, проста і стабільна система...
Вже 7 місяців на роботі в мене Win7. Минулого тижня нарешті поставили Ubuntu-11.04. Враження тільки негативні. І не через те що я фанатик лінукса.

Цитата
зручна
Мені ні разу не зручна.
Купа відкритих вікон з putty. Як мені типи вікнами керувати? Alt-tab не підходить, бо переключає між всіма програмами, а мені тільки між консольками. Ctrl+tab теж не підходить - бо звідки мені знати яке конкретно вікно я хочу - вони всі чорні (ну або білі). В лінуксі(стандартний gnome-terminal) я б отримав купу табів між якими зміг би переключатись (alt-1,2,3,4). Title-и всіх табів видно весь час. Я собі роблю їм короткі імена капс локом і легко орієнтуюсь. В вінді такого не найшов.
Як девелопити саме на вінді я досі зрозуміти не можу.
Цитата
проста
Складнюща. Кілька прикладів:
1 встановити проксі. в убунті програмка так і називається - "System Proxy" - все зрозуміло. Де встановити системне проксі в вінді? через налаштування IE - саме там я його найшов, ну не дуже інтуітивно як на мене.
2 в вінді шоб змінити днс сервера треба 7вікон, в убунті - 5. Тай надписи в убунті набагато інтуїтивніші.
3. в word-і новому я не знайшов кнопки Save, мусів в колег питати.

Цитата
стабільна
Цитата
були моменти коли я вбивав скайп а він не вбивався. і не тільки зі скайпом такі проблеми були.

Цитата
Цитата
взагалі не можливо працювати. пробував - ну ніяк не получається, навіть з хвальоним powershell.

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #12 : 2011-06-28 22:19:40 »
Цитата
2 в вінді шоб змінити днс сервера треба 7вікон, в убунті - 5. Тай надписи в убунті набагато інтуїтивніші.
Ну й лінуксоїди пішли. В вікнах рахують. Якщо так - то в мене для більшості нашатувань одне вікно - консоль.
А днс - так взагалі 1 файл підправить.

Убунту з’їдає моск лінуксоїда.

Відсутній crchemist

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #13 : 2011-06-28 22:22:29 »
Убунту з’їдає моск лінуксоїда.
Я федора юзер. Щодо файлу підправити то ви неправі - Network Manager при першій кращій змозі затре ваш /etc/resolv.conf

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #14 : 2011-06-28 22:24:40 »
Network Manage - ну це якщо ним користуватись =)))
А взагалі-то можна й його обхитрувати, записати в if-up. Чи не проканає? Так і не скажу.