А які напрацювання Ви маєте на увазі?
Взагалі, можна було б організувати якийсь ua user group...
Насамперед — простий відкритий сайт із туторіялами.
Хоча... Нам узагалі бракує гарного українськомовного сайту із туторіялами (і под.) на тему «Використовуй Open-Source!».Чесно кажучи, я був би готовий взятись за таке (скажімо, протягом літа), але мушу наперед обдумати.
Щодо форуму — згоден, звичайно.Якими туторіялами? Перекладати документацію до ліліпонду краще «прямо у них», напевно? git clone, слати патчі, отримати зрештою «розробницький» доступ до сховища git…?
Цитата: Yury_Bulka від 2011-06-30 17:39:02Хоча... Нам узагалі бракує гарного українськомовного сайту із туторіялами (і под.) на тему «Використовуй Open-Source!».Чесно кажучи, я був би готовий взятись за таке (скажімо, протягом літа), але мушу наперед обдумати.Гарна справа. Але я «не потягну» — не вистачить пріоритетів, напевно.
... ділитись подібними напрацюваннями за його допомогою.
Але наперед треба добре розміркувати над тим, що ж таке «гідний ресурс». Треба часу трохи...
«Lilypond-бложик» мені не такий цікавий; а щось цікаве, справді, треба спершу якось продумати.Я, власне, чого спитав — здалося, що я «морально готовий», але ще не зрозумів, до чого саме.Але, наче, готовий .)
Я це бачу так:
Наразі відкритим питанням маю вибір фреймворку для сайту і гостинґ. Обрав би безкоштовний гостинґ