Автор Гілка: Дивна поведінка викладачів  (Прочитано 4067 раз)

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
Чим можна пояснити поведінку викладачів, коли вони говорять, щось на зразок "Негайно всі змінили тему на стандартну, і "обої" теж! І щоб ніяких гаджетів!".
Off-topic:
Якось я змінив назву облікового запису користувача на одмінкоУёбДевелопер, потім було "весело."
« Змінено: 2011-07-07 21:03:16 від xuser13 »
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній Yury_Bulka

• Графоман
  • дописів: 440
  • муз́ика
Re: Дивна поведінка викладачів
« Відповідей #1 : 2011-07-08 10:13:32 »
Відомий український письменник Лесь Подерев’янський винайшов наступний термін для означення такого й подібного:
      постсовковий снобізм

Та хіба тільки інформатика на тому побудована? У нас же вся середня освіта така. Як пригадаю, як у нас інформатика в школі виглядала! Ох, які там абсурди бували. І все це не без кривди учнів, звичайно.

В тому всьому головне, так би мовити, снобізмом на снобізм не відповідати.

Успіху!
http://freeUser.org.ua/ — колективний досвід із застосування вільних програм

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #2 : 2011-07-08 17:15:57 »
Я й не знав, що він письменник, я думав він тільки читає :) (хоча, як би він читав якби не написав?).

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Дивна поведінка учнів
« Відповідей #3 : 2011-07-09 18:01:18 »
Чи можна пояснити поведінку учнів, коли вони вважають своїм обов’язком на комп’ютері залишити сліди, немов це їх власний комп’ютер — поставити якусь неоковирну картинку на шпалери, встановити тулбари на браузер, накидати сміття на стільницю, по можливості поставити якихось програм чи змінити налаштування системи.
P. S. Ваші викладачі не знають про BitDisk Free та обмеження прав студентським обліковим записам — я вже давно нікому нічого не забороняю.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній prapor

• Письменник
  • дописів: 518
« Відповідей #4 : 2011-07-09 21:41:29 »
/me пригадав свої шкільні уроки інформатики.
Там не було з тим жодних проблем. Простим вимикачем на корпусі компа все скидалося у стандартні налаштування.
ПОЕМ Корвет... Старший за мене на кілька років. Ностальгія....

- I'm afraid your son has the knack.
- The knack?
- The knack. It's a rare condition characterised by an extreme intuition about all things mechanical and electrical. And utter social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer.

idontremember

• Гість
« Відповідей #5 : 2011-07-09 22:30:54 »
Чим можна пояснити поведінку викладачів, коли вони говорять, щось на зразок "Негайно всі змінили тему на стандартну, і "обої" теж! І щоб ніяких гаджетів!".
Тому що викладачі* самі ніфіга нерозуміють в хайтеках. От тому і гризуть бідненьких студєнтиків за те що вони наприклад "видалили абсолютно увесь компутер"  ;D , і всі диски повидаляли, і навіть значок "Мой Ломпутер" видалили - було у мене в технікумі колись таке. Хтось просто сховав всі значки на робочому столі - студента навіть  до директора ледь не повели, та слава богу, знайшлась викладач що була в курсі справи.
---
* - я не маю на увазі адвенсерВикладачів.

---
А в школі... (то вже інша історія).
« Змінено: 2011-07-09 22:33:32 від idontremember »

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #6 : 2011-07-10 10:55:26 »
Цитата
Чи можна пояснити поведінку учнів, коли вони вважають своїм обов’язком на комп’ютері залишити сліди, немов це їх власний комп’ютер — поставити якусь неоковирну картинку на шпалери, встановити тулбари на браузер, накидати сміття на стільницю, по можливості поставити якихось програм чи змінити налаштування системи.
Тут ви праві. Про це не подумав, коли розпочинав гілку.

Відсутній Yury_Bulka

• Графоман
  • дописів: 440
  • муз́ика
« Відповідей #7 : 2011-07-10 12:38:37 »
Цитата
Тут ви праві. Про це не подумав, коли розпочинав гілку.
Така поведінка учнів, як на мене, спричинена не чим іншим, як пресом, який на них постійно діє у школі зі всіх боків. Тому вони й починають курити, матюкатись, а хтось — бридкі шпалери і т.д. ставити.

Off-topic:
Чув, що зараз маріхуану хочуть легалізовувати. Знаєте, для чого? Щоб її менше курили! Тут те саме.
http://freeUser.org.ua/ — колективний досвід із застосування вільних програм

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #8 : 2011-08-02 19:29:17 »
Це все тому, що в них нема стержня. Он в доктора Бикова є стержень :D
Ще тому, що вони діти, а діти люблять повипендрюватись.
« Змінено: 2011-08-02 19:31:38 від serg_ik »
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #9 : 2011-08-02 21:57:25 »
ПОЕМ Корвет... Старший за мене на кілька років. Ностальгія....
А я думав, ти мій одноліток:
http://habrahabr.ru/blogs/atnikvariat/86589/
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній frp

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
« Відповідей #10 : 2011-08-07 22:25:06 »
Off-topic:
Якось я змінив назву облікового запису користувача на одмінкоУёбДевелопер, потім було "весело."
А навіщо кожному учню змінювати тему і обої? Чому кожен учень відчуває обов'язок залишити за собою такий слід? Чому він обов'язково вибирає найбільш неадекватну тему й найбільш неадекватні обої?

PS. Я - прихильник автоматичного розгортання систем в школах з образів при кожному запуску :)