Автор Гілка: Вклад Айнштайна  (Прочитано 5560 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Вклад Айнштайна
« Відповідей #15 : 2011-10-21 18:58:57 »
То ви ще не бачили як військові тролять цивильних та одне одного. От де справжня епопея.
Американські військові тролять дуже товсто.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

hellyeah

• Гість
« Відповідей #16 : 2011-10-21 22:11:17 »
Здається, квантова теорія була найпрактичніша. А в англійській вікіпедії теж не все є: про просторово-часові відкриття (всякі викривлення простору, четвертий вимір як час тощо), які змінили фундаментальний погляд на однозначний.
Цілком повна. Це все - ОТО і СТО. Почитайте про інваріантність інтервала, простір Мінковського і принцип еквівалентності.

Тоді ж у фізиці було поширено, що є дві чинні теорії, але одна суперечить інший. Так і теорія Лоренца виявилась правильною, хоча сам її автор уважав парадоксальною (що від швидкості змінюється розмір тіла). Хоча я не фізик, тому достеменно всього не пам'ятаю.
Власне, Лоренц afair намагався справитись з одним манюнім неприємним нюансом - що рівняння Максвелла не є коварінатом по відношенню до "преобразования" Галілея. Ейнштейн, звичайно, скористався його роботою.

Такого я ще не чув, де ви берете таких «кадрів»? До речі, цікаво те, що він випадково дізнався, що він жид і гадаю, йому як космополіту було байдуже.
Та я, коли це почув, там ледь не ліг на тому ж місці. Сам не чекав такого, особливо від того хлопаки.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #17 : 2011-10-21 22:39:28 »
Це все - ОТО і СТО. Почитайте про інваріантність інтервала, простір Мінковського і принцип еквівалентності.
Справді. Я щось не зауважив одразу.

r00t x

• Гість
« Відповідей #18 : 2011-10-22 01:46:34 »
Off-topic:
Хочу ДРУГИЙ том ТРЕТЬОГО видання "Сортировка и поиск", Дональда Ервіна Кнутта.!!!!!!!!

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
« Відповідей #19 : 2011-11-06 21:46:23 »
Колись була..., хочя може й зара ходить.По мережі штамп.Що всі видатні винахідники, відлюдкуваті страшні задроти, які прожили життя незайманим. Так цей донжуан, ще з тих я вам скажу.
Бабій він був :). Шей огого :-X
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

r00t x

• Гість
« Відповідей #20 : 2011-11-09 09:09:52 »
:-?... Ви що не читали Дональда? Чому ніхто не помітив "помилки"?
---
ТРЕТІЙ том, а не другий називається "Сортировка и поиск"