Автор Гілка: Зробимо можливим авіарейс Львів — Брюсель !!!  (Прочитано 5195 раз)

Відсутній andrux0id

• Новачок
  • *
  • дописів: 14
Кроспост зі http://stadion.lviv.ua/ua/item/1

Друзі!
Терміново потрібна Ваша допомога - аеропорт Шарлеруа (Брюсель) робить опитування щодо нового напрямку для лоу кост (щоб відкрити новий маршрут низької вартості). Одне з міст - Львів ! Я був би дуже вдячний, якщо Ви могли б взяти участь в голосувані. Ось посилання на їх сайт: http://www.charleroi-airport.com/ голосування в кінці сторінки (в центрі). Також, будь ласка, відправте своїм друзям, які могли б проголосувати.
« Змінено: 2011-11-14 19:35:15 від andrux0id »

idontremember

• Гість
ось так

idontremember

• Гість
і так.

А також я вже розповів тому кому треба, і там де треба :)

idontremember

• Гість
Через чотири хвилини буде іще один зріз голосування. Вкантакт допомагає  :o :D
---
Ось він
« Змінено: 2011-11-14 22:04:35 від idontremember »

Відсутній andrux0id

• Новачок
  • *
А чого це вєнда на скрінах?  ;D

до речі, голосуєм з усіх трьох версій сайту: французської, англійської, нідерландскої. Вибір мови зверху праворуч!

idontremember

• Гість

до речі, голосуєм з усіх трьох версій сайту: французської, англійської, нідерландскої. Вибір мови зверху праворуч!

А що воно зараховуэться? А по якому ж буде визначено переможця? І до якого часу голосування буде тривати?

---
Та про вінду - то не важливо.

Відсутній andrux0id

• Новачок
  • *
Чорт його зна. Голоси рахуються окремо, можливо потім складуть.

Наразі ми на 20 голосів попереду Марокко в нідерландській версії, на 20 відстаєм від поляків в англійській, і на 100 відстаєм від Марокко в французській.
« Змінено: 2011-11-14 22:32:26 від andrux0id »

idontremember

• Гість
Чорт його зна. Голоси рахуються окремо, можливо потім складуть.

Я думаю що можливо то зроблено для розбиття аудиторії (?) Для обробки результатів "Хто і з якої крани за що проголосував" Тому що можливо українцям краще ;D (зручніше) спочатку поїхати у Брест, а вже потім звідти полетіти до брУселю (??) Я також не зн., як воно буди рахуватись  :-/
---
Але результат ось0-сь0 на м0лунkу

« Змінено: 2011-11-14 22:45:16 від idontremember »

idontremember

• Гість
- 2012 -
« Відповідей #8 : 2011-11-14 23:08:18 »
Якщо-що то можна тикати сцилку саме на цю тему. Тут же результати є. я пофотогрофовував %)
---
Ага, як символічно? так?, чи ні?, га? Львів 2012

---
У мене все.
« Змінено: 2011-11-14 23:13:00 від idontremember »

Відсутній andrux0id

• Новачок
  • *
Лідируєм по всіх напрямках! Головне щоб мароканці та поляки протягом тижня не влаштували такий сам флешмоб на сайт аеропорту. Хоча бачу всі так за вечір дружньо навалилися, що нам нічо не страшно!  ;)

Дякую всім! Не забуваєм голосувати з нових IP! Збираєм гроші на квитки до Брюселю та Шенгєнську візу )

idontremember

• Гість
Лідируєм по всіх напрямках! Головне щоб мароканці та поляки протягом тижня не влаштували такий сам флешмоб на сайт аеропорту. Хоча бачу всі так за вечір дружньо навалилися, що нам нічо не страшно!  ;)

Дякую всім! Не забуваєм голосувати з нових IP! Збираєм гроші на квитки до Брюселю та Шенгєнську візу )
Було б взагалі дуже пречудово якби дійсно зробили такий рейс (візміть собі на примітку і відслідкуйте, чи дійсно це голосування щось вирішує?). Чи може навіть в новинах повідомлять про відкриття такого рейсу? Аде я новин не дивлюся.

Можливо допоміг Вкантакт - закрита група (більше 20 000 користувачів). Я в групі є.  (:'( - тупий Фландерс Вкантакт)

Їхати я нікуди не здираюсь , тим більше та-а-а-к далеко.
« Змінено: 2011-11-15 00:42:02 від idontremember »

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Не зважайте, це наш почесний гість форуму, йому як найчастішому відвідувачу лазнібані ми зробили знижку.

Я тут глянув і подумав, а не забанять нас за цю раптівку?

r00t x

• Гість
Flame:
ми зробили знижку.
о-о-о, мона детальшіше. Ш0 за знижkи?  :-/
[/color][/size][/font]

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
Тут що? лише я не зі Львова :o
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

idontremember

• Гість
я також не зі Львова. і що з цього?, га?