Щось давно нікого не банили по якнайсуворішому 9 пункту. То ж ризикну. Чисто теоретично цікаво як виробникам вдається контролювати час в тріальних програмах?
Цитата: klim від 2012-01-12 16:19:58Щось давно нікого не банили по якнайсуворішому 9 пункту. То ж ризикну. Чисто теоретично цікаво як виробникам вдається контролювати час в тріальних програмах?C|Net, здається, не варезить — лише вільний софт або пробники (ну і свого трояна, звісно). Тому і не банили. Особисто я намагаюся з таких сховищ нічого не брати.З приводу тріальних програм — у Windows вони ховають десь в нетрі реєстру або теки Application Data інформацію про те, скільки пропрацювали. При видаленні програми той ключ залишається. Якщо знати де — можна скидати тріальний період.
Перепрошую за формулювання. Мене цікавить тріал в Лінуксі.
Власне http://download.bibblelabs.com/b5/. За що його хвалять і як його, бажаючим, купити так і не зрозумів.
Цитата: piktor від 2012-01-12 18:03:53Цитата: klim від 2012-01-12 16:19:58Щось давно нікого не банили по якнайсуворішому 9 пункту. То ж ризикну. Чисто теоретично цікаво як виробникам вдається контролювати час в тріальних програмах?C|Net, здається, не варезить — лише вільний софт або пробники (ну і свого трояна, звісно). Тому і не банили. Особисто я намагаюся з таких сховищ нічого не брати.З приводу тріальних програм — у Windows вони ховають десь в нетрі реєстру або теки Application Data інформацію про те, скільки пропрацювали. При видаленні програми той ключ залишається. Якщо знати де — можна скидати тріальний період.Перепрошую за формулювання. Мене цікавить тріал в Лінуксі.
Цитата: klim від 2012-01-12 18:42:08Перепрошую за формулювання. Мене цікавить тріал в Лінуксі.Дуже рідкісна річ, бачив лише один раз одну CAD-систему (здається, VariCAD. Але так як я його поставив, подивився та викинув, то питання тріального періоду не виникало. І не думаю, що він кудись писатиме інформацію про час роботи за межами домівки.
не рідкісна. зазвичай — тріальний період прив’язується до e-mail-а, на який висилається серійник або ліцензійний файл. валідація серійника відбувається шляхом з’єднання з сервером ліцензій.