Автор Гілка: Zenwalk помер?  (Прочитано 2166 раз)

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
Zenwalk помер?
« : 2012-02-20 12:58:11 »
Останній реліз відбувся 2011. Найновіша версія Firefox  в рерозитаріїї 3.6.  На форумі зареєструватися нізя (General Error
template->_tpl_load_file(): File ./styles/bo2Soft/template/captcha_qa.html does not exist or is empty
).  Активних тем на форумі я не помітив.
« Змінено: 2012-02-20 12:58:35 від xuser13 »
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Zenwalk помер?
« Відповідей #1 : 2012-02-20 18:45:28 »
У нас на форумі слакваристи настільки рідкісні, що занесені до Червоної книги (Ктулху, будучи модератором, їх нещадно, по браконьєрськи відстрілював), а користувачів Zenwalk — поготів. Напевне ніхто не скаже вам думку, відмінну від ваших умовиводів.  :)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #2 : 2012-02-20 22:22:12 »
Буду вважати, що таки помер. На їхньому форумі було анонсовано альфа non public реліз версії 7.2, але схоже,  з того часу нічого так і не сталося. Цікаво, а що тут популярне? Debian  та його похідіні? Open SUSE, Fedora?
Ну що ж. Привіт xubuntu 11.10.
« Змінено: 2012-02-20 22:27:48 від xuser13 »

Відсутній prapor

• Письменник
  • дописів: 518
« Відповідей #3 : 2012-02-27 00:56:58 »
У нас на форумі слакваристи настільки рідкісні, що занесені до Червоної книги (Ктулху, будучи модератором, їх нещадно, по браконьєрськи відстрілював), а користувачів Zenwalk — поготів. Напевне ніхто не скаже вам думку, відмінну від ваших умовиводів.  :)
Що цікаво, він сам був слакваристом й користувачем Zenwalk.
- I'm afraid your son has the knack.
- The knack?
- The knack. It's a rare condition characterised by an extreme intuition about all things mechanical and electrical. And utter social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer.

Відсутній MFX

• Дописувач
  • **
  • дописів: 51
« Відповідей #4 : 2012-02-27 17:53:06 »
Буду вважати, що таки помер. На їхньому форумі було анонсовано альфа non public реліз версії 7.2, але схоже,  з того часу нічого так і не сталося. Цікаво, а що тут популярне? Debian  та його похідіні? Open SUSE, Fedora?
Ну що ж. Привіт xubuntu 11.10.
Трішки пооффтоплю. Також зацікавило питання чим користуються відвідувачі LOU. Після провального осіннього релізу Ubuntu 11.10 ситуація стала якось надто не визначеною. Скільки років ще випилюватимуться помилки Unitu, нової реінкарнації Gnome і нового класичного Gnome? Помилок, не зрозумілих змін, не потрібних нововведень настільки багато, що просто опускаються руки щось виправляти, а часто взагалі вибору чи шляхів вирішення як таких немає. Якийсь один компонент зроблять - два зламають. По суті, що зробила Canonical для свого дистрибутиву за майже вісім років? На кожен реліз - по новій темі оформлення з кількома новими картинками на робочий стіл і якийсь час розсилали диски з наліпками. Чудово! Так, звісно, ще є UbuntuOne - воно надто сире щоб ним користуватись. Абсолютно кожен реліз (мій досвід починається з 7.04) маємо купу нових, часто критичних помилок, які виправляються лиш десь під анонс нового релізу. Та й часто виправлення на робочій системі не відбувається взагалі, допомагає лише інсталяція з нуля +завантаження оновлень. Здавалося б рішень в інтернетах також багато, можна пошукати - виправити. Але й тут на заваді стає часта зміна структури системи й відповідно старі рішення вже не годяться ні на що. А хто залишатиметься на старому релізі з старим софтом який з часом втрачаючи підтримку відмовляється працювати... Якось воно не радісно все це. Зараз використовую Ubuntu 11.10 з новим класичним гномом - не в захваті.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #5 : 2012-02-27 20:48:08 »
Ну, у Лінуксах ситуація така — або став Убунту з самим новим та свіжим софтом і май клопотів (на ЛОУ постійно скаржаться після кожного нового релізу), або став щось перевірене-перепровірене типу CentOS — от тільки свіжого софту там немає.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #6 : 2012-02-28 00:04:44 »
Чому так кардинально про Ubuntu? Є ж ще (із тих, що мені відомі) Fedora, ArchLinux. В мну Xubuntu 11.10 майже нормально запрацювала. Варто встановлювати оновленя?

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #7 : 2012-02-28 17:22:42 »
Чому так кардинально про Ubuntu? Є ж ще (із тих, що мені відомі) Fedora, ArchLinux. В мну Xubuntu 11.10 майже нормально запрацювала. Варто встановлювати оновленя?
Ну, арчеводів у нас, здається, не багато, а на Убунту та Федору в останні пару років скаржилися, при чому доводилося чути і за межами форуму.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.