1 - Отримав я листа з тілікома, в якому, з безмежною радістю, мене повідомили про те що я можу перейти аж на 2 Мбіти.
2 - хто переходив, напишіть будь ласочка, що потрібно змінити у модемі. Здається там все таке ж схоже, тільки потрібно його не бріджем робити а роутером. Я памятаю там є якась така "галочка". Ну і зрозуміло що потрібно іти на сайт тілікома та подати заявку на перехід на 2 мбіта.
3 - я ніяким чином не можу отримати доступ до свого модему (ні по веб, ні по телнет). Чому так - я не памятаю. АЛЕ здається мені, що я колись давно-давно заблокував (у самих налаштуванняї модему) доступ до нього - є там така штукенція. Очевидно потрібно натиснути кніпрочку "ресет".(?)
4 - та коли я отримав листа у мене шок і паніка случилася %). Я вже подумав що щось не те з СИСТЕМАМИ, почав первіряти у вінду і пінга - все в нормі, АЛЕ чому ото вони написали мені ото аж таке (про мильний порт)
5 - Це в тому тарифному плані в УСІХ клієнтів тілікома така фігня, чи тільки мене "з особливим коханням оберігають"?
Та тільки від чого\кого?
6 - як спробувати отримати доступ до модему з пінга. Десь я на форумі бачив, але ПОШУК тут
трішки зовсім гикнутий. Щось потрібно чаклувати з ifcоnfig , але що і як?
7 - модем у мене Д-лікований дсл 2500U
8 - встановив я rssowl - але
тільки я подумав про резервне копіювання бази підписок - глюкнувся той рссовл
. Всь0 пропало. Питання: яким чином можна покалдувать над підписками, щоб їх отримати як можна за більший період (навіть минулорічні з харахабру). Є варіант,але ну йона... Потрібно підписатись в РідернихГуглях, обрати підписку і покласти кирпич на pagedown. а вже потім імпортувати з гуглорідера в рссовл - це працює, але ж скіки мороки!!! Та і кількість імпортованих статей ажніяк не може бути більше 200. А я хочу якнайбільше відновити. ЩО РОБИТИ? Про відновлення інфи з диску ніякої мови!!! Відновити інформацію з диску аж ніяк неможливо!, не зберелись ті файли бо "всь0 пропало".
9 - про оновлення віндового ПЗ,
трішки зовсім не по темі: Оновив я антивіруса (не скажу якого) до версії 2012 - вже двічі були в нього глюки, перший раз щось він не зміг шось поділити між власними процесами, другий раз - один його процес зациклився і почав сам себе розмножувати. Першого разу довелось ребуткатись, друго разу просто перевзайшов та і все. Та версія що була раніше таких цирків не влаштовувала. От вам і оновлення.
10 - і здається :-/, я розгубив контакти в піджіні. ах, уже весна - часу на все невистачає.