Хіба не СБУ? Служба безпеки України?
СБУ не цікавлять факти хабарництва в райвідділі міліції та в прокуратурі! Я сам випав в осад, ща розповім:
Спочатку я написав у шапці листа, що звертаюсь до Ген Прокурора, до Прокурора ДніпрОбласті, До керівника УСБУ... АЛЕ ...
Я знаю, І ЗНАВ, що потрібно подавати в кожну установу по окремому примірнику документа.
А я хотів щоб вони діяли спільно та узгоджено. Там в архіві я залишив "старі документи". Ото спочатку я прийшов до СБУ: мені сказали, що то не їхні повноваження. Порекомендували звернутись до обласного УМВС Укр. та у
СВБ.
СБУ та МВС області знаходяться в одній будівлі. В СБУ вхід з правого боку, а в МВС з лівого.
Але так як була пятниця 23 березня, то після о 14:00 - 15:00 в СБУ не було дєвочки, що реєструє документи - короткий день.
УВАГА!: А також мені сказали що СБУ проти прокуратури нічого не може пікнуть, тому що
СБУ знаходиться ПІД прокуратурою (під керівництвом прокуратури). І СБУшник сказав мені що не всі знають про це. Я до сих пір детально не перевіряв підпорядкування державних органів влади. Чомусь на
Вікторії мало написано... чи може то я не уважно переглядав?
---
Сказали, щоб я звернувся до
СВБ - Служба Внутрішньої Безпеки МВС. Карає нєугодних міліціонєрів. Ось тут
написано.
В пятницю я вже не встиг в обласну прокуратуру. Та і "шапки" документів потрібно було підправити... Ото я спіймавши облизня, поїхав назад додому, у село.
29 березня блукаючи навколо Набережної Леніна 18а хвилин СОРОК, я нарешті потрапив до СВБ.
Flame:
Я 29 марта был в Днепропетровске. Я премного благодарен незнакомому бородатому мужичку, который помог мне найти СВБ МВС Днепропетровской области.
А также незнакомому парню, которого встретил где-то около роддома, на Набережная Ленина.
И незнакомым двум девчонкам - которые подсказали где прокуратура области находится, а то я знал и ЗНАЮ что К. Маркса 38, но когда я туда шел, то думал о тех документах которые у меня были. У меня было письмо под номером 39. Так ото меня поперло на К. Маркса 39 - думал там найти прокуратуру %) - от дурик.
Блиин, я где-то минут сорок ходил вокруг того СВБ (Набережная Ленина 18а). У людей спрашивал - никто не знает, ну что за фигня???
Оказалось что СВБ находится возле роддома. Там есть два въезда: один в роддом, а другой на территорию универа\академии им Альфреда Нобеля. Так ото туды и над было идти.
—-
Мужичок живет где-то в том районе. Он сказал (и показал): Вон за той трубой оно и находится. Даже немножко меня провел. Он наверное шел в бар или магазин.
Потом он сказал мне: Он видишь машина в тот поворот въехала - ото тебе туда и нужно идти. Но я не увидел, потому что впереди кто-то шел с зонтиком и помешал мне увидать...
—-
Написал так подробно для того чтобы вы прям сейчас спросили ваших друзей, соседей: Может это они мне помогли? Или это Вы были? Я вас благодарствую!
—-
Дело в том что я очень заикаюсь и вдобавок у меня какое-то дцп, так что я похож то ли на наркомана, то ли на психа - я серьезно! Бывает так что вообще немогу говорить без заикания, а бывает так, что говорю не заикаясь, но очень быстро. Так быстро что собеседник неуспевает переварить информацию которую я выдаю. Я не знаю причины заикания. Если бы знал - то жил бы без заикания.
—-
Был в СВБ, потому что царичанские пид... (милиция) и прокурорские ... задолбали уже. Они берут и дают взятки в открытую.
Нужно с ними разобраться, та только я один на весь Царичанский район их не боюсь и знаю "где что кто и как" Вот поэтому и ездил сдавать их.
Це із Вкантакта.
---
Дідусь-черговий на посту (Прудко * * - першу сторінку пересканую пізніше, коли гроші будуть) запитав мене чи я вживаю наркотики, чи перебуваю на обліку у психіатра... Потім став читати докумєнтікі ... Дійшовши до кінця першої сторінки щось крякнув та якось дивно подивився на мене. Став читати далі... о-о-о він навіть посилено думав над написаним. Врешті-решт прияняв він у мене те звернення, АЛЕ він взяв не всі додатки. Я запитав чому це так? - він сказав що ті додатки що він не взяв - до повноважень СВБ не відносяться, бо то повноваження прокуратури.
Після цього я вирушив до СБУ. Виявилось там не було якогось начальника. Але СБУ записало мої дані і тіліхфон. Сказали що зателефонують.
А також іще раз повідомили мене щоб я звернувся у СВБ. Я сказав що щойно звідти.
---
Потім я вирушив до обласної прокуратури - там трішки не вийшло, очевидно доведеться ще раз їхати. Думаю що через 5-8 днів знову вирушу у місто. До обласного МВС та до обласної прокуратури.
---
Якщо СБУ не цікавлять* факти хабарництва в прокуратурі та міліції - то постає питання: На фіга воно взагалі потрібне, таке СБУ?
Ото хіба що вивчати історію та визначати роль Остапа Ба(е)ндери та оун-упа, та всяк таке інше... Колись давно це обсмоктувалось по ТБ.* -
мені прямо так ніхто не казав. Просто повідомили щоб я звернувся до Обласного УМВС України.