Автор Гілка: Я поїхав  (Прочитано 6490 раз)

r00t x

• Гість
Я поїхав
« : 2012-03-23 12:12:27 »
Все знаходиться тут http://files.myopera.com/povierennyy/blog/all.ext

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
Re: Я поїхав
« Відповідей #1 : 2012-03-23 18:49:04 »
???
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #2 : 2012-03-23 22:11:02 »
Удачі :)

юлия торина

• Гість
« Відповідей #3 : 2012-03-23 22:12:11 »
Архів дивились?
---
Сьогодні був в СБУ - потрібно ще їхати. Та змінити "шапку" документа. А документ сам по собі - ІДЕАЛЬНИЙ!!!

юлия торина

• Гість
« Відповідей #4 : 2012-03-23 22:13:44 »

Відсутній Yury_Bulka

• Графоман
  • дописів: 440
  • муз́ика
« Відповідей #5 : 2012-03-25 00:24:05 »
УСПІХУ! Тримаємо кулаки!

P.S.
Ви писали, що інформація розповсюджена, дайте лінки (запакований архів я бачив, маю на увазі щось таке, що можна, наприклад, у фейсбук — щоб люди читали).
« Змінено: 2012-03-25 00:24:58 від Yury_Bulka »
http://freeUser.org.ua/ — колективний досвід із застосування вільних програм

юлия торина

• Гість
« Відповідей #6 : 2012-03-25 13:39:02 »
Я його у ФБ не поширив. Взагалы-то відсилав у масседіа, але відповіді ніякої не отримав. А надіславши до 1+1 , отримав відповідь щоб я детально описав суть справи  ;D. Ну очевидно не всі здатні зрозуміти мій вишуканий талант написання.
---
Саме зараз я видалю той архів з мОпера. Внесу в нього зміни і знову зал`ю. Обовязково буде changelog ;) .

---
Якщо бажанння є - можете самі розмножувати ту інформацію. Але справа в тім, що для відправки електрПроштою потрібно розбити оте все на менші архіви, бо через ліміти поштових серверів лист з ВЕЛИКИМ файлом  не доходить до адресата.
---
Через півтори години я тут зявлюсь, ЯКЩО тирнет буде, бо зараз пишу, а тіліком навіть не хоче блимати. Модем не піднімає ДСЛ - це у мене таке ЗАВЖДИ, коли на дворрі сира та мокра погода.
---
Діждуся звязку - натисну "Надіслати" - збігаю до магазину - перероблю документ - знову його залю.

юлия торина

• Гість
« Відповідей #7 : 2012-03-27 23:55:22 »
задовбують всякі тілікоми  [smiley=angry2.gif], ща шось напишу...

юлия торина

• Гість
« Відповідей #8 : 2012-03-28 00:39:39 »
В архіві зявилась тека NEW. Впринципі дуже сильно нічого не змінилось. Буду штурмовувать СБУ, ОблПрокуратуру та СВБ (Службу Внутрішньої Безпеки МВС - то такі рєбята, що займаються здочинами скоєними міліціяунтами).
---
Старі доки я не видалив.
---
Заливаю на той випадок, якщо "хтось раптом" подумає забрати у мене увесь талант написання.
---
Мені іще потрібно упорядкувати ДОДАТКИ. Скільки їх всього треба - я не рахував. Мабуть вже вранці поСЧітаю. Потім  :( потрібно все це роздрукувати, розмножити... і відправлятись в добрий путь  ;) .
---
Ви за мене вболіваєте? Тримаєте кулаки?  :D
---
Надіюсь приїду живий - напишу що до чого.
---

юлия торина

• Гість
« Відповідей #9 : 2012-03-28 00:42:04 »
Посилання те саме

anonymous

• Гість
« Відповідей #10 : 2012-03-28 04:40:23 »
Але там і психоделіка, в тому архіві...

Один мій знайомий, адвокат за родом занять, періодично з подібною до топікстартера публікою має справу. Розповідав мені якось цікаві історії зі своєї практики - звичайно, не називаючи імен. До цього часу думав, що прикрашає, якщо взагалі не вигадує.

idontremember

• Гість
« Відповідей #11 : 2012-03-31 02:04:25 »
УСПІХУ! Тримаємо кулаки!
Ох, то вже краще хвататись за вила...
... маю на увазі щось таке, що можна, наприклад, у фейсбук — щоб люди читали).
Зараз пишу ВКантактє. Архів пізніше почистю і перезаллю. Вчора був в СВБ. Я насилу знайшов ту службу, навіть ті хто працює та живе поруч не знають про таке. СВБ - Служба Внутрішньої Безпеки - карає непослушних міліціяунтів. Знаходитьсчя воно в Дніпропетровську, вул Набрежна Леніна 18а. Я майже цілу годину ходив біля них, поки мені один бородатий дядько не підказав.
---
Ось посилання , але не надо його видаляти - це я слізно звераюсь\прохаю\вимагаю до аміна.
---
Пізніше і у букофейсі доведеться писати.
« Змінено: 2012-03-31 02:07:06 від idontremember »

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #12 : 2012-03-31 17:03:04 »
Хіба не СБУ? Служба безпеки України?

idontremember

• Гість
« Відповідей #13 : 2012-03-31 20:43:10 »
Хіба не СБУ? Служба безпеки України?
СБУ не цікавлять факти хабарництва в райвідділі міліції та в прокуратурі! Я сам випав  в осад, ща розповім:

Спочатку я написав у шапці листа, що звертаюсь до Ген Прокурора, до Прокурора ДніпрОбласті, До керівника УСБУ... АЛЕ ...

Я знаю, І ЗНАВ, що потрібно подавати в кожну установу по окремому примірнику документа. А я хотів щоб вони діяли спільно та узгоджено. Там в архіві я залишив "старі документи".  Ото спочатку я прийшов до СБУ: мені сказали, що то не їхні повноваження. Порекомендували звернутись до обласного УМВС Укр. та у СВБ.

СБУ та МВС області знаходяться в одній будівлі. В СБУ вхід з правого боку, а в МВС з лівого.

Але так як була пятниця 23 березня, то після о 14:00 - 15:00 в СБУ не було дєвочки, що реєструє документи - короткий день.

УВАГА!: А також мені сказали що СБУ проти прокуратури нічого не може пікнуть, тому що СБУ знаходиться ПІД прокуратурою (під керівництвом прокуратури). І СБУшник сказав мені що не всі знають про це. Я до сих пір детально не перевіряв підпорядкування державних органів влади. Чомусь на Вікторії мало написано... чи може то  я не уважно переглядав?

---

Сказали, щоб я звернувся до СВБ - Служба Внутрішньої Безпеки МВС. Карає нєугодних міліціонєрів. Ось тут написано.

В пятницю я вже не встиг в обласну прокуратуру. Та і "шапки" документів потрібно було підправити... Ото я спіймавши облизня, поїхав назад додому, у село.

29 березня блукаючи навколо Набережної Леніна 18а хвилин СОРОК, я нарешті потрапив до СВБ.

Flame:
Я 29 марта был в Днепропетровске. Я премного благодарен незнакомому бородатому мужичку, который помог мне найти СВБ МВС Днепропетровской области.

А также незнакомому парню, которого встретил где-то около роддома, на Набережная Ленина.

И незнакомым двум девчонкам - которые подсказали где прокуратура области находится, а то я знал и ЗНАЮ что К. Маркса 38, но когда я туда шел, то думал о тех документах которые у меня были. У меня было письмо под номером 39. Так ото меня поперло на К. Маркса 39 - думал там найти прокуратуру %) - от дурик.

Блиин, я где-то минут сорок ходил вокруг того СВБ (Набережная Ленина 18а). У людей спрашивал - никто не знает, ну что за фигня???

Оказалось что СВБ находится возле роддома. Там есть два въезда: один в роддом, а другой на территорию универа\академии им Альфреда Нобеля. Так ото туды и над было идти.

—-
Мужичок живет где-то в том районе. Он сказал (и показал): Вон за той трубой оно и находится. Даже немножко меня провел. Он наверное шел в бар или магазин.

Потом он сказал мне: Он видишь машина в тот поворот въехала - ото тебе туда и нужно идти. Но я не увидел, потому что впереди кто-то шел с зонтиком и помешал мне увидать...

—-
Написал так подробно для того чтобы вы прям сейчас спросили ваших друзей, соседей: Может это они мне помогли? Или это Вы были? Я вас благодарствую! ;)
—-
Дело в том что я очень заикаюсь и вдобавок у меня какое-то дцп, так что я похож то ли на наркомана, то ли на психа - я серьезно! Бывает так что вообще немогу говорить без заикания, а бывает так, что говорю не заикаясь, но очень быстро. Так быстро что собеседник неуспевает переварить информацию которую я выдаю. Я не знаю причины заикания. Если бы знал - то жил бы без заикания.
—-
Был в СВБ, потому что царичанские пид... (милиция) и прокурорские ... задолбали уже. Они берут и дают взятки в открытую.

Нужно с ними разобраться, та только я один на весь Царичанский район их не боюсь и знаю "где что кто и как" Вот поэтому и ездил сдавать их.
Це із Вкантакта.
---
Дідусь-черговий на посту (Прудко * * - першу сторінку пересканую пізніше, коли гроші будуть) запитав мене чи я вживаю наркотики, чи перебуваю на обліку у психіатра... Потім став читати докумєнтікі ... Дійшовши до кінця першої сторінки щось крякнув та якось дивно подивився на мене. Став читати далі... о-о-о він навіть посилено думав над написаним. Врешті-решт прияняв він у мене те звернення, АЛЕ він взяв не всі додатки. Я запитав чому це так? - він сказав що ті додатки що він не взяв - до повноважень СВБ не відносяться, бо то повноваження прокуратури.

Після цього я вирушив до СБУ. Виявилось там не було якогось начальника. Але СБУ записало мої дані і тіліхфон. Сказали що зателефонують.

А також іще раз повідомили мене щоб я звернувся у СВБ. Я сказав що щойно звідти.
---

Потім я вирушив до обласної прокуратури - там трішки не вийшло, очевидно доведеться ще раз їхати. Думаю що через 5-8 днів знову вирушу у місто. До обласного МВС та до обласної прокуратури.

---
Якщо СБУ не цікавлять* факти хабарництва в прокуратурі та міліції - то постає питання: На фіга воно взагалі потрібне, таке СБУ? Ото хіба що вивчати історію та визначати роль Остапа Ба(е)ндери та оун-упа, та всяк таке інше... Колись давно це обсмоктувалось по ТБ.

* - мені прямо так ніхто не казав. Просто повідомили щоб я звернувся до Обласного УМВС України.
« Змінено: 2012-03-31 20:48:07 від idontremember »

idontremember

• Гість
« Відповідей #14 : 2012-03-31 20:57:24 »
Але там і психоделіка, в тому архіві...
Та ні, нема - я перевіряв  :). Я його іще не перезаливав. Можливо сьогодні якось впорядкую.
---
Ну а суть справи зрозуміла? Думаю що поки що не зовсім. (або зовсім не зрозуміла  ;D)
« Змінено: 2012-03-31 21:02:24 від idontremember »