Автор Гілка: Яким повинен бути Ідеальний блогсервіс?  (Прочитано 5891 раз)

idontremember

• Гість
Пишіть всі свої пропозиції.
---
Наприклад: Хочу\не хочу отримувати повідомлення на поштову скриньку про нові кометарі\пости.

У повідомленні про новий коментар\пост повинен бути УВЕСЬ текст коментара\поста.

У повідомленні про новий коментар\пост НЕ повинен бути УВЕСЬ текст коментара\поста. Просто хочу знати що зявились нові коментарі\пости.
« Змінено: 2012-05-01 20:56:06 від idontremember »

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: Яким повинен бути Ідеальний блогсервіс?
« Відповідей #1 : 2012-05-02 19:40:45 »
Все, що ви назвали, має регулюватися.
А, іще-б виставити вимоги до ідеального блогера. Скажімо, щоб не писав пости про те, як боляче висмикувати волосини з носа, чи щось таке.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

idontremember

• Гість
« Відповідей #2 : 2012-05-02 20:37:25 »
Все, що ви назвали, має регулюватися.
А, іще-б виставити вимоги до ідеального блогера. Скажімо, щоб не писав пости про те, як боляче висмикувати волосини з носа, чи щось таке.
:D Чмтали...
---
По-перше: Висмикуваим волоски з носа дійсно боляче.
По-друге: "Хто як хоче, так і робить"
По-третє: Що хочу - те пишу
4: Мені що?, навідатись до вагшого повністю модкрованого блогу?
5: У мене є жовта мрія: ДОПИСАТИ власний блогсервіс.
6: Я пишу правду,  :-[ але не всю!
7: Пишіть краще пропозиції!

---
Наприклад: Хочу щоб можна було вмикати\вимикати показ мого останнього часу відвідування блогсервісу для  всих користувачів (або показувати час останнього візиту тільки для друзів).

ВКантактє з правого боку, зверху вказується час останнього візиту і зробити так щоб не показувало - немає можливості.
---
Хочу щоб можна було відслідковувати ГОСТЕЙ мого блогу (як в Аднакласніках).
---
і таке інше... Чому нема пропозицій???
---

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #3 : 2012-05-03 12:04:23 »
ну ідеальний не вийде - вийде або для гіків, або для офісного планктону, або для блондинок - в першу чергу визначтесь на кого орієнтуватись тоді серед мас і опитування створіть.

Prahlad Jani

• Гість
« Відповідей #4 : 2012-05-03 14:25:09 »
Цитата
Висмикувати волоски з носа дійсно боляче.
Слабаки.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #5 : 2012-05-03 16:18:58 »
По-третє: Що хочу - те пишу
4: Мені що?, навідатись до вагшого повністю модкрованого блогу?
5: У мене є жовта мрія: ДОПИСАТИ власний блогсервіс.
3: От і блогосервіси теж так думають - що хочуть, то і роблять.
4: Навідуйтеся. От тільки анонімні коментарі, зміст яких мені не вдається зрозуміти, я не підтверджую і вони залишаються прихованими (це з приводу останнього візиту).
5: А навіщо писати все з нуля. Вивчаємо детально Wordpress чи Drupal і пишемо до них свої модулі, або доставлямо існуючі, якщо задовольняє функціонал. Я, навіть, халявного хостинга порекомендую - адекватна швидкодія, не псують сайти рекламою, адекватний дисковий простір.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

r00t x

• Гість
« Відповідей #6 : 2012-05-04 13:25:46 »
4: Навідуйтеся. От тільки анонімні коментарі, зміст яких мені не вдається зрозуміти, я не підтверджую і вони залишаються прихованими (це з приводу останнього візиту).

:-/ Я написав що про noddedat тут http://thepiktor.livejournal.com/85165.html#cutid1 . Що конкретно - непамятаю, ось, здається, про те що у нього дуже багато постів на першій сторінці, і саме через те що я не хотів чекати зайві секунди - я швиденько втік з його блогу. (Та це вже не важливо...)
---
За ввесь час я залишив у вас два або три коменитара і я ПІДПИСУЮ від кого. Там деб?кувата капча.  >:(

5: А навіщо писати все з нуля.
Який же я тоді зможу заявити, що автор тих кодів - Йа?, якщо вони не мої. Про безкоштовність тавідкритість я знаю! (читайта наступний абзац ;))

АЛЕ саме головне, це те що у мене відсутнє бажання використовувати ті всі штуки, над якими я не зможу отримати абслютний контроль.

Я, навіть, халявного хостинга порекомендую - адекватна швидкодія, не псують сайти рекламою, адекватний дисковий простір.

Дякую  [smiley=hlop.gif]. Але спочатку потрібно завершити кримінальні справи... і спокійно дописати те що я РІК (ого вже цілий рік!!) розпочав.

r00t x

• Гість
« Відповідей #7 : 2012-05-04 13:32:23 »
Я написав що про noddedat тут http://thepiktor.livejournal.com/85165.html#cutid1 .
---
Я написав про noddedat тут http://thepiktor.livejournal.com/85165.html#cutid1 , але там того комента нема. Якщо він зберігся, то прохаю його опублікувати і ми з вами обговоримо "що кому не зрозууміло".
---
На моєму блозі взагалі дуже багато непоняток! І що??? от користувачі і пишуть, що аж "задовбують" питаннями.
---
Хоча . :-?  ;D.. так, дісно у мене є там "незрозуміле".

idontremember

• Гість
« Відповідей #8 : 2012-05-04 13:38:53 »
ну ідеальний не вийде - вийде або для гіків, або для офісного планктону, або для блондинок - в першу чергу визначтесь на кого орієнтуватись тоді серед мас і опитування створіть.

Фух, я нарешті завлогінився.

Опитування...? Одного не вистачить. Буде дуже багато опитувань, і в кожному опитуванні буде багато пунктів!, тому що навіть я не знаю на що здатен мій Мосок.
---
 :-[ :-X ну... ето... Є така істинна: Всі вихованці Чхунту обовязково розпочинають власний шлях.

---
Я думав про опитування - і створив цю тему. І вимагаю(!): Пишіть пропозиції!!!
---

... вийде або для гіків, або для офісного планктону, або для блондинок...

Ні не блотниток.
--
Мене нудить від ВКакантактів, та іншої тупизни.

---
Хто небудь, що небудь зрозумів з того що я написав?, чи ні?
« Змінено: 2012-05-04 13:54:23 від idontremember »

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #9 : 2012-05-05 01:52:52 »
ідеальний блогосервіс — той, який би ваші дописи розпізнавав як спам і банив до того, як я їх прочитаю. але про це можна лише мріяти.

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Юлія Торіна

• Гість
« Відповідей #10 : 2012-05-05 11:07:10 »
ідеальний блогосервіс — той, який би ваші дописи розпізнавав як спам і банив до того, як я їх прочитаю. але про це можна лише мріяти.
---

1. Всі повідомлення у цьому блозі написані методом Монте-Карло.

йпть, ну я вдихую МС, а пишу своїм вишуканим талантом написання. То у вас, любі мої, також потрібно думувати Моском, щоб зрозуміти вашу папукарлровську методу написання.

---

Комерційне використання заборонене, і може переслідуватися за законом.

Можливо вам варто прокинутись і нарешті зрозуміти, що ми в ... Україні.
---

Йа, атвєчаю на оце: http://noddeat.livejournal.com/206475.html

Юлія Торіна

• Гість
« Відповідей #11 : 2012-05-05 11:29:27 »
а-а-а...  :( все йде в спам! Таке враження що мєртвєцкіє у вас блоги. Ото мабуть ви тільки удвох і можете один одному лисати у блогах.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #12 : 2012-05-05 14:52:33 »
а-а-а...  :( все йде в спам! Таке враження що мєртвєцкіє у вас блоги. Ото мабуть ви тільки удвох і можете один одному лисати у блогах.
Гагагага!
А ви спробуйте поменше посилань різних кидати, може LiveJournal перестане вважати вас спам-ботом. І як ви можете казати про мєртвєцкіє блоги, якщо:
Цитата
Чекати зайві секунди я не захотів - от тому і не читав\не дивися.
Так, мій журнальчик популярним назвати не вийде, але і не мертвим.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #13 : 2012-05-05 21:01:48 »

Ні не блотниток.
--
Мене нудить від ВКакантактів, та іншої тупизни.

---

Ви не хочете популярний проект?

До речі невдоволеним антиспамом можна спробувати самим завести блог - наприклад у мене :)

Мене нудить від ВКакантактів, та іншої тупизни. - а що скажете на це?
« Змінено: 2012-05-05 21:12:45 від djalin »

idontremember

• Гість
« Відповідей #14 : 2012-05-06 14:36:40 »
То не тупизна., АЛЕ переважна більшість ВКантачєних користувачів - тупі, і ****.
---

Та я в шоці, чому ви не розумієте?:

Тут http://djalin.rv.ua/p/218 , я розповів тріши що у мого сісідТа на флешці я також виявив "флешечний вірус" . Трішки розповів результати діяльності вірусу. А користувач (господар блогу) вирішив що той коментар непотрібен і до теми ніякого відношення не має.

йпть, та і все  :( >:(
---
Претензій ні до кого не маю. Просто цікаво, коли хто і про що може писати коментарі під цим постом  http://djalin.rv.ua/p/218 ???
---
« Змінено: 2012-05-06 14:39:02 від idontremember »