Все, що ви назвали, має регулюватися.А, іще-б виставити вимоги до ідеального блогера. Скажімо, щоб не писав пости про те, як боляче висмикувати волосини з носа, чи щось таке.
Висмикувати волоски з носа дійсно боляче.
По-третє: Що хочу - те пишу4: Мені що?, навідатись до вагшого повністю модкрованого блогу?5: У мене є жовта мрія: ДОПИСАТИ власний блогсервіс.
4: Навідуйтеся. От тільки анонімні коментарі, зміст яких мені не вдається зрозуміти, я не підтверджую і вони залишаються прихованими (це з приводу останнього візиту).
5: А навіщо писати все з нуля.
Я, навіть, халявного хостинга порекомендую - адекватна швидкодія, не псують сайти рекламою, адекватний дисковий простір.
ну ідеальний не вийде - вийде або для гіків, або для офісного планктону, або для блондинок - в першу чергу визначтесь на кого орієнтуватись тоді серед мас і опитування створіть.
... вийде або для гіків, або для офісного планктону, або для блондинок...
ідеальний блогосервіс — той, який би ваші дописи розпізнавав як спам і банив до того, як я їх прочитаю. але про це можна лише мріяти.
а-а-а... все йде в спам! Таке враження що мєртвєцкіє у вас блоги. Ото мабуть ви тільки удвох і можете один одному лисати у блогах.
Чекати зайві секунди я не захотів - от тому і не читав\не дивися.
Ні не блотниток. --Мене нудить від ВКакантактів, та іншої тупизни.---