яким чином вам не підходять реєстратори та камери з датчиками руху?на рахунок фото не знаю - не дивився - але ці два пункти я робив - якщо брати стандартний реєстратор і більш-менш адекватні камери то не є проблема.
З.І. на реєстраторах таки лінукс
... І де тут взагалі лінукс??
У нас на роботі таке: http://www.rvi-cctv.ru/30 метрів USB не витягне — або LAN (тільки вебки дорогуваті такі) або вищенаведене посилання.
Відео ре'єстратор DVR-3104Каналів відео - 4; каналів аудіо -2Тип роз'єму виходу: BNC, VGAшвидкість запису 100GIF к/секМаксимальна роздільна здатність відео PAL:720*576Формат стиснення - H.264Тип підтримуваного жорсткого диску: 1SATAПорти USB 2.0, RS-485, LAN, цуи сервер (Рос.)Розширені мережеві функціїКерування: пульт ДК (ДУ), миш, по мережіМоніторинг -а допомогою мобільного телефону
Відео ре'єстратор Partizan SE CHD-30S newКаналів відео - 4; каналів аудіо -1Тип роз'єму виходу: BNC, VGAшвидкість запису: D1 - 50 к/секМаксимальна роздільна здатність відео PAL:720*576Формат стиснення - H.264Тип підтримуваного жорсткого диску: 1SATAUSB 2.0, RS-485, LAN, eSATA, web серверКерування: пульт ДК (ДУ), миш, по мережіМоніторинг -а допомогою мобільного телефону
До речі, ви зовнішнє спостереження хочете? Тоді вебки не покатять — вони for indoor use only. І, до речі, щодо USB — не більше 5 метрів кабель. А ціни вже самі дивіться.
погана якість
А подорожче root_x не потягне.
у нас популярний такий
Якщо зовнішнє - то тре принаймні 2 камери
2 кабель для відеосигналу + блок живлення, в принципі до реєстратора можна не підключати, але де взяти специфічний софт ... тут уже не знаю.
бюджетні не можуть самі стежити за ціллю - це буде просто фіксований шмат простору охоплюватись.
Каструлі ховати треба. Або злого цуцика на ніч на подвір’ї залишати.