ReactOS — це операційна система, що розробляється в рамках проекту з відкритими кодами, сумісна на двійковому рівні з прикладними програмами та драйверами лінійки ОС Windows NT.
пруф - бо щось слабо віриться
Його офіційно уже не підтримують, отже і не посадять за незаконне використання, отже він freeware.
А який зв’язок між офіційною підтримкою та законністю використання?
А з приводу ReactOS — краще вже Linux з Wine.
Юридично вони зобов'язані підтримувати продукт, якщо хочуть утримати авторське право на нього. Інакше вони не можуть стягувати гроші за нього.
А якщо треба запустити драйвера, які не підтримуються лінуксом? Тут інший рівень абстракції.
Тицьніть мене носом у такий закон. Якщо почитати EULA — то вони взагалі вам нічого не зобов’язані, лише ви їм (я до ХР колись читав повністю).
Effective July 11, 2006, Windows 98, Windows 98 Second Edition, and Windows Me (and their related components) will transition to a non-supported status. After this date, Microsoft will no longer provide any incident support options or security updates. Microsoft is not offering a custom support agreement for these products.
EULA юридичний документ. Він утратив свою чинність офіційно
Цитата: Re. від 2012-06-03 01:12:08EULA юридичний документ. Він утратив свою чинність офіційноА де там сказано, що Microsoft віддає продукт у вільне розповсюдження?
Я написав, що воно freeware, а не у вільному розповсюдженні.