Не ліцензійним платним софтом користуватися, звісно, погано. Але в нашій країні, виходячи з рівня доходів, у людей майже немає вибору... Я по можливості стараюсь переходити на безкоштовні аналоги, або користуюсь уже застарілими версіями. Звісно можна купити ноут з ліцензійним віндовсом, але далеко не у всіх на то є гроші. А лінукс - це абсолютно інший світ і більшість людей толком не може розібратися у Віндовс, то що казати про Лінукс.Є також програми які не мають адекватних безкоштовних аналогів - наприклад Photoshop, а коштує він шалені гроші. Вірніше в тих аналогах ніхто не працює, за їх нікчемністю, тому я полюбому маю працювати у фотошопі, оскільки дизайни мені присилають зроблені саме у фотошопі.
дизайни мені присилають зроблені саме у фотошопі
який може бути контр аргумент, щоб не обзивати людину лінивим дурнем?
Гаразд, а навіщо замовнику той .psd?
Цитатаякий може бути контр аргумент, щоб не обзивати людину лінивим дурнем? маски шоу.
Вірніше в тих аналогах ніхто не працює, за їх нікчемністю, тому я полюбому маю працювати у фотошопі, оскільки дизайни мені присилають зроблені саме у фотошопі. а коштує він шалені гроші...
Притому що коли замовляєш йому найпростіший сайт-візитівку на джумлі (3-5 днів роботи) - він за такі гроші хіба що посміється тобі в обличчя
Цитата: anatolijd від 2012-06-28 13:01:57Притому що коли замовляєш йому найпростіший сайт-візитівку на джумлі (3-5 днів роботи) - він за такі гроші хіба що посміється тобі в обличчя От лихо, а я візитки роблю просто в html -й беру грн 100, чи й узагалы тыльки за хостинг/домен
спитайтесь в цього "вебмастера" скільки коштує його новий смартфон а потім ткніть носом сюди: http://soft.rozetka.com.ua/adobe_illustrator_cs6_16_windows_retail_ukrainian/p221583/...Притому що коли замовляєш йому найпростіший сайт-візитівку на джумлі (3-5 днів роботи) - він за такі гроші хіба що посміється тобі в обличчя