Автор Гілка: "nvidia, * you"  (Прочитано 6106 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: "nvidia, * you"
« Відповідей #15 : 2012-06-25 01:24:55 »
по-третє, він можливо мріяв зробити це все життя, але раніше це було б недоречно (лінукс був малопопулярний), а от зараз найбільш влучний для цього момент.
Єдине пояснення, яке я «можу зрозуміти» .)

«Це його справа», «але мені здається»™, що «того самого» (якщо це справді вплине на стосунки із nvidia позитивно) він міг досягти й інакше.

Але йому, певно, важливіше орієнтуватися на тих, хто йому аплодує. Хто його зна, може й nvidia на тих самих більше «орієнтується». Яка культура, коли мова йде про ринок і гроші? Чого нам брехали, що є речі, які не продаються? — «і всякоє такоє разноє» (© С.П.Голохвостий, «Петра Голохвостого синок»).

«Йому видніше» і «та хай»™.
нічого не зрозумів, ви говорите про культуру, але от мені здається, перемивання кісточок «безкультурній» людині є ознакою безкультурності. інакше кажучи, обговорювати безкультурність інших — безкультурно. не буде людина високої культури створювати тему на форумі, який пан Лінус ніколи не прочитає, і обговорювати поза спиною його поведінку.

ваш опус про ринок не дуже зрозумілий, з урахуванням того, що лінукс є некомерційним проєктом.
« Змінено: 2012-06-25 01:34:49 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Дмитро Редчук

• Кореспондент
  • дописів: 104
« Відповідей #16 : 2012-06-25 10:48:12 »
але от мені здається, перемивання кісточок «безкультурній» людині є ознакою безкультурності. інакше кажучи, обговорювати безкультурність інших — безкультурно.
Я нічого нікому не перемиваю :-)

До речі, пишіть всі «[без]культурний» саме у лапках, для цілісності (Назвіть хоч одну «культурну» людину...©noddeat). Я нічого не заперечую проти Вашого: «мені здається, перемивання кісточок „безкультурній“ людині є ознакою „безкультурності“. інакше кажучи, обговорювати „безкультурність“ інших — „безкультурно“» — якщо Ви лапки вживатимете «цілісно» :О)

Єдине, що я написав, про, власне, Лінуса у цій ситуації, було щойно:
Цитата
Єдине пояснення, яке я «можу зрозуміти» .)

«Це його справа», «але мені здається»™, що «того самого» (якщо це справді вплине на стосунки із nvidia позитивно) він міг досягти й інакше.

Але йому, певно, важливіше орієнтуватися на тих, хто йому аплодує. Хто його зна, може й nvidia на тих самих більше «орієнтується». Яка культура, коли мова йде про ринок і гроші? Чого нам брехали, що є речі, які не продаються? — «і всякоє такоє разноє» (© С.П.Голохвостий, «Петра Голохвостого синок»).

«Йому видніше» і «та хай»™.
Це — безкультурне перемивання кісточок?-)

Власне, Ви стверджуєте, що назвати певну поведінку певної людини безкультурною — безкультурно?-))

То й хай.

ваш опус про ринок не дуже зрозумілий
То нічого.
«Критика має бути конструктивною. Інакше вона деструктивна» ©
Щось не так? — Зроби так.

Відсутній modeus

• Графоман
  • дописів: 278
  • openSUSE 11.4
« Відповідей #17 : 2012-06-25 11:17:21 »
Безкультурно казати про безкультурність «омивання кісточок» безкультурним людям..
Expectavimus lucem... Et esse tenebrae

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #18 : 2012-06-25 14:51:34 »
Ей, без рекурсій у гілці!

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #19 : 2012-06-25 16:27:29 »
Цитата
Це — безкультурне перемивання кісточок?-)
Саме так.

Цитата
Власне, Ви стверджуєте, що назвати певну поведінку певної людини безкультурною — безкультурно?-))
В даному випадку — так.

Цитата
То нічого.
А це вже не тільки некультурно, а й порушення п. 2.4 чинних Правил, не кажучи вже про порушення вами п. 2.1: надмірне використання лапок. Оскільки ви пишете повідомлення на публічному форумі, вони мають бути зрозумілими для всіх. Відмова пояснити, що ви мали на увазі, є, відтак, зумисним флудом. І некультурним.

Цитата
Безкультурно казати про безкультурність «омивання кісточок» безкультурним людям..
Почекайте, я від початку захищав право кожної людини на некультурність, і не заперечую, що я безкультурне хамло. Інакше і справді не відписував би у цій темі. Відтак, захищаючи право на некультурність пана Торвальдса, я маю повне право бути безкультурним, чого не можна сказати про моїх опонентів: вони мають бути культурними авторитетами, аби судити про культуру інших. Однак, культура людини передбачає, що вона не судить про культурність інших, а відповідає тільки за свою власну культуру.

Іншими словами, серед дописувачів цієї теми немає культурних людей (крім Re).
« Змінено: 2012-06-25 16:29:05 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній HetmanNet

• Графоман
  • дописів: 412
  • Fedora, CentOS, RHEL, KDE
« Відповідей #20 : 2012-07-22 02:12:13 »
Ривків немає, бо всі фігнею маються.. замість того щоб робити репи додаткові, додатки, програми, переклади, скрипти, на існуючі нормальні дистрибутиви як fedora, mageia, mandriva, debian, ми робимо нові дистрибутиви які майже нічого не можуть через погану підтримку. Яскравий приклад MacOS, хоч хтось знає що він на 40% зібраний з утиліт і скриптів для Linux та BSD, в apple є сервер вихідних кодів, де публікують ці утиліти і конфіги до них. Уявляєте, взяв кілька скриптів які написані тупо на bash, ну синтаксис один в один, продивився що робить, знайшов десь 80% використаних в ньому утиліт в Fedora, для інших знайшов аналоги, підправив під Fedora, поставив на запуск щотижня.. і вітаю.. в мене система працює стабільніше, зникли дрібні глюки, оновлення проходять вже майже гладко (конфліктів мало).. і це простий скрипт, мета якого оновлювати пакунки, очищати від тимчасових файлів, видаляти застарілі записи в логах.. і т.п. нічого особливого, те що забувають часто робити юзери, або їм лінь, бо це майже півсотні команд в певній послідовності.. і таких скриптів лиш в MacOS в раз двадцять більше ніж в будь-якому дистрибутиві Linux. Здається фігня, а саме з такої фігні складається найкраща ОС у світі. Все у наших руках. Колись давно довго горів бажанням свого кращого дистрибутива, а потім зрозумів - навіщо воно треба, краще написати скрипт який Fedora Linux перетворить Fedora iLinux (чи MacLinux), одним словом візьму краще додам до кращого та створю тим найкраще, тож приєднуйтеся! Все в наших руках!
Віддамся на один вечір в хороші дівочі руки.. не дорого, в у.о. .. Якщо сподобається, то залишуся безкоштовно назавжди..