Цитата: noddeat від 2012-06-24 13:58:03по-третє, він можливо мріяв зробити це все життя, але раніше це було б недоречно (лінукс був малопопулярний), а от зараз найбільш влучний для цього момент.Єдине пояснення, яке я «можу зрозуміти» .)«Це його справа», «але мені здається»™, що «того самого» (якщо це справді вплине на стосунки із nvidia позитивно) він міг досягти й інакше.Але йому, певно, важливіше орієнтуватися на тих, хто йому аплодує. Хто його зна, може й nvidia на тих самих більше «орієнтується». Яка культура, коли мова йде про ринок і гроші? Чого нам брехали, що є речі, які не продаються? — «і всякоє такоє разноє» (© С.П.Голохвостий, «Петра Голохвостого синок»).«Йому видніше» і «та хай»™.
по-третє, він можливо мріяв зробити це все життя, але раніше це було б недоречно (лінукс був малопопулярний), а от зараз найбільш влучний для цього момент.
але от мені здається, перемивання кісточок «безкультурній» людині є ознакою безкультурності. інакше кажучи, обговорювати безкультурність інших — безкультурно.
Єдине пояснення, яке я «можу зрозуміти» .)«Це його справа», «але мені здається»™, що «того самого» (якщо це справді вплине на стосунки із nvidia позитивно) він міг досягти й інакше.Але йому, певно, важливіше орієнтуватися на тих, хто йому аплодує. Хто його зна, може й nvidia на тих самих більше «орієнтується». Яка культура, коли мова йде про ринок і гроші? Чого нам брехали, що є речі, які не продаються? — «і всякоє такоє разноє» (© С.П.Голохвостий, «Петра Голохвостого синок»).«Йому видніше» і «та хай»™.
ваш опус про ринок не дуже зрозумілий
Це — безкультурне перемивання кісточок?-)
Власне, Ви стверджуєте, що назвати певну поведінку певної людини безкультурною — безкультурно?-))
То нічого.
Безкультурно казати про безкультурність «омивання кісточок» безкультурним людям..