Автор Гілка: "nvidia, * you"  (Прочитано 6133 раз)

Відсутній Paul Carroty

• Кореспондент
  • дописів: 144
"nvidia, * you"
« : 2012-06-17 13:11:52 »
Я просто залишу це тут. Не зовсім підпадає під толерантність, проте я повністю згоден.
« Змінено: 2012-06-17 13:12:26 від Gunner.ua »

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Re: "nvidia, * you"
« Відповідей #1 : 2012-06-17 18:11:14 »
Такі всі раді, що Торвальдс постав Нвідію.
Хоча під лінуксом їхні пристрої роблять в мене найкраще.
З інтелом (core i3) морочився день.
З радеоном теж не  все так гладнко.
А в нвідію - запустив інсталер і все в шоколаді.

Відсутній Paul Carroty

• Кореспондент
« Відповідей #2 : 2012-06-18 09:37:30 »
А в нвідію - запустив інсталер і все в шоколаді.
Крім диких тормозів в 2д і підвисання іксів.

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #3 : 2012-06-18 10:05:00 »
оО. Не бува такого. Яка карта? Ви точно їхні дрова поставили?

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
  • дописів: 156
« Відповідей #4 : 2012-06-22 10:20:49 »
Я просто залишу це тут. Не зовсім підпадає під толерантність, проте я повністю згоден.
мені тут йдеться не про толерантність, а про культуру. хочеш і маєш що сказати про співпрацю з nvidia — гаразд, маєш право. але оте «пользуясь случаєм хачу пєрєдать бальшой» фак’ю — це безкультурно і соромно.

згоден з одним з коментаторів, котрий з цієї ж нагоди видав ось таке (поігноруйте грам. помилки):

«I don't know who this "Linus" guy think he is. Just because his name looks kinda similar to "Linux" doesn't mean he has the right to be jerk. The community should flame him off the forums because he apparently doesn't understand the open source ethos» (звідси)
«it’s quite easy if you don’t know how» (c) douglas adams

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #5 : 2012-06-22 10:23:53 »
Згоден. Завжди треба лишатися людиною.

Відсутній Дмитро Редчук

• Кореспондент
  • дописів: 104
« Відповідей #6 : 2012-06-22 11:30:03 »
мені тут йдеться не про толерантність, а про культуру. хочеш і маєш що сказати про співпрацю з nvidia — гаразд, маєш право. але оте «пользуясь случаєм хачу пєрєдать бальшой» фак’ю — це безкультурно і соромно.
Саме так.
«Критика має бути конструктивною. Інакше вона деструктивна» ©
Щось не так? — Зроби так.

Відсутній Paul Carroty

• Кореспондент
« Відповідей #7 : 2012-06-23 00:13:37 »
Мені здається, людина у вашому розумінні - це зв’язана по руках і ногах етикетом і правилами істота, яка не спроможна висловити свою думку або може висловити її тишком-нишком на кухні, щоб ніхто часом не почув. Я не прихильник нецензурщини, проте за свободу висловлювання. Само собою зрозуміло, що висловлювання ЛТ матиме куди більший резнанс, ніж тупі маркетингові репліки нвідіа.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #8 : 2012-06-23 01:08:03 »
Само собою зрозуміло, що висловлювання ЛТ матиме куди більший резнанс, ніж тупі маркетингові репліки нвідіа.
Якраз не матиме. Це бізнес. Ніхто не буде купувати іншу продукцію, бо там хтось показав пальчик.

Відсутній Paul Carroty

• Кореспондент
« Відповідей #9 : 2012-06-23 01:38:01 »
Само собою зрозуміло, що висловлювання ЛТ матиме куди більший резнанс, ніж тупі маркетингові репліки нвідіа.
Якраз не матиме. Це бізнес. Ніхто не буде купувати іншу продукцію, бо там хтось показав пальчик.
Для кожного бізнесу якраз важливі позитивні відгуки. Негативні, тим більше від відомих людей, явно не додають популярності і впливають на збут. До речі, у крупних контор є цілі відділи, які відстежують негативну інформацію в інтернеті.
Лінуксоїди звичайно нвідію не обвалять, але серед покупців нвідії їх стане менше, і це факт. Також я дав посилання на їхній черговий фейл в новині на головній.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #10 : 2012-06-24 04:39:37 »

Ви часом не в національній комісії з питань захисту публічної моралі працюєте? Назвіть хоч одну «культурну» людину, що внесла вклад у науково-технічний прогрес.

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Дмитро Редчук

• Кореспондент
« Відповідей #11 : 2012-06-24 06:24:50 »
Назвіть хоч одну «культурну» людину, що внесла вклад у науково-технічний прогрес.
Це пуста балачка .)

Це те саме, що питати: «Назвіть хоч одну людину, яку науково-технічний прогрес зробив *справді щасливою*».

зі. Безліч геніальних вчених — без яких НТП не існує як поняття — були (багато і є нині) справді культурними людьми.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #12 : 2012-06-24 13:58:03 »
Цитата
зі. Безліч геніальних вчених — без яких НТП не існує як поняття — були (багато і є нині) справді культурними людьми.
ви просто не цікавились їх біографією :)

і потім, Nvidia — нежива істота, у неї немає і не може бути традиційних «прав людини». Відтак, послати на три літери людину — це хамство, послати корпорацію — це просто емоції.

по-третє, він можливо мріяв зробити це все життя, але раніше це було б недоречно (лінукс був малопопулярний), а от зараз найбільш влучний для цього момент.
« Змінено: 2012-06-24 14:00:07 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Дмитро Редчук

• Кореспондент
« Відповідей #13 : 2012-06-24 14:09:41 »
по-третє, він можливо мріяв зробити це все життя, але раніше це було б недоречно (лінукс був малопопулярний), а от зараз найбільш влучний для цього момент.
Єдине пояснення, яке я «можу зрозуміти» .)

«Це його справа», «але мені здається»™, що «того самого» (якщо це справді вплине на стосунки із nvidia позитивно) він міг досягти й інакше.

Але йому, певно, важливіше орієнтуватися на тих, хто йому аплодує. Хто його зна, може й nvidia на тих самих більше «орієнтується». Яка культура, коли мова йде про ринок і гроші? Чого нам брехали, що є речі, які не продаються? — «і всякоє такоє разноє» (© С.П.Голохвостий, «Петра Голохвостого синок»).

«Йому видніше» і «та хай»™.

Відсутній Paul Carroty

• Кореспондент
« Відповідей #14 : 2012-06-24 22:59:15 »
Цитата
Але йому, певно, важливіше орієнтуватися на тих, хто йому аплодує.
Прочитайте списки розсилки ядра і його блоги, там купа проклятть і іншої нетолерастії персонально від ЛТ, чого варте тільки "стадо мастурбуючих мавп" як епітет розробників BSD. Так що ЛТ не виглядає людиною, яка орієнтується на певні групи.

Цитата
Зараз не видно великої популярності лінукса. Ріст є, великих ривків нема.