А в нвідію - запустив інсталер і все в шоколаді.
Я просто залишу це тут. Не зовсім підпадає під толерантність, проте я повністю згоден.
мені тут йдеться не про толерантність, а про культуру. хочеш і маєш що сказати про співпрацю з nvidia — гаразд, маєш право. але оте «пользуясь случаєм хачу пєрєдать бальшой» фак’ю — це безкультурно і соромно.
Само собою зрозуміло, що висловлювання ЛТ матиме куди більший резнанс, ніж тупі маркетингові репліки нвідіа.
Цитата: Paul Carroty від 2012-06-23 00:13:37Само собою зрозуміло, що висловлювання ЛТ матиме куди більший резнанс, ніж тупі маркетингові репліки нвідіа.Якраз не матиме. Це бізнес. Ніхто не буде купувати іншу продукцію, бо там хтось показав пальчик.
Цитата: Paul Carroty від 2012-06-17 13:11:52Я просто залишу це тут. Не зовсім підпадає під толерантність, проте я повністю згоден.мені тут йдеться не про толерантність, а про культуру. хочеш і маєш що сказати про співпрацю з nvidia — гаразд, маєш право. але оте «пользуясь случаєм хачу пєрєдать бальшой» фак’ю — це безкультурно і соромно.
Назвіть хоч одну «культурну» людину, що внесла вклад у науково-технічний прогрес.
зі. Безліч геніальних вчених — без яких НТП не існує як поняття — були (багато і є нині) справді культурними людьми.
по-третє, він можливо мріяв зробити це все життя, але раніше це було б недоречно (лінукс був малопопулярний), а от зараз найбільш влучний для цього момент.
Але йому, певно, важливіше орієнтуватися на тих, хто йому аплодує.