Автор Гілка: Дебільні соціалки - є дуже конкретне питання.  (Прочитано 13535 раз)

idontremember

• Гість
Для чого "їм" знати мій пароль від мила? А ще більш мене цікавить хто надає таку інформацію (ну звісно що є індивідууми  ;D ). В інших соціалках також є такі приколи з паролем до пошти.
---
Кийсь індивудуум надіслав мені листа ш0т0-тіпа хоче додати мене до друзів. Звідки я знаю того Родріґеса Санчосса?
Я раніш був в ВКантактє, закохався і довелось покинуту ту тупотню. Зараз я в Аднаклассніках - все дуже тупо. Хоч і реальні знайомі там є. Але я скоро звідти змиюсь. У файсбуук - мене не було, та і зараз нема. То цікавість. Але я знаю та розумію що то тільки вбивство часу. А знущання над часом - то знущання над собою.
---
Слова, відомого своїм вишуканим талантом написання, дописувача: ... лише час, неначе безжальний митець малює малюнок свій...
---
Питання є - хочу бачити ваші варіанти відповідей.
« Змінено: 2011-01-11 01:11:59 від idontremember »

idontremember

• Гість
Побачив десь близько "Вільна музика".  :-/ Це як? А що таке підневільна  ;D ?

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
Це такий крик душі? Взагалі-то до linux це не має жодного відношення, linux визначає механізм, а не політику.

Власне, там все чітко написано — facebook хоче імпортувати з вашої поштової скриньки свій основний капітал — ваші соціальні зв'язки (представлені, вочевидь, у вигляді електронних адрес). Якщо ви вважаєте, що вам це не потрібно — не робіть цього. Якщо ви вважаєте, що разом з адресами facebook витягне ваше листування — зважте на те, що досі ніхто не підняв галасу з цього приводу, тобто цього просто не було (конкуренти, той же google наприклад скористалися б першою нагодою, щоб підняти галас). Якщо ви вважаєте, що ваше листування настільки цікаве, що хтось може спробувати витягнути його в майбутньому — змініть пароль після імпорту контактів.

Варіантів купа. Чому так емоційно?
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
Побачив десь близько "Вільна музика".  :-/ Це як? А що таке підневільна  ;D ?
Чим музика як суто інформаційний продукт принципово відрізняється від програмного забезпечення?
dd if=/dev/zero of=/dev/null

r00t x

• Гість
Це такий крик душі? Взагалі-то до linux це не має жодного відношення, linux визначає механізм, а не політику.

Власне, там все чітко написано — facebook хоче імпортувати з вашої поштової скриньки свій основний капітал — ваші соціальні зв'язки ...

Варіантів купа. Чому так емоційно?

Опис теми: Культурні і соціальні проблеми та лінукс. Соціальні мережі та інші системи спілкування.
---
Я не хочу щоб треті особи дізналися з ким я переписуюсь. А також не хочу, щою кийсь індивідіум %) видавав мою (мої) електронні адреси. Емоційно...? Томі що в соціальних мережах дуже мало адекватних людей, але все ж таки вони є. Прикладів не буде.  :-X , бо то справжній дебілізм.

Цитата: "... здесь столько людей и животных, что я иногда начинаю их путать..." - це про соціальні мережі.

r00t x

• Гість
Чим музика як суто інформаційний продукт принципово відрізняється від програмного забезпечення?
? Щось я не зрозумів: Це риторичне питання, чи як? (можливо знущання  :o )?

1 - Відрізняється тим, що ПЗ може щось "виробити та створити" (при умові навченої бізянки). Другий та всі інші пункти вигадуйте самі.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
M.: перенесено в балачки.
« Змінено: 2011-01-11 09:45:05 від Re. »

r00t x

• Гість
M.: перенесено в балачки.
Я не проти, АЛЕ якщо опис такий Культура і лінукс: Культурні і соціальні проблеми та лінукс. Соціальні мережі та інші системи спілкування., то про що там писати (бачу там тільки три темки  ;D і все).
---
В принципі у мене поки, що  - все.

Відсутній Le_O

• Новачок
  • *
  • дописів: 46
З вконтакту можна стягнути багато мп3 і поганенького відео (а в мене шкільна проксі тож ніяких торрентів). Той же ютуб багато видаляє а інші -//-share.com або хочуть гроші, або "подрібнюють" файли. Фейсбук взагалі не можу його догнати (і не стараюся), але в ньому вся моя група з англійської і всі варшавські знайомі, що допомагає при організації культурного відпочинку де, зазвичай, відпочинок переважає над культурою.

Так я не розумію, для чого гратися в флеш-гри і збільшення (забув як точно назвивається) прототип рейтингу. Але якщо люди себе чують щасливі, то, чорт забирай, хто я їм щоб руйнувати ілюзію? Вони ж навіть не родичі... а я навіть не всіх родичів витягнув би звідти - чим більше сидять тим менше клопоту: щось на зразок природнього відбору.

І взагалі - про вашу переписку під впливом паяльника 2 особа з легкістю розповість 3 особі, всеодно не заховаєшся!
Дівчатка, бачу у вас зовсім клепки повилітали

r00t x

• Гість
 ;D дійсно балачки:
Як правильно розуміти "...І взагалі - про вашу переписку під впливом паяльника 2 особа з легкістю розповість 3 особі..."?
---
1 - "... І взагалі - про вашу переписку під впливом паяльника: 2 особа з легкістю розповість 3 особі..."
2 - "... І взагалі - про вашу переписку: під впливом паяльника 2 особа з легкістю розповість 3 особі..."
---
Модерятко, пробач, тема уже в балачках  ::)  [smiley=jamesbond.gif]

r00t x

• Гість
З вконтакту можна стягнути багато мп3 і поганенького відео...
У мене все таки є там кийсь секретний обліковий запис - я Сімпсонів дивлюся (час від часу). Сімпси з укр. дубляжем!!!

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
root_x, вам ЛОУ мало? По всяких соціалках вештаєтеся.  ;D
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
root_x, вам ЛОУ мало? По всяких соціалках вештаєтеся.  ;D
ЛОУ і соціалки — це оксюморон. Пан не помилився адресою: тут середньостатистичне IQ відвідувачів більше, хоча відвідувачів менше, тобто, як казав наш старий добрий знайомий, асоціальна мережа. Welcome to the place where no love. ;)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Ага, недавні тести IQ це показали.  :)
Як на мене, то на ЛОУ цікавіше - інтелектуальний тролінг цікавіший за кидання продуктами дефекації.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

r00t x

• Гість
Пізніш відповім, залогінившись, щоб по стопідісят разів не виправляти r00t_x.
---
Пішов логінитись...