Автор Гілка: Наші улюблені заняття.  (Прочитано 4383 раз)

Відсутній vanessa

• Графоман
  • дописів: 468
Якось розмовляв із дружиною на тему захоплень та улюблених занять людей, чия професійна (і не тільки) діяльність пов'язана з комп'ютерами. Вона була переконана що ми окрім комп'ютерів мало чим цікавимось. Я поставив у приклад себе. Отже мої захоплення:
а) акваріумні рибки. Маю два акваріума - один на 100 л води а другий із черепахою. Її прийшлося відселити від риб оскільки вона їх банально їла, хижаком виявилася. Цією справою я вже займаюся близько 9 років.
б) втілення моєї дитячої мрії - бути пілотом. Мрія здійснилася частково: я літаю, якщо так можна сказати, на радіокерованих моделях вертольотів. Ось мій парк. За винятком найменшого всі два зібрані самостійно, як конструктор, із відповідних деталей.

А які ваші захоплення?

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Re: Наші улюблені заняття.
« Відповідей #1 : 2012-12-24 14:32:37 »
Кімнатні троянди вирощую. Хоча вони ростуть на моєму північно-західному вікні дуже погано.  ;)
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
« Відповідей #2 : 2012-12-26 00:58:16 »
Слово бодібілдинг чи культуризм в моєму випадку це, мабуть,  занадто гучно, але два або три рази на тиждень ходжу в спортзал і тягаю там різні залізяки; і це мені подобається (реально штирить). Ще безперечно комп’ютерні іграшки (віддаю перевагу тактичним шутерам та стратегіям на зразок Company of heroes),  але вже місяців два утримуюсь. Смачно та багато їсти це ж захоплення?
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
« Відповідей #3 : 2012-12-27 12:03:40 »
Спортивні бальні танці (10ть танців), пʼять раз на тиждень, 6-ий рік навчання, аматор.

Велосипед — їжджу цілий рік. Зараз їжджу на літній гумі (тільки заднє колесо) щоб було веселіше (зимова не дрифтує :-) ).

Urban Terror — регулярно бігаю, зараз часто в першій трійці результатів. Треную або тактику (напр. з гранатометом і пістолетом), або реакцію, або живучість (скільки настріляю до першої смерті, мій особистий рекорд — 27:0 з гранатометом і неляканими противниками).

Автослалом — тільки починаю. В мене хороший тренер (має третє місце по Україні цього року, третє тому що пропустив два тури через брак грошей). Машину мені спортсмени вже півтора роки прокачують. :-) Дорога штука, дуже тягне гроші,  не раджу.

Віндсерфінг — займався два сезони по пару місяців у одеського тренера. Якщо знайду дешевий комплект спорядження то продовжу займатися самостійно.
[Fedora Linux]

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #4 : 2012-12-27 19:33:44 »
Велосипед — їжджу цілий рік. Зараз їжджу на літній гумі (тільки заднє колесо) щоб було веселіше (зимова не дрифтує :-) ).
Я по вашому рельєфу і на зимовій побоюся виїхати.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #5 : 2012-12-27 23:46:38 »
Я, між іншим, теж так їжджу всі сезони, але зимові дві.

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #6 : 2012-12-28 01:58:39 »
Я, між іншим, теж так їжджу всі сезони, але зимові дві.

Із зимовими шинами на голольоді все одно падаєш. ;-) Я поставив ззаду літню гуму спеціально щоб звикнути до слизького грунту — допомагає. Заднє колесо починає заносити тоді, коли переднє ще тримається добре, що є хорошим індикатором стану поверхні і попереджає що не треба робити нахилів чи різких рухів. Ну і просто весело коли тиснеш на гальмо (я зимою користуюся тільки заднім) і їдеш боком. :-)
[Fedora Linux]

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #7 : 2012-12-31 13:15:57 »
Заднє завжди заносить першим, бо:
1. навантаження найбільше;
2. воно тягове;
3. переднє спущене (в нашому випадку).

На ожеледиці тільки шиповані допоможуть, але не на наших рельєфах і погодних умовах. До лютого льоду багато певно не буде. :)
« Змінено: 2012-12-31 13:18:20 від Re. »

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #8 : 2012-12-31 13:49:24 »
Заднє завжди заносить першим, бо:
... коли першим заносить переднє колесо, то поїздка перетворюється на політ. ;-)
[Fedora Linux]