---Незн., мабуть вже завтра отримаю:Off-topic:-Процессор AMD Athlon 64 x2 4000+ (2 ядра, частота 2,1GHz)-Материнская плата ASUS M2N-E (Socket AM2,8-канальный звук, до 8Гб оперативки DDR2, Гигабит Lan)-Память 1Гб DDR2 800Mhz (До 8Гб мах.)-Видеокарта nVidia GeForce 8600GTS (512Мб, 128-bit)-Винчестер 250Гб Seagate barracuda 7200rpm-DVD-RW/+RW Sony NEC
Цитата---Незн., мабуть вже завтра отримаю:Off-topic:-Процессор AMD Athlon 64 x2 4000+ (2 ядра, частота 2,1GHz)-Материнская плата ASUS M2N-E (Socket AM2,8-канальный звук, до 8Гб оперативки DDR2, Гигабит Lan)-Память 1Гб DDR2 800Mhz (До 8Гб мах.)-Видеокарта nVidia GeForce 8600GTS (512Мб, 128-bit)-Винчестер 250Гб Seagate barracuda 7200rpm-DVD-RW/+RW Sony NECЗа 1k підозріло дешево.
ЦитатаЗа 1k підозріло дешево.Все чудово працює. Тільки продаватєль переплутав розєм сата. Замість сата2 було втикнуто в сата4.І для CD невистачило живлення. Проблема в тому, що грь0баний арч нехоче ставись. І на тій платі, що бекнула, і на тій платі що мені Сєргєй Пітровіч поставив... І навіть на Асусі (теперішньому) нехоче коректно завантажуватись для початку встановлення.Я спочатку думав, що то у мене ш0зь з диском, але спробувавши на платі Пітровича (з тим самим жорстким диском) знову помилки видає . ВАЖЛИВО!: Я пробував ставити арч із листопадного (чи грудневого?) та січневого зрізу. На теперішній платі матюкається - помилки схожі.І хйзн, що робити? :-/А оту плату від Пітровича я вже продав. Виявилось що там проц може працювати аж на 1,5 Ггц. Виходить так що я сам себе одурив , але не жалкую з цього приводу. Бо зараз маю систему придатну до використання 4кедів. І я навіть уявити не можу як там буде літатати поіксований миш .
За 1k підозріло дешево.
Проблема в тому, що грь0баний арч нехоче ставись. І на тій платі, що бекнула,
ну по перше це частота 1го ядра, по друге амд любить перебільшувати в назвах " 4000+" це може бути далеко не 2*2000 (здається реальна частота цього каменю 2100 MHz але такі проци легко піддаються розгону), по третє треба перевірити настройки в біосі
Все чудово працює. Тільки продаватєль переплутав розєм сата. Замість сата2 було втикнуто в сата4.
Чи є в когось із вас ДДР2 на 1 або 2 Гб?
живлення тут ні до чого, тут основне частота шини, досить часто материнська плата не вірно розпізнає яку частоту потрібно поставити, в мене таке було колись то поки не оновив біос - вибирав вручну частоту шини
здається нема різниці що куди втикнуто, в мене один диск втикнутий в сата1 другий в сата2 проте перший в системі як sdb а другий як sdaпорядок завантаження виставляється в біосі, а найменуванням (не UUID) займається ОС наскільки мені відомо
мене було 2 планки по 1гб, одну вже подарив, а другу віддати нажаль не можу, бо ще іноді потрібне те залізяччя
Хто сказав що амд добре розганяються? Отой Селерон на 1,8 Ггц працював у мене на 3,2 Ггц чи 3,02 Ггц. А цей АМД тільки до 2,71 Ггц розганяється.