Автор Гілка: Залізяччя  (Прочитано 10041 раз)

idontremember

• Гість
Залізяччя
« : 2013-01-27 18:22:40 »
Була у мене асус-якась плата (вже похована  :'() - світла їй память.
Процесор був і зараз є - Селерон 1,8 Ггц - у робочому стані.
Блок живлення  ;D працював на п*рдохр*нітєлях  ;D - але ж працював (колись)
Память ДДР1 - скікось Гб.
Диск - є. Відеокарта є.
---
Мені добрі люди зробили ремонт: Замінили блок живлення і материнську плату. Плату замінили разом з процесором та кулером. Ну... тобто процесор та кулер були рідні для нової плати - так ото мені і вставили ту нвідівську МАТЕРИНСЬКУ плату.
---
Відекарта та ЖД, ДВД привід, та ОП залишились мої.
---
Вибачте за повтор: Процесор у мене на колишній платі був 1,8 Ггц, а зараз АМД 800 з чимось Мгц.

---
Всі детальки з попередньої плати  добрі люди повернули мені.
---
Що я хочу: Я поки що не ліз до АМДешного процесора і не дивився на СОКЕТ. В тирнеті зясував що там повинен бути Сокет А 462. Чи це так? Все рівно, мабуть, доведеться самому глянути.

Я хочу придбати процесор АМД 2800+ (якщо сокет такий самий). Скільки той камєшєк коштує і чи у вас є таке дрєвнєє чудо?

А також хочу придбати ІДЕ диск на пару сотень Гб. Пропонуйте варіанти - я виберу - доставка НОВА ПОШТА - Надійніше ніж укрПошта.  (хоча купувати б\ушне  :-/ - можливо у вас такий самий диск як і в мене???, і він ледве живий???)
---
Про те що все моє залізо - "очєнь дрєвній антикваріат", який потрібно викинути, попрошу вас не нагадувати.

---
Варіант оновлення до "багатоядернихКореДвіабоЧотириДулі з САТА3, та 16-32 Гб оперативки" мені не зовсім підходять (фігнансово). Але якщо піднапрягтись то...  та нє-є все рівно якщо і мат.плату і сата3 диск, і ддр3 - то вийде багатенько...  :-/

Малюнок: Нутрощі не робочої плати, то нове "харошєє жєлєзо". Єдина радість - блок живлення більш-менш "правильний" - із втикачкою для нових матирнських плат.

---
* = є

Чому тема не в комерційних оголошеннях - запитайте у модераторів  ;D
« Змінено: 2013-01-27 20:44:46 від idontremember »

idontremember

• Гість
Re: Залізяччя
« Відповідей #1 : 2013-01-27 19:11:56 »
А також цікавить ціна на Інтелівський Селерон 1,8 Ггц. Socket 478

« Змінено: 2013-01-27 19:21:53 від idontremember »

idontremember

• Гість
« Відповідей #2 : 2013-01-27 19:33:56 »
Який процесор повинен підійти в таку плату? бо я не впевнений щодо АМД Семпрон 2800+

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #3 : 2013-01-27 19:44:34 »
Вибачте за офтоп (балачки все-ж), але у макрофото вам-би повправлятися більше.  :D
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

idontremember

• Гість
« Відповідей #4 : 2013-01-27 20:02:05 »
Блок живлення:

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
« Відповідей #5 : 2013-01-27 20:07:08 »
А як же Slando і ще там якісь подібні сайти? Чи ви вже там були? Чому б вам не розглянути варіант з купівлею нетбука, чи б/у системного блоку?
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

idontremember

• Гість
« Відповідей #6 : 2013-01-27 20:14:42 »
Вибачте за офтоп (балачки все-ж), але ...  :D
та нормально - вона (тема) б все рівно тут опинилася б.

... у макрофото вам-би повправлятися більше.  :D
та руки трусяться (чи трясуться  :-/ )

Та і фотик я купив б\ушний. Хоч і з документами, та з чохлами %), але мабуть шось із ним не те - батарейок вистачає на 200-250 знімків. Звуки відключені. Спалахкотілкою %) "вспишкою" користуюсь не завжди. Батарейки - ті шо нада - Енердзжайзер, ДураСєль, ДураСєль Турбо. У мене взагалі "не дуже хороше" відношення до всього бувшого у вжитку).

Це як з б\в харчами  ;D
---
Зараз я покажу "хароших людєй". Ось на фото...

Краще фоту вже не сфотаю, бо батарейки здохли. Потрібно акумуляторні купити з зарядкою.
« Змінено: 2013-01-27 20:50:59 від idontremember »

idontremember

• Гість
« Відповідей #7 : 2013-01-27 20:29:04 »
А як же Slando і ще там якісь подібні сайти? Чи ви вже там були? Чому б вам не розглянути варіант з купівлею нетбука, чи б/у системного блоку?
Про Slando не чув.
нетБУК не хочу - непотрібен. А НОУТбук - ??? Можливо колись потім і придбаю, коли буду рухатись з місця на місце. А зараз потреби в НОУТбуці нема.
Навіщо мені цілий системний блок? Мені процесор, диск
АБО
більш сучасна мат плата: з дебелим процесором з розємами для сата3, диск сата3, та відповідна опер.память.
---
Хочу (це вже я повторююсь): Процесор до 3 Ггц, іде-диск на сотні Гб.
Є іще один варіант: взяти НЕ сучасну мат. плату разом з потужнішим процесором, та диск.

Для навороченої мат плати потрібно сата диск та інші планки памяті. АЛЕ мені б вистачило і теперішньої плати, АЛЕ з потужнішим процесором та з диском більшого обєму.

Бо для малювання поточна потужність являється нікуда негодною! Навіть на колишньому залізі редагування недуже великих файлів з 300 пікс\дюйм було дуже тормознутим. Знаю що ви можете мені порекомендувати змінити відеокарту, (у мене нвідіа 512 Мб), але я сумніваюсь що при процесорі в 800 Мгц це вплине на шустрість графічних редакторів.
---
Отакий от ремонт  [smiley=angry2.gif], малята

ДОПИСУЮ: тю-ю, блін я думав що 2800 то частота... хйзн... що потрібно. Але спочатку потрібно глянути на те що у мене стоїть.
« Змінено: 2013-01-27 21:27:31 від idontremember »

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
« Відповідей #8 : 2013-01-27 23:36:45 »
У Wilipedia написано, ваш сокет максимум що підтримує так це Athlon XP 3200+ (непоганий ЦП. У мну був такий). Коротше  http://ko.slando.ua/elektronika/kompyutery/?q=Athlon+3200 Але я відмовляюся від будь-якої відповідальності за свої слова, якщо проц вам не підійде.
« Змінено: 2013-01-27 23:39:51 від xuser13 »
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

idontremember

• Гість
« Відповідей #9 : 2013-01-27 23:57:40 »
але я іще точно не знаю що за сокет у мене. Але дяку за посилання. Мені Сєргєй Пєтровіч за 160 грн втюхал оте добро (тільки матер. плата 160 грн).
---
ДОПИСУЮ: Лазив я в нутрощі до самого Моску  ;D . Сокет 462

Залишилось зясувати найпотужіший проц для такого сокета. І купити його а також іде-диск. Ну можливо іще одну ддр1 на 1 Гб. Цього цілком вистачить для набирання якогось коду в текстовому редакторі ;) , та для малювання в шопо-гімпах.

йоли-пали система якось дивно гальмує  :(

При перегляді тирнет-відео в файерфоксі та при одночасному запуску будь якої програми звук підглюччую, та відео смикається - в колишній системі такого не було.
« Змінено: 2013-01-28 02:29:39 від idontremember »

idontremember

• Гість
« Відповідей #10 : 2013-01-31 13:47:42 »
Що це значить?

---
ДОПИСУЮ: Сьогодні помер Укртіліком, ми всі в шокє  ;D.

До 18:00 обіцяють налагодити.
« Змінено: 2013-01-31 14:20:36 від idontremember »

Ігор

• Гість
« Відповідей #11 : 2013-01-31 16:02:01 »
Сокет А іншими словами.... Проц на сеє чудо коштує в районі 20-60грн. Залешить від частоти і наглості продавця. Рекомендую, брати як на те пішло діло Атлони, семпрони ігнорувати, ще та бяка.

Ігор

• Гість

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
« Відповідей #13 : 2013-01-31 16:13:13 »
А також цікавить ціна на Інтелівський Селерон 1,8 Ггц. Socket 478

5 грн. Всеодно він нікому не здався.

http://aukro.ua/intel-celeron-1-8ghz-128-400-1-75v-i2978595148.html
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

idontremember

• Гість
« Відповідей #14 : 2013-01-31 16:49:48 »
...5 грн. Всеодно він нікому не здався....
але ж тре врахувати, що то стартова ціна.

---
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=380&CategoryID=1&MenuID=24&LanID=0

Ото за таку мат. плату Пітрович скачав з мене 160 грн (мат плата, процесор та кулер).  Все інше -  з старої конфігурації.

1,8 це аж ніяк не 0,8 - бо у мене зараз 0,8. Сєргєй Пітровіч відремонтував. [smiley=angry2.gif] [smiley=grobovschik.gif]

Сокет А іншими словами.... Проц на сеє чудо коштує в районі 20-60грн. Залешить від частоти і наглості продавця. Рекомендую, брати як на те пішло діло Атлони, семпрони ігнорувати, ще та бяка.

та хотів я понакуповувати всякого "органічного добрива" для того заліза що зараз у мене є, але потім майже не думаючи я вирішив придбати системник свіжішого покоління, ніж у мене. І ... о чудо ;) на Слендо.юа придбав собі компутера за 999 грн + cdrw в подарунок до двд-привода.

Незн, чи дорого чи ні, але то набагато краще (потужність більша, ніж була б, якби я купив запчастини до того що зараз жужжить під столом, і САТА2 диск на 250 ГБ, ддр2, 2 ядра) ніж викидати гроші на калькулятор. Хоча мій калькулятор дебело прац... ВІДПРАЦЮВАВ своє. Я навіть уявити не можу що за швидкодія буде з САТА2, та ДДР2. А також з двома ядрами. Хоча я вже давно десь тут писав  про ядра та про кореДвіДулі  ;D.

---
Незн., мабуть вже завтра отримаю:
Off-topic:
-Процессор AMD Athlon 64 x2 4000+ (2 ядра, частота 2,1GHz)
-Материнская плата ASUS M2N-E (Socket AM2,8-канальный звук, до 8Гб оперативки DDR2, Гигабит Lan)
-Память 1Гб DDR2 800Mhz (До 8Гб мах.)
-Видеокарта nVidia GeForce 8600GTS (512Мб, 128-bit)
-Винчестер 250Гб Seagate barracuda 7200rpm
-DVD-RW/+RW Sony NEC

Тільки мене чомусь лякає AMD Athlon 64 x2 4000+
« Змінено: 2013-01-31 17:20:31 від idontremember »