Автор Гілка: Re: Я не хочу щоб це були балачки. Потрібно діяти!  (Прочитано 7204 раз)

Kevlar Sweetheart

• Гість
Вперше про такий варєзнік чую. Крім того, RU - це, я так розумію, "Рідна Україна"? Та й whois на Москву показує, хоча частина серверів справді могла бути в Києві.

Якщо вже й затіяли такий сумнівний заробіток, то треба ділитись. At Jackson's Whole, тобто, перепрошую, в Україні дозволено абсолютно все за скромну - чи й не дуже - платню. Доведено, наприклад, ex.ua. Так що ні на грам не шкода.

Дожились, до речі. На LOU вже російські варєзніки піарать:)

r00t x

• Гість
... Дожились, до речі. На LOU вже російські варєзніки піарать:)
Детективи, бліін, що вас переклинило Масква-масква... Як українське пі* (та ні! то вже буде занадто - і мене взадблокують тут) міліціяунство могло забрати масковскіє сєрвєра? В статтях ясно написано "В Києві... в Україні...".
---
Ніякого піару.  >:( Сам такий  :P .
---
Посплю - потім ще раз гляну...

Kevlar Sweetheart

• Гість
Хм, чи то рівень вашої компетентності, чи то уважності, м’яко кажучи, сумнівний. Хоча, чого ще чекати від місцевого блазня?

...чи не блазня? А ну скажіть, який ваш інтерес у цьому? Рекламувати такого типу ресурси може лише або розумово відсталий, або людина, що має безпосередню вигоду з того. Скільки вам платять? Вигідний бізнес? Ви найманий працівник, чи вам належить якась частка в тому? Якщо перше, то я міг би запропонувати вам роботу.

idontremember

• Гість
Та ніякої реклами! Я постійно там дивився фільми, ресурс "зник". от і все.

Видалив я ту "набридливу рекламу".
« Змінено: 2013-04-25 09:47:01 від idontremember »

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
А про що мова?
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

idontremember

• Гість

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
Цитата
Зараз адміністратора незаконно звинувачують у порушенні авторських прав, проти нього безпідставно відкрили кримінальне провадження, вилучили сервери, повністю припинивши роботу ресурсу. Крім цього, до адміністратора порталу намагалися вжити заходів обережності у вигляді застави в сумі 20 тисяч гривень, однак суд відмовив у клопотанні слідчого. У адміністратора вилучили всі домашні комп'ютери, телефон, забравши не тільки знаряддя праці у програміста, але і позбавивши засобів зв'язку.

Власне чому вас так схвилювала доля злодія?

idontremember

• Гість
... Власне чому вас так схвилювала доля злодія?
а хйзн, зараз такі часи, що навіть з мене можна зробити злодія.
---
пи сси: Чому Пашу (дурова) не посадють? [size=9]<<...>>[/size]
« Змінено: 2013-05-11 18:24:40 від idontremember »