Автор Гілка: канали IRC  (Прочитано 10712 раз)

Відсутній f1g4r0

• Кореспондент
  • дописів: 160
  • Vita sine libertate, nihil!
Re: канали IRC
« Відповідей #15 : 2013-06-21 20:29:58 »
В українців є характерні риси - це замкнутість і небажання нічого не робити "за просто так". Не у всіх звичайно, але відсоток дуже великий.

printf("В %s є характерні риси — це замкнутість і небажання нічого не робити "за просто так". Не у всіх звичайно, але відсоток дуже великий.", nation);

Я не можу цього сказати про більшість наших сусідів наприклад.
А я можу. Про росіян (варити воду там охочих багато, тільки з тої води куті не зробиш), про білорусів, про молдован, румунів, про турків, про поляків і словаків.

аякже.... ЛОУ в порівнянні з ЛОР - пустеля.... і чомусь українець тама частий гість.... і навіть більше - він тама активний... :-)
Їтого: українця приваблює "вода з якої куті не звариш" ?
Вибачте, але ЛОР — звалище. Абсолютна більшість відвідувачів не бере участі ні у чому іншому, окрім обливання один одного і розробників помиями. Якщо потрібно, я можу надати список зі звершеннями і «звершеннями» лорівців. Наявність там декількох розробників чогось, не є ознакою цінності ресурсу. Розробники є і на цьому форумі, і взагалі на будь-якому мовно-специфічному форумі. Те що панове Прокудін, Удальцов, Поташев та інші ходять на ЛОР... ну, я може відкрию таємницю, — вони і до туалету ходять.

Порівнювати кількість відвідувачів треба у адекватних ресурсів: не слід порівнювати кількість відвідувачів забігайлівки з кількістю відвідувачів книжкової крамниці. У нас просто різні аудиторії.

ЛОР був згаданний не як порівняння для ЛОУ, чи як приклад для наслідування, Боже борони! Та й не цікаві звершення чи їх відсутність..... а от активність спільноти - таааа.... бо, власне, з активності самої спільноти почався цей тред і також саме з її активності народжується "звалище" чи цінний ресурс, та й взагалі, будь-який ресурс українською мовою.... чи Ваша думка заключається в тому, що українець радше не буде робити зовсім ніц, чим робити "забігайлівку" ?
*[ Ніхто крім нас ] *                        //Arch + dwm + SVD