Цитата: djalin від 2009-08-05 16:40:28До речі а по перлу нічого не підкажете - тільки не дуже важкого - рівня для ламерів.Уявляю який я ламер - і не думаю вивчати перл...До речі, яка ж в нього область застосування? Мені чомусь зі скриптових пітона з башем вистачає.Edit:Ось знайшов щось для початківців.http://rs754.rapidshare.com/files/107719893/perl_naglyadniy_kurs_djvu_samouchka.net.rarспробую розпакувати і почитати пару слів
До речі а по перлу нічого не підкажете - тільки не дуже важкого - рівня для ламерів.
prapor, позаздри, цим користувалися середньовічні сисадміни українські козаки
/me заздрить тогочасним методам дії на користувачів підлеглих.
Маленька перемога - перезібрав ікси з патчем, який усуває проблеми композиту. Це вже краще, ніж зібрані для убунти пакети старої версії юзати.
Цитата: Sidius від 2009-08-11 19:26:13Маленька перемога - перезібрав ікси з патчем, який усуває проблеми композиту. Це вже краще, ніж зібрані для убунти пакети старої версії юзати.А рецептик для бідолашних користувачів, які цього ще не зробили?
Хотів ще долучити скрипт, який все це робить автоматично, але пише ForbiddenYou don't have permission to access /cgi-bin/yabb/YaBB.pl on this server.
Цитата: Sidius від 2009-08-11 19:49:11Хотів ще долучити скрипт, який все це робить автоматично, але пише ForbiddenYou don't have permission to access /cgi-bin/yabb/YaBB.pl on this server.mod_security реагує на його вміст. Ви його gzip`ом стисніть.
mod_security реагує на його вміст. Ви його gzip`ом стисніть.
Але все одно ж ніхто не читатиме.