Хо-хо. Перезібрав ядро Але опції не чіпав, тому видно модуль, що відповідає за звук, був вимкнений і тепер сиджу в тиші
Цитата: Sidius від 2009-08-13 21:44:56Хо-хо. Перезібрав ядро Але опції не чіпав, тому видно модуль, що відповідає за звук, був вимкнений і тепер сиджу в тиші Який інтерес компілювати ядро, не покопавшись в опціях?
Якщо не здаватися перших і не впадати у відчай при "кризах жанру" то проживе, який хостинг - якщо не секрет?
Я шукаю в гуглі "позитивчик", а він мені: "Можливо, ви мали на увазі: позитиффчик ?" Гугл - подонок.
Я інколи теж шукаю різні слова, сьогодні зазирнув до stardict за словом geek, дуже здивувався.
А все почалося з того, що сьогодні студентка хотіла мені розказати баяна про те, що Гейтса в дитинстві обзивали con.
Цитата: Owl від 2009-09-16 20:26:20А все почалося з того, що сьогодні студентка хотіла мені розказати баяна про те, що Гейтса в дитинстві обзивали con. і ? це правда?
Ні. А чому не можна створити директорію con в офтопіку, пошукайте самі.
Цитата: Sidius від 2009-09-16 23:17:20Ні. А чому не можна створити директорію con в офтопіку, пошукайте самі.В інтернеті пишуть, що таки правда а що не можна створювати через те, що така назва девайсу - то брехня. Таке гугл знайшов.
Таки брехні то.
LPT,AUX
нещасного Білла ще й так лаяли?
I got no distance left to run
I got no distance left to runhttp://l10n.kde.org/stats/doc/trunk-kde4/toplist/