як же мене дістало коли по телевізії в рекламі говорять економічний коли треба казати економний! ... писали одні і ті ж дебіли
Сьогодні завантажив Opera next.Фу! Це ж якийсь черговий Яндекс браузір. Це ніби іще одна погана зборка Вікон яка від інших віlрізняється лише фоном робочого столу і темою. Нема ніх… Мабуть ще й RAM жере так само як і хром. Фу! Куди котиться світ? І закос під стиль Windows 8.
... мені здається що будь-який браузер на лінуксі жере рам, тому зупинився на найшвидшому і найменш глючному )...
Цитата: tarasian666 від 2013-05-30 10:19:55... мені здається що будь-який браузер на лінуксі жере рам, тому зупинився на найшвидшому і найменш глючному )...То вам тільк хдається .А кікій у вас браузер. Мабуть кікийсь Гномівський?
Я не на Linux ставив а на Windows XP.
А якого житній хліб вважається удєлом селюків, а пожирання "білого" це типу ознака людей более иного сорта?
wtf?
А якого житній хліб вважається удєлом селюків, а пожирання "білого" це типу ознака людей более иного сорта?І те ж саме з нарізанням хліба. Товстими шматками ні-ні, треба різати "по київські" — тоненькими шматочками. Чи це я не жив в якомусь великому місті і таке зустрічається лише серед жителів всіляких поселень міського типу? І , можливо, подібні закидони і є ознакою селюківства… селючності. Не знаю як правильно.
Тиша і спокій на ЛОУ.