Автор Гілка: Погода, настрій, капуста, королі  (Прочитано 39705 раз)

Відсутній tarasian666

• Графоман
  • дописів: 464
  • нульовий біт це також біт
Re: Погода, настрій, капуста, королі
« Відповідей #180 : 2013-09-13 08:04:05 »
У когось з вас є PayPal акаунт? В Україні операції по PayPal дозволені (не заборонені)?
В мене є, аж 2. Користуюсь. Але здається не можна вертати гроші собі на картку з пейпел. А щоб робити покупки проблем нема
Kernel alive - куди поділи цю "фразу" в новому ядрі?

idontremember

• Гість
« Відповідей #181 : 2013-09-13 09:05:54 »
... не можна вертати гроші собі на картку з пейпел. А щоб робити покупки проблем нема

Добре  [smiley=wink2.gif].

А що ви мали на увазі "вертати гроші собі на картку з РР"? На яку картку?

Іще одне питаннячко: У прівєдбанку можна поповнювати РР або через приватбанковський банкомат можливо поповнити рахунок РР? Як ви поповнюєте?
« Змінено: 2013-09-13 09:06:49 від idontremember »

Відсутній tarasian666

• Графоман
« Відповідей #182 : 2013-09-13 09:40:22 »
пейпел працює зовсім не так як вебмані чи тому подібне, він прив’язується до вашої картки ( має бути дозволено "розрахунок за кордоном" та якийсь мінімальний рівень картки, наприклад приватбанківська миттєва для цього не підходить), потім при розрахунку пейпелом кошти знімаються з вашої картки.

А на рахунок обмежень саме в Україні я толком не знаю, нібито якщо на ваш рахунок пейпел відправлять кошти то вони там і залишаться, можна ними розрахуватись, а на картку їх не відправити, хоча одні кажуть шо можна, інші реєструються нібито не українці, а америкоси тоді здається також можна і тд і тп, але з того часу як я там реєструвався минуло багато часу, може щось і поміняли.

idontremember

• Гість
« Відповідей #183 : 2013-09-13 11:45:02 »
 [smiley=angry2.gif]
пейпел працює зовсім не так як вебмані чи тому подібне, він прив’язується до вашої картки ( має бути дозволено "розрахунок за кордоном" та якийсь мінімальний рівень картки, наприклад приватбанківська миттєва для цього не підходить), потім при розрахунку пейпелом кошти знімаються з вашої картки.

а-а-а, тепер розумію навіщо номер картки та 4 або 3 значний код вводити при реєстрації РР. Залишлось зясувати чи моя картка сумісна з "розрахунок за кордоном" - я дуже сумніваюсь в цьому, бо на картці написано - діє лише в межах України  :(.

А також ламаю голову як краще доставити замовлення із-за кордону. На Укрпошту написав листа - вони мені "мы таким не занимаемся". Шоп вони  [smiley=angry2.gif]. Я "рідній, серцю милій" УКРПошті не довіряю!

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній tarasian666

• Графоман
« Відповідей #185 : 2013-09-13 13:46:18 »
у приватбанку можна замовити віртуальну інтернет картку спеціально для таких справ, безкоштовно

А доставкою з-за кордону займається відправник, як правило це просто міжнародна посилка яка приходить у вашу поштову скриньку чи у відділення пошти, головне щоб відправник погодився відправити за кордон
« Змінено: 2013-09-13 13:48:22 від tarasian666 »

idontremember

• Гість
« Відповідей #186 : 2013-09-13 18:22:15 »
...
Про dow я не знав.  8-)

у приватбанку можна замовити віртуальну інтернет картку спеціально для таких справ, безкоштовно

А доставкою з-за кордону займається відправник, як правило це просто міжнародна посилка яка приходить у вашу поштову скриньку чи у відділення пошти, головне щоб відправник погодився відправити за кордон

Відправник відправляє по всій Європі. З Україною вони іще не мали справ. Я почитав відгуки користувачів про УКРпошту і іще раз переконався, що нікому не варто довіряти. Я хотів, щоб на території України доставкою займалась на УКРпошта  :(.

Відправник надсилає тільки стандартними державними поштовими сервісами.
---
За прівєдтбанк дякую.
« Змінено: 2013-09-13 18:26:22 від idontremember »

Відсутній tarasian666

• Графоман
« Відповідей #187 : 2013-09-13 19:05:16 »
ну я вже не раз купував на ібей з різних куточків світу, ще жодна посилка не пропала. Щоб не укрпошта і з-за кордону то вже не стандартніими державними установами надсилати потрібно, а компаніями наприклад DHL (згадав тіки цю, але є ще якісь що мають представництва в Україні), але то буде коштувати мабуть не менше 20 дулярів

idontremember

• Гість
« Відповідей #188 : 2013-09-13 19:57:47 »
Та я думав\хотів щоб до кордону посилка йшла поштовиком відправника, а в Україні не УКРпошта, а наприклад, Нова Пошта.

А ви відслідковували переміщення посилки? Бо на укрпошті за якимсь номером можна відслідкувати рух відправленого.
---

А з яких закордонів ви отримували посилки?

Відсутній tarasian666

• Графоман
« Відповідей #189 : 2013-09-13 20:14:06 »
а вот з трекінгом то як попаде, в основному якщо дадуть номер то відстежити можна буде тіки по країні відправника, або не буде відстежуватись поки в Україну не попаде, але в основному мені номер не давали )

Відсутній tarasian666

• Графоман
« Відповідей #190 : 2013-09-15 10:14:43 »
від недавна пейпел поміняв політику щодо країн снд, тепер від мене вимагають фото рахунка присланого по пошті на моє ім’я і мою адресу, фото паспорта, фото водійських прав, фото National Identity Card  :o
мені довелось реєструватись на іноземному пейпел як не громадянин снд

idontremember

• Гість
« Відповідей #191 : 2013-09-15 13:35:28 »
 :o - щодо PP
---
Цитата
...з трекінгом то як попаде, в основному якщо дадуть номер...
Я вже дізнався - потрібно щоб відправник надіслав посилку з трекінгом (супровідними документами), тобто "вручити особисто в руки". А по номеру посилки є можливість відстежити рух посилки, АЛЕ спочатку на сайті відправника, а потім на сайті УкрПошти. Номер той самісінький. І цей номер потрібно дізнатися і відправника.
---
Off-topic:
гриби тут і тут

Відсутній tarasian666

• Графоман
« Відповідей #192 : 2013-09-15 14:47:22 »
щодо PP я думаю чи то написати їм що це дискримінація чи дірка в безпеці, адже я без проблем зареєструвався на "не українському PP" і там не треба жодних фото-підтверджень

idontremember

• Гість
« Відповідей #193 : 2013-09-22 21:28:52 »
Мені по рсс прийшло (див скрін).

Посилання відсилає "дуже далеко". Питання: Чому?
« Змінено: 2013-09-22 21:30:21 від idontremember »

idontremember

• Гість
« Відповідей #194 : 2013-09-25 14:23:20 »
Скоро буде 20 Федора (29 жовтня), і в ній мабуть буде іще більше "памілок"  :(