Автор Гілка: Погода, настрій, капуста, королі  (Прочитано 39703 раз)

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Re: Погода, настрій, капуста, королі
« Відповідей #210 : 2013-10-22 12:00:58 »
справа не в репозиторіях.  Різниця є, але хочеться детальніше дізнатися "в чому різниця?".
---
Я ж вище трішки написав, але є й інші переметри(?), що ввімкнуті тільки на серверному ядрі та вимкнуті на десктопному. А які параметри ядра - це питаннячко?
Берете пакунки з початковими кодами обох ядер і дивитеся на латки, які накладено на файл налаштувань. У кожного дистрибутива свої відмінності, тому у поточній постановці ніякої конкретної відповіді у цій гілці ви не отримаєте.
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
« Відповідей #211 : 2013-10-22 12:13:55 »
А з чим може бути пов'язана ленность (як краще перекласти на українську мову?), не поспіх, низька лабільність менеджерів середньої ланки, системних адмінстраторів і їм подібних офісних працівників і начальників? Вони переживають благость буття чи це побічний ефект відсиджування сідниць і вплив комп. техніки? Чи це щось таке психологічне?
Забув додати що якщо їх загнати на город саджати картоплю, то, скоріш за все, видовище це буде кумедним і може навіть викликати жаль. В них такі кислі морди. В значній мірі це більше стосується чувачків років 40. Я і за собою помітив почуття огиди до фізичної праці (навіть загрібання опалого листя мене почало дуже дратувати).
« Змінено: 2013-10-22 12:20:18 від xuser13 »
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #212 : 2013-10-22 12:22:50 »
А з чим може бути пов'язана ленность (як краще перекласти на українську мову?), не поспіх, низька лабільність менеджерів середньої ланки, системних адмінстраторів і їм подібних офісних працівників? Вони переживають благость буття чи це побічний ефект відсиджування сідниць і вплив комп. техніки?
Оскільки немає ніяких науково обґрунтованих критеріїв лінивості, байдужості чи нехлюйства, можу припустити, що з тим самим, що і лінивість, байдужість чи нехлюйство трактористів, шахтарів, водіїв, вчителів, лікарів, інженерів, домогосподарок, працівників міністерств і відомств. ;)
You're not alone
All used up

idontremember

• Гість
« Відповідей #213 : 2013-10-22 12:33:45 »
Берете пакунки з початковими кодами обох ядер і дивитеся на латки, які накладено на файл налаштувань. У кожного дистрибутива свої відмінності, тому у поточній постановці ніякої конкретної відповіді у цій гілці ви не отримаєте.

:-/ А якщо відкинути конкретний дистрибутив та репозиторії... повинна ж бути хоча б теоретична різниця?
---
Ймовірніше потрібно дивитися не тільки на патчі, а на ядерні параметри. Тільки так можна побачити різницю (якщо вона взагалі є).

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #214 : 2013-10-22 12:34:55 »
Гаразд. Згадавши свою матір, батька, брата, недавній похід на медкомісію, свого одногрупника я з вами погоджуюся. Мабуть також і робота впливає.

Відсутній yurchor

• Видавець
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #215 : 2013-10-22 12:37:46 »

:-/ А якщо відкинути конкретний дистрибутив та репозиторії... повинна ж бути хоча б теоретична різниця?
---
Ймовірніше потрібно дивитися не тільки на патчі, а на ядерні параметри. Тільки так можна побачити різницю (якщо вона взагалі є).
Гаразд. У моєму дистрибутиві відрізняються ось так:

http://wiki.mandriva.com/en/Docs/Howto/Mandriva_Kernels#Official_kernels_supported_by_Mandriva

До речі, я саме про відмінності у латках до файла налаштувань і казав.
You're not alone
All used up

idontremember

• Гість
« Відповідей #216 : 2013-10-22 12:38:27 »
... Гаразд. У моєму дистрибутиві відрізняються ось так:

http://wiki.mandriva.com/en/Docs/Howto/Mandriva_Kernels#Official_kernels_supported_by_Mandriva

До речі, я саме про відмінності у латках до файла налаштувань і казав.

ага, на днях хочу розібратися -  бо просто цікаво.

... В них такі кислі морди. В значній мірі це більше стосується чувачків років 40. Я і за собою помітив почуття огиди до фізичної праці (навіть загрібання опалого листя мене почало дуже дратувати).

Значить вам років через 15-10 теж буде 40. То вас вигнали на "суботнєг"?, листя загрібати?, і ви відчули плинність буття  ;D ?

« Змінено: 2013-10-22 12:51:10 від idontremember »

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #217 : 2013-10-22 12:42:02 »
Та я ніколи подібних акцій не любив. Просто останні років два мене це почало дуже дратувати, викликати відразу. Можливо було досягнуто якусь критичну к-ть ітерацій. Плинність не відчув.
« Змінено: 2013-10-22 12:43:37 від xuser13 »

idontremember

• Гість
« Відповідей #218 : 2013-10-22 12:51:39 »
Та я ніколи подібних акцій не любив. Просто останні років два мене це почало дуже дратувати, викликати відразу. Можливо було досягнуто якусь критичну к-ть ітерацій. Плинність не відчув.

... Мабуть також і робота впливає.

Можливо результати роботи? та винагорода за працю? Бо якби ви отримували ... ну... десь приблино хоча б 3 000 грн. КОЖНОЇ пятниці, то ви б із задоволенням пішли б на "суботнєг". А також якби результати праці буди вражаючі, то ви б "горділісь би етім і білі би сєбя в грудь", тому що це ВИ, і тільки ВИ таке зробили.
---
З таким піднесеним психомоційним станом можна навіть огород перекопати, посадити картоплю, і на слідуючий день викопати її.  :D
« Змінено: 2013-10-22 12:55:14 від idontremember »

idontremember

• Гість
« Відповідей #219 : 2013-10-22 13:09:01 »
Хоті створити цю тему, але забув чому я взагалі ввімкнув комп. Коли вже хотів вставати - то аж тоді згадав. Питання: Що я робив цілу годину??? У вас таке буває?
« Змінено: 2013-10-22 13:10:07 від idontremember »

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #220 : 2013-10-22 13:31:30 »
Так. Можливо через одноманітність вашого буття.

idontremember

• Гість
« Відповідей #221 : 2013-10-22 15:16:03 »
" sudo rm * -rf /media/user/7658-C841 и вдруг пропала домашняя папка "

[smiley=clapping.gif] Геніа[size=8]на[/size]льно!!!
« Змінено: 2013-10-22 15:16:42 від idontremember »

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #222 : 2013-10-22 19:31:00 »
У когось з цього форуму є канал на Youtube на якому багато відео з тим як він вставляє черговий пристрій в материнську плату. Ще там було відео про власноруч написану програму яка щось кудись передає/отримує. Ніхто не дасть посилання? Хотів перевірити чи щось цікаве там з’явилося.

idontremember

• Гість
« Відповідей #223 : 2013-10-22 21:34:24 »
Мені також було б цікаво глянути, бо у мене на трубі такого нема.
А програма яка? Мережева, чи іншого спрямування?
« Змінено: 2013-10-22 21:35:42 від idontremember »

Відсутній xuser13

• Графоман
« Відповідей #224 : 2013-10-22 21:36:42 »
Ніби дані про місцезнаходження передавалися зі смартфону.