справа не в репозиторіях. Різниця є, але хочеться детальніше дізнатися "в чому різниця?".---Я ж вище трішки написав, але є й інші переметри(?), що ввімкнуті тільки на серверному ядрі та вимкнуті на десктопному. А які параметри ядра - це питаннячко?
А з чим може бути пов'язана ленность (як краще перекласти на українську мову?), не поспіх, низька лабільність менеджерів середньої ланки, системних адмінстраторів і їм подібних офісних працівників? Вони переживають благость буття чи це побічний ефект відсиджування сідниць і вплив комп. техніки?
Берете пакунки з початковими кодами обох ядер і дивитеся на латки, які накладено на файл налаштувань. У кожного дистрибутива свої відмінності, тому у поточній постановці ніякої конкретної відповіді у цій гілці ви не отримаєте.
Цитата: yurchor від 2013-10-22 12:00:58Берете пакунки з початковими кодами обох ядер і дивитеся на латки, які накладено на файл налаштувань. У кожного дистрибутива свої відмінності, тому у поточній постановці ніякої конкретної відповіді у цій гілці ви не отримаєте. :-/ А якщо відкинути конкретний дистрибутив та репозиторії... повинна ж бути хоча б теоретична різниця?---Ймовірніше потрібно дивитися не тільки на патчі, а на ядерні параметри. Тільки так можна побачити різницю (якщо вона взагалі є).
... Гаразд. У моєму дистрибутиві відрізняються ось так:http://wiki.mandriva.com/en/Docs/Howto/Mandriva_Kernels#Official_kernels_supported_by_MandrivaДо речі, я саме про відмінності у латках до файла налаштувань і казав.
... В них такі кислі морди. В значній мірі це більше стосується чувачків років 40. Я і за собою помітив почуття огиди до фізичної праці (навіть загрібання опалого листя мене почало дуже дратувати).
Та я ніколи подібних акцій не любив. Просто останні років два мене це почало дуже дратувати, викликати відразу. Можливо було досягнуто якусь критичну к-ть ітерацій. Плинність не відчув.
... Мабуть також і робота впливає.