Автор Гілка: експрес доставка така не експресова...  (Прочитано 2299 раз)

Відсутній tarasian666

• Графоман
  • дописів: 464
  • нульовий біт це також біт
Трапилась історія яка мене сьогодні трохи винервувала і чомусь захотілось вили душу.
Замовив я товар X (ну добре, кард рідер, щоб дірку від флопі закрити  :D ) в магазині Y з доставкою через Z (хоча мабуть здогадаєтесь)
Магазин десь по обіді, повідомив мене що відправив і дав номер накладної, я як завжди зразу перевіряти - ще нема інформації чи щось таке писало, ну то завше так.
Перевірив десь уже увечері і що я бачу, не той склад, не той до якого мені 15хв пішки, а той до якого мені 15хв пішки і ще годину маршрутівкою... Я планував саме в обід потратити 30хв щоб забрати посилку, в 2 години я б ніяк не вклався. Одразу ж написав Y і Z, магазину що вони наплутали, а "доставці"  питання що з тим робити. То була вже 9 вечора то відповідь я очікував десь зранку. Першим відповів магазин, сказав що напише заяву на переадресацію. Ну гаразд, думаю все буде ок. В 12 годині (якраз десь в той час планував отримати посилку) отримую повідомлення що посилка прийшла туди куди мені не треба. Знову пишу обом, знову Y відповів першим і каже "ми ж сказали що напишем заяву чого ви нервуєтесь і то не ми наплутали, а Z" я сказав якщо ви не віддали їм заяву то вже і не треба, бо час пройшов в який я планував забрати. І тут десь через годину мені відповіла підтримка служби доставки на питання, яке я задав учора, зі змістом що мені або відправнику треба писати ту заяву.
Тобто магазину знадобилось  десь пів години щоб відповісти/відреагувати (в 9:30 десь), а експрес службі 4.5 години (13:30). Я їм (Z) сказав що не знаю як в них там працює переадресація, але вже не актуально, враховуючи що доставка по складах в 12 год, а завтра і післязавтра вихідні то я краще вечером поїду на той дальній склад.
І тут вони мене просто добили  ;D виявляється переадресація зі складу на склад, тобто в межах одного міста, займає...  2 робочі дні !!!  ;D Нормально, посилка до мого міста йшла менше доби, а по місту вони будуть 2 доби то робити.. при тому що вони ж за ці 2 доби можуть доставити з однієї крайньої точки України в іншу.

Експрес доставка, лідер...
1) плутає склади
2) підтримка відповідає через 4.5 години
3) зі складу на склад по місту 2 робочі дні
4) при тому мабуть одна з найдорожчих
Kernel alive - куди поділи цю "фразу" в новому ядрі?

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Треба гілку "я не годую"

idontremember

• Гість
моя істІрія: ... ні, спочатку напишущо ціни в них стали іще більші

Купляв я оце, тоді воно коштувало 295 грн. 100 % передоплата. Прийшло воно у село на склад, але відправник відіслав мені наложкою (тобто я повинен був іще раз сплатити повну вартість і + зворотня доставка...). ВАЖЛИВО!: Отримувач був я, реальний я!

Звязався із відправником. Каже "ми ізменім тип посилкі..., скоро сможете забрать". Ну відправник разом з типом посилки змінив і імя отримувача. Імя він поставив те, що у мене на пошті вказано. А якби там було вказано "махнатий шмєль"? Бл**** якесь.

А іще раз змінювати отримувача на НП неможна. Коротше кажучи пішов товар (за мої кошти) назад до відправника і він іще раз вислав мені.
---
А іще раніше, в тому році, у НП виникали проблеми з доставкою. І навіть зараз доставка саме у наше село проблематична, бо виявляється що для співробітників НП назва села дуже складна. Вони замість букфи "ц" набирають тз, с, тс, ч, з ну і тому подібне. Це я сам почув на НП.
---
Тому що все через Z  ;D
« Змінено: 2014-04-30 20:31:48 від idontremember »

Відсутній tarasian666

• Графоман
  • дописів: 464
  • нульовий біт це також біт
щойно вернувся з того Z, (ну не щойно, вже встиг випити дома келих пива) потратив 2 години штовханини у задушній маршрутці, хоча назад було трохи легше їхати. То вже майже був кінець робочого дня, там від сили було 3 людини, які мабуть також не дуже раді були мене бачити. Зате подивився на окраїну міста, на грозові хмари, на блукаючих людей котрі теж там щось шукали, прямо як я колись там же шукав іншу службу доставки... І думав чого то доставка така дорога, якщо навіть їхній пакунок не використовувався і доставка була на той склад з якого шлють на інші (якщо вказано інший)
Kernel alive - куди поділи цю "фразу" в новому ядрі?