Трапилась історія яка мене сьогодні трохи винервувала і чомусь захотілось вили душу.
Замовив я товар X (ну добре, кард рідер, щоб дірку від флопі закрити
) в магазині Y з доставкою через Z (хоча мабуть здогадаєтесь)
Магазин десь по обіді, повідомив мене що відправив і дав номер накладної, я як завжди зразу перевіряти - ще нема інформації чи щось таке писало, ну то завше так.
Перевірив десь уже увечері і що я бачу, не той склад, не той до якого мені 15хв пішки, а той до якого мені 15хв пішки і ще годину маршрутівкою... Я планував саме в обід потратити 30хв щоб забрати посилку, в 2 години я б ніяк не вклався. Одразу ж написав Y і Z, магазину що вони наплутали, а "доставці" питання що з тим робити. То була вже 9 вечора то відповідь я очікував десь зранку. Першим відповів магазин, сказав що напише заяву на переадресацію. Ну гаразд, думаю все буде ок. В 12 годині (якраз десь в той час планував отримати посилку) отримую повідомлення що посилка прийшла туди куди мені не треба. Знову пишу обом, знову Y відповів першим і каже "ми ж сказали що напишем заяву чого ви нервуєтесь і то не ми наплутали, а Z" я сказав якщо ви не віддали їм заяву то вже і не треба, бо час пройшов в який я планував забрати. І тут десь через годину мені відповіла підтримка служби доставки на питання, яке я задав учора, зі змістом що мені або відправнику треба писати ту заяву.
Тобто магазину знадобилось десь пів години щоб відповісти/відреагувати (в 9:30 десь), а експрес службі 4.5 години (13:30). Я їм (Z) сказав що не знаю як в них там працює переадресація, але вже не актуально, враховуючи що доставка по складах в 12 год, а завтра і післязавтра вихідні то я краще вечером поїду на той дальній склад.
І тут вони мене просто добили
виявляється переадресація зі складу на склад, тобто в межах одного міста, займає... 2 робочі дні !!!
Нормально, посилка до мого міста йшла менше доби, а по місту вони будуть 2 доби то робити.. при тому що вони ж за ці 2 доби можуть доставити з однієї крайньої точки України в іншу.
Експрес доставка, лідер...
1) плутає склади
2) підтримка відповідає через 4.5 години
3) зі складу на склад по місту 2 робочі дні
4) при тому мабуть одна з найдорожчих