Автор Гілка: весь світ вводить санкції проти росії, а пейпел проти України?  (Прочитано 3811 раз)

Відсутній tarasian666

• Графоман
  • дописів: 464
  • нульовий біт це також біт
Нещодавно в пейпел знову помінялась політика, але спочатку передісторія:
Перед тим вони вимагали скан документів які підтверджують особу щоб можна було хоча б оплачувати (а отримувати платежі? ага розмріялись..)
Пробував тоді зареєструвати акаунт в пейпел і вказати не Україну, а наприклад Німеччину - ніяких тобі політик і тд додалась Українська карта і нею оплатилось без проблем.
З часом все-таки надіслав їм скан паспорта, підтвердили і зміг знову оплачувати з "українскього пейпелу", оплачував без проблем до 25 квітня включно (останній раз коли щось оплачував).
Пару днів назад знову помінялась політика, ніби по суті нічого не змінилось, нічого від тебе не хочуть, але вже оплатити нічого не можна, взагалі. Підтримка не знає чого система блокує, але каже що система знає що робить тому терпіть... Терпів, разів 20 за 2 дні намагався оплатити, пробував 2 різні картки і все марно.
І тут я згадав про той "німецький пейпел", вирішив спробувати і все одразу ж пройшло без проблем.
Виходить вони блокують українські аккаунти. І мовчать "паразіти"... Але з іншого боку вони тупі, тому що можна без проблем при реєстрації вказати іншу країну і все буде гаразд, навіть по ip не перевіряють.
Kernel alive - куди поділи цю "фразу" в новому ядрі?

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
Не думаю що вони через свою дурість таке дозволяють.
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній taras-fedora-syn

• Новачок
  • *
  • дописів: 37
  • Nicht ärgern, nur wundern
Я не бачу переваг PayPal, хотів кілька раз скористуватись, та не вийшло, хоч був раніше на рамблері а жив у мережі в Центральній Америці. Це ще один  посередник. Заводиш інтернеткарту VISA, ставиш ліміт на певну суму - от і гарантія безпеки, також є ще надійніші SWIFT платежі.
Твій допис з часом просто загубиться на форумі, бо повинна бути шапка для кожного дистрибутиву окремо/чи дошка/, яку постійно редагує та оновлює куратор і яка починається з історії дистрибутиву, скріншотів, версій, особливостей встановлення або оновлення, початкових налаштувань, твіків та оформлення,  типових вад та їх вирішення і тільки потім  запитання та дружнє спілкування, щоб простий користувач зайшов на форум, побачив розділ Fedora або інший, а там вже відповіді на 99% запитань!

Відсутній tarasian666

• Графоман
на ebay в основному тільки paypal приймають, так що тут не в перевагах справа. А буває що тільки там є те що потрібно, хоча останнім часом купляю тільки на aliexpress, там вибір платежів все ж більший.

Цитата
Не думаю що вони через свою дурість таке дозволяють.
вони б тоді не блокували платежі з України, якщо в них все дозволено.

Відсутній taras-fedora-syn

• Новачок
  • *
  • дописів: 37
  • Nicht ärgern, nur wundern
, хоча останнім часом купляю тільки на aliexpress
а я от боюсь що рашисти конфіскують по дорозі... :)
Твій допис з часом просто загубиться на форумі, бо повинна бути шапка для кожного дистрибутиву окремо/чи дошка/, яку постійно редагує та оновлює куратор і яка починається з історії дистрибутиву, скріншотів, версій, особливостей встановлення або оновлення, початкових налаштувань, твіків та оформлення,  типових вад та їх вирішення і тільки потім  запитання та дружнє спілкування, щоб простий користувач зайшов на форум, побачив розділ Fedora або інший, а там вже відповіді на 99% запитань!

Відсутній tarasian666

• Графоман
Воно росію ніяким боком не зачіпає, наприклад з Китаю іде зразу в Київ, а потім вже куди треба. А по друге,  якщо не підтвердити отримання, продавець грошей не отримає. Алі в даному питанні безпечніший за ібей

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Дуже незручна система, але, на жаль, качає свої права через те, що "а всі ж користуються". У мене наприклад доларова картка, але не можу нею користуватися, бо я з України. Зареєструватися як з США не можу, бо вони вимагають код чекової книжки, який є тільки в громадян США.

Відсутній tarasian666

• Графоман
Дуже незручна система, але, на жаль, качає свої права через те, що "а всі ж користуються". У мене наприклад доларова картка, але не можу нею користуватися, бо я з України. Зареєструватися як з США не можу, бо вони вимагають код чекової книжки, який є тільки в громадян США.
я реєструвався як німець, можу і відправляти і приймати платежі, але отримані платежі вивести можу тільки на рахунок в банку в німечині... але можу за ті кошти також щось купити. Хоча вже 2 місяці не користувався, може щось змінилось.