Ага, і перетворитися на тупого "технаря"
Можливо, Я тому і тупий, але принаймні, почуваюся вільно
Ну так , немає різниці чи у "поганих", відібрати деяку кількість ресурсів, чи у "хорошиш" . Це їх не уб’є. Тим більше, якщо вони будують іподроми, для розваги, за ресурси якими можна "годувати" цілі бідні держави, та величезні купи людей, при цьому знаючи, у якому ті люди, положенні (а незнати вони НЕ можуть, майже у принципі... тому-що зараз не Середньовіччя) — вони апріорі не є "хорошими".
Хто вам говорив про "знищення дизбалансу" Ви якось дивненько читаєте повідомлення, речення-через-речення. Дизбаланс буде, і із цим, наврядче щось можна скоїти. АЛЕ. Є різні його ступені.
Наприклад: багаті (назвемо цей розтягнутий прошарок особин, одним словом, звичайно абстрагуючись і тільки для завдань із зручності) будують із золота замки на п. Марс, при цьому бідні (також сильно абстраговане визначення) у своїй ПЕРЕважній більшості мають: три-разове харчування, достатню кількість питної води, мінімальні послуги Мед. інфраструктури, місце проживання, мінімально устатковане щоб захищати людей проти примх природи т.д. ;
Це Я до того, що важливо не тільки що , а і в ЯКИХ кількостях. Наприклад, націоналізм корисний, коли його небагато, там, етно-фести, вареники, вишиванки, "реве та стогне..." і т.д. І це класно, і це добре, і це допоможе країні та її нарідові вижити та процвітати, але коли .... , ну Ви зрозуміли.
Накриштально чиста, моя думка.
Інженер не може бути тупим. Але перш ніж стати інженером, потрібно пройти стадію звичайного техніка.
«Чого бідні....» ага. Вам тут люди кажуть що й як робити у реальному житті, а ви все дурощі кіношні тиснете. Починаючи з того, що перекручуєте значення терміну «Хакер».
Не читайте більше комуністичних газет. Взагалі. Ви цими словами продемонстрували власну неспроможність вивчати уроки історії.Простий приклад: є «багата» за вашими мірками людина. Вона має чималий статок, використовує його тишком-нишком для розробки якоїсь технології, на зразок очищення води у польових умовах, з метою вирішити проблему з питною водою у Африці назавжди. Тут приходите такий ви, весь правильний, крадете у нього гроші, що мали бути витрачені на запуск виробництва фільтрів. За ці гроші купуєте кількасот тон рису, та шлете у ту саму Африку. Їх там з'їдають за лічені дні й усе. А «багата людина що не помре» вимушена згорнути проект, що міг би перетворити пустелі на квітучі сади й годувати мільйони роками. Так «багата людина» не померла фізично. Але ви вбили сотні тисяч, та мільйони тих, хто не народився взагалі. Так зрозуміло? Робін Гуд, йопш…
Я читаю все повністю. Цитую не все, бо є over-quoting, але читаю все. Хоча такої дурні я не бачив вже давно. Якщо коментувати кожне речення — я у розмір повідомлення не вкладуся. Ну й цей, до вас на цьому форумі лише root_x славився вмінням викласти думку у важкому для розуміння вигляді, але ви його перевершили та підняли планку на недосяжну висоту.
Ну то й нехай працюють над вирішенням цих проблем? Бо якщо так вважати — я оно «багата людина», бо можу собі дозволити $20 на забавку витратити. Але ці гроші я заробив власним розумом. Якщо людина не інвалід, то що їй заважає взяти й почати працювати й заробляти? От тільки не кажіть що роботи нема. Бо я особисто стикнувся з ситуацією, коли студент може отримати навички, з якими його ще до диплому будуть тягнути у всі боки рекрутери. Як вважаєте, скільки студентів знайшлося в університеті, де щороку по 800+ фахових дипломників? Аж один. Далі робіть висновки самі. Особисто я вважаю що з моїх грошей мають годуватись хіба що інваліди, доки їх не навчать роботі що їм під силу. Усі інші мають отримувати платню за свою роботу. Як саме — питання другорядне. Але існує два варіанти для працездатної: або ти працюєш, або ти сам винен у своїх негараздах.
Та ви вже добряче продемонстрували той факт, що ніц не знаєте значень термінів, про які говорите. Не знаєте означення слів «хакер», «націоналізм», тощо.
Ага, незаплямована жодними часточками знань у тому, про що ведете дискусію.
Ставати могутнім хакером це доволі довго, нудно і важко. Ідіть у веб–макаки робити сайти. Роботи вистачає і це легше ніж зробитися могутнім хакером. PHP, jQuery, яка–небудь CMS, CSS і можна заробити на хліб з маслом.
Пане OzySTS275M, кажу відверто: ви не просто дурень й неосвічена людина, ви ще й хам. Я обіцяв вам допомогти розібратись з модемом, коли повернуся з відрядження. Так ось — кохайтесь з ним самі. Може навчитесь думати за той час.За усі ваші дії, по тих часах коли я був модератором, ви б вже мали не просто бан, а видалення облікового запису з усіма слідами існування.
Я прочитав що Озю цыкавить питання "як існує машина? такуот... хочу поділитися своїм РОЗУМІННЯМ з цього приводу.{ . . }
Містере (місс) prapor'е. Вау, які компліменти мені . Ви таки зацінили мій талант, знаходити спільну мову із людьми ХД. Він люто корелює із моїм вмінням втрапляти у неприємності, хочете навчу? Це просто, — піддавайте сумніву будь-які ідеї, особливо ті, якими плюються проповідники оних, шукайте статистику, перевіряйте, порівнюйте факти із різних джерел, уводьте пойняття достовірності інхвормації, та змоги перевірки її достовірності для даного, конкретного індивідуума, випадку, т.д., і буде вам щастя .
Якось дико перекликається! Той самий страх.