Хакероїду випить трішки, Святого ману смачно покурить, Почіхрать сраку рано-вранці, І до обіду на всьо забить. [size=9](с) добра людина aka f1g4r0[/size]
завжди будь ласка.... звертайтесь ще... завжди раді допомогти і відповісти на найтупіші питання... бо це ми , добрі і гарні...
КриптоДітки@ Американські, Майбутні Кодостворювачі & Кодоруйнівники— https://www.nsa.gov/kids/
Класна емблема! Я маю на увазі, дизайн, я також хочу таке намулювати!
Цитата: OzySTS275M від 2016-03-21 01:31:41Класна емблема! Я маю на увазі, дизайн, я також хочу таке намулювати!ну так намалюйте. Але якщо шозь молувати, то магутнім і всьомогущім хакєром ... :-/---Почніть з bash-скриптування.
Прочитав заголовок. Прочитав вміст повідомлення. Спільного у них не знайшов нічого.Спочатку пишете що хочете стати хакером, а потім пишете що хочете стати злочинцем :-/
А чому із баш? А не із основ Архітектури Машин? Типу, "знизу-вгору", буде краще, чи ні? П.С. Я у стеганографію не граюсь, по-перше , бо невмію, по-друге, бо не хочу.
1 тому що баш може і блондинка вивчити та зрозуміти.2 з чого не будь почніть. Далі вам буде зрозуміліше що і куди.3 про ваші "пісі" - я не зрозумів. Яка стєнографія?
{. . .} Ну це так тупо, неначе "Уха це вухо чи суп???" Як можна творити зло, (зло у моєму розумінні, є свого роду, зручне найменування для певного виду фактів) і люто, сліпо, вірити що твориш "Добро во благо" . Націоналізм - це утоп3і2я1, контр4о3л2ь1 збіднілими1, ств7о6р5е4н3н2я1 ворогі2в1, спот8в7о6р5е4н3н2я1 фактів (історичних)2:1 наприклад, взяти бредні тих-же Хердерів-Гердерів {. . .}
ну хоч клавіатурку подужає, набираючи купу ось таких довжелезних повідомлень.... там вже й до кулхацкіра недалеко... Ozy, ми в Тебе віримо... "нехай щастить"
Тобто на вашу думку , викрасти ресурси у "поганих"
Розумієте, у цивілізації людей, є дуже сильний дизбаланс, який так, чи інакше, буде урівнюватися.