Section "InputDevice" Identifier "Keyboard1" Driver "Keyboard"# Option "XkbModel" "pc105" #Стандартна клава Option "XkbModel" "btc9000" #Мультимедійна клава Option "XkbLayout" "en+ua(winkeys)+ru(winkeys)"# Option "XkbOptions" "grp:ctrl_shift_toggle,grp_led:scroll" #Переключення по Ctrl-Shift# Option "XkbOptions" "grp:rctrl_toggle,grp_led:scroll" #Переключення по правому Ctrl Option "XkbOptions" "grp:toggle,grp_led:scroll" #Переключення по правому AltEndSection
В мене таких файлів немає.Закиньте потрібний сюди плз.
А при чому тут GTK?В конфігурації X-ів записатиen+ua+ruПовний приклад:Код: [Вибрати]Section "InputDevice" Identifier "Keyboard1" Driver "Keyboard"# Option "XkbModel" "pc105" #Стандартна клава Option "XkbModel" "btc9000" #Мультимедійна клава Option "XkbLayout" "en+ua(winkeys)+ru(winkeys)"# Option "XkbOptions" "grp:ctrl_shift_toggle,grp_led:scroll" #Переключення по Ctrl-Shift# Option "XkbOptions" "grp:rctrl_toggle,grp_led:scroll" #Переключення по правому Ctrl Option "XkbOptions" "grp:toggle,grp_led:scroll" #Переключення по правому AltEndSection
Так в мене Gtk-2 і під FreeBSD 5.2 , але в меню до xmms замість кирилиці відображаються різні символи західно-європейського алфавіту, кириличні шрифти поставлені з портів.
style "user-font"{ font = "-cronyx-helvetica-*-r-normal-*-12-*-*-*-*-*-koi8-u"}widget_class "*" style "user-font"
Панове! допоможіть розібратися з другою федорою через системний унікод вона для мене Fedora'ино горе а чекати доки з неї зроблять ASPLinux X.X немає часу (для мене - єдиний недолік)
Та інструкції ті ж самі що й для RH80, RH90, FC1...Змінити список локалей, які підтримуються (додати туди uk_UA.KOI8-U) та встановити українську локаль uk_UA.KOI8-U у /etc/sysconfig/i18n. Для Gnome2 ще бажано встановити змінну G_BROKEN_FILENAMES=1 в /etc/profile, ~/.profile чи /etc/profile.d/gnome.sh (створіть, якщо нема) для того, щоб другий Гном показував файли у локальному (не UTF-8) кодуванні. Якщо ви працюєте в консолі, то треба поставити не унікодні mc та ncureses (не пам'ятаю де брав).
Я використовую Федору й KOI8-U. А навіщо комусь думати навіщо це мені я не можу здогадатися.