Модем на 130 кілобіт - це просто була швидкість обміну даними між модемом і ком-портом.. тобто швидкість порту, а не швидкість на якій працювали модеми між собою..
Хоча дещо корисне вони все ж зробили - Офіс, хоч і глючний, але все ж найкращий. Хоча Outlook 2003 все ж повний відстій - Evolution the best. Останній робився по АутГлюку, але перевершив його по зручності, як колись Делфі перевершив Віжуал Васік.
Розумієте? Пікова пропускна можливість не середня - правильно Володимир сказав. В мене колись Хвіртки ХР повідомили що підключилися до провайдера на швидкості 130 кілобіт , це з моїм модемом на 56 . А реально працювали на 2!
2-3 -- справді перебільшення, однак найбільші документи, котрі зазвичай набиваються в ворді -- це договори, й вони рідко дотягують до 20 сторінок. Те, що справочинство базується на вордах за правилами для друкарських машинок (!), і навіть макети книжок у ньому роблять, говорить лише про збоченість нашого сектора ІТ.
То що -- може варто цю скалу полупати?
Якщо особисто мені доведеться набирати який документ "встановленої форми", то я це робитиму в LaTeX.
Потім можна буде з нього зробити шаблон (все ж робота, викликана необхідністю, а не спеціально виділений час). Така-сяка база шаблонів, пара простих скриптів і веб-форм -- можна буде спробувати десь запровадити як експеримент. З часом буде й досвід. А зараз рано говорити, що то зле -- бо цього й так ніхто не пробував.
Гм, зрештою, "Літературна нова" гарнітура куди більш "наша", ніж таймс, котрий, до того ж, використовують не за призначенням і котрий недостатньо читабельний.
Такі от роздуми. Але якщо хто що має про це сказати, то перейдемо в іншу тему, гаразд? Бо це оффтопік.