То ти хотів сказати, що для якісного продукту потрібно багато ресурсів? Я теж так думаю, але у вільних програм ресурсів більше. Тільки їх залучення займає значно більше часу.
Тому, на мою думку, Mozilla ліпше за IE (хоч грошей значно більше витрачено на останній), Devhelp ліпше за MSDN тощо.Чому ж тоді GIMP гірше за Photoshop?
І ресурси ці сильно розпорошені, а вони мають бути зконцентровані.
Можна довго сперечатися що є якісне, чи неякісне. Зате статистика, хто і що використовує говорить сама за себе.І не треба називати переважаючу хмару людей "лохами" за те, що використовують "неякісний", на вашу, надіюсь, скромну думку, товар.
Ти в кожному дописі виставляєш новий критерій оцінки якості. Я особисто не вважаю популярність ознакою якості
Ні, критерії якості я не міняю.Я теж не вважаю популярність критерієм якості. Але скидувати зі шальок терезів факту популярності не можна. Інакше будеш мати супер-якісний продукт, який нікому не потрібен.А це все разом - наз. маркетинг, якого в ОО немає, або він в зародковому стані.
Але скидувати зі шальок терезів факту популярності не можна. Інакше будеш мати супер-якісний продукт, який нікому не потрібен.А це все разом - наз. маркетинг, якого в ОО немає, або він в зародковому стані.