>Wink Те, що в неї половина коду (котрий так-сяк працює), вкрадено з> BSD, це факт.Не вкрадено, бо якщо MS бере код в БСД (що, власне не заборонено ліцензією БСД), то пише копірайти. Чому ви такі фанатичні? Якби Біл Гейтс придумав теорію відносності, то ви б і її заперечували. А Біл - розумна людина. Якщо є цінний код, то чого б його не використати? Звісно, не порушуючи ліцензій
Справа в іншому. Коли бере мс, то вони вказують копірайти. Ліцензія БСД дозволяє це. Так само якщо вони беруть код з-під інших ліцензій. Коли беруть лінуксоїди, то вони вставляють код під свою ліцензію, яка порушує всі попередні. А тим більше коли беруть не з під БСД.
Справа в іншому. Коли бере мс, то вони вказують копірайти. Ліцензія БСД дозволяє це. Так само якщо вони беруть код з-під інших ліцензій. Коли беруть лінуксоїди, то вони вставляють код під свою ліцензію, яка порушує всі попередні.
А тим більше коли беруть не з під БСД.
Та без проблем... Коли самі. Але ж не завжди раціонально переписувати, коли вже є готове. Тому багато коду в лінуксі не є ліцензійно чистим, та й розробники це визнають.
Хоча власне я проти відкритого коду. Мені вистачає правильних інтерфесів. Навіщо мені ритися в коді програми, як у мене є задокументований інтерфейс доступу, і я можу дописати плагін, або використовувати програму напряму?